Gebeliğe Hazırlık Çakşır suyuyla hamile kalanlar var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzerinde suyayla karıştırılarak yazmış.. mecitefendi'nin ürünü..
Senin ki de mi aynıydı??
Evet benimkide mecitefendiydi 3 te biri diodu yanı bir fincan caksir suyu 3 fincan su olucak şekilde ama ben direk bir kahve fincanı içirdim sabah aksam ama Eşine ağır gelirse suylada karistirabilirsin

Evet benimkide mecitefendiydi 3 te biri diodu yanı bir fincan caksir suyu 3 fincan su olucak şekilde ama ben direk bir kahve fincanı içirdim sabah aksam ama Eşine ağır gelirse suylada karistirabilirsin
Tamam canım çok sağol inşallah bende buraya hamileyim diye güzel haberler veririm...

Slm kızlar.. size bi sorum var
Hamilelikten önceki ay veya bir kaç ay adetlerinizde düzensizlik oldu mu? Veya olması gerekenden daha kısa sürme olayları oldu mu??

Herkes öyle diyor da oyüzden sordum canım.. burdakilerde de öyle mi oldu diye..?
Vücut kendini hazırlarmış derler...
o insanın kendi psikolojiylle alakalı olabilir. Yoksa vücut 2 ay sonra hamile kalacağım demez. aksine her ay kendini bunun için hazırlar zaten. biri çıkıp ben hamile kalmadan önce şöyle olmuşte dese bile tesadüftür sadece

Bi arkadaşa doktoruda adet düzensizleşince hamilelik oluyor demişte oyüzden sordum merak ediyorum hamile arkadaşlarında böyle oldu mu diye :))

Kızlar çakşırın faydasını görüyorum çok şükür inşallah bu ay bende müjdeli haberi veririm... (belki kullanmak isteyenler için son durumları yazmak istedim)

Kızlar çakşırın faydasını görüyorum çok şükür inşallah bu ay bende müjdeli haberi veririm... (belki kullanmak isteyenler için son durumları yazmak istedim)
Ne gibi bir fayda gördün canım bende eşime çakşır suyu keçiboynuzu birde progeny m veriyorum temmuz da tekrar sperm testi verecek sonucları bende merak ediyorum .Bizim değerler kötü değil miktarda ve ileri hareket sayımız biraz az ama gebeliğe engel değil dedi doktor bakalım bende çok merak ediyorum.birde eşim bir kahve fincanı sek içiyor

Benim eşimde 1 yıldır sertleşme sorunu vardı 2 aydır çakşır içmeye başladı.. ilk 15 gün fayda etmedi 18.gün faydasını görmeye başladık sertleşme tamamen ortadan kalktı çok şükür.. benim eşim çakşırı sek içemiyor bende üzrindeki tarife göre hazırlıyorum.. şimdi yanında keçiboynuzu kaynatıyorum, hurma ve ballı cevizle birlikte hepsini kullanıyor.. eşim 3 yıl önce test vermişti çok iyiydi son 1 yılda oldu ne olduysa.. geçen ay aşılama olucaktım kistim oluştuğu için olamadım inşallah bu ay aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırım..

Inşallah canım yorucu süreç bize de doktor progeny m verdi 3 aya haberi alırız demis ama tik yok 1 yıldır hiç hamile kalamadım

Inşallah canım yorucu süreç bize de doktor progeny m verdi 3 aya haberi alırız demis ama tik yok 1 yıldır hiç hamile kalamadım
Canım bende prolaktinde yüksek çıktı 4 aydır adetlerim azaldı doktor dostinex diye bi ilaç verdi bu ay hamile kalacaksın dedi.. ama genelde bu ilacı kullananlar 2.ayında hamile kalıyorlar.. bende 5 yıllık evliyim hiç korunmadık hiç hamile kalamadım.. inşallah bu ay senin benim ve bizim kadar isteyen herkesin sağlıklı ve hayırlı bebişleri olur

KIzlar iyi akşamlar benim eşimde 15 gündür keçiboynuzu ve çakşır suyu kullanıyor bizim ileri hareket biraz düşüktü ama doktor sıkıntı olmaz sesi bi her ihtimale karşı kullanalım dedik bende bu ay testere dişli Aslan pençesine başlıcam o da özellikle prolaktine iyi geliyormuş ama genel olarak hormon düzenleyici olarak biliniyor artık bizde bebişlerimizi alırız kucağımıza

Kesinlikle faydası var. İsteği arttırıyor. İlk bi hafta on gün bi bocalama oluyor. Sonra aklı fikri orda oluyor
Canım bi şey sorcam cevaplarsan sevinirim eşimde keçiboynuzu ve çakşır suyu içiyor ama sizin kullandığınız keçiboynuzu katı kıvamlı mıydı pekmez kıvamında mıydı ?

Merhaba, keçi boynuzunu kaynatıp mı içiriyorsunuz? Çakşır suyunu da suyla karıştırıyormusunuz yoksa direk içiyor mu? Bu ay eşime sadece keçi boynuzu kürü yaptım ama düzensiz içti ya adet olmama az kaldı şimdiden ümidi kestim ve diğer ayki çalışmalara bıraktım. Bu iki kürü aynı anda tüketse bir sorun olur mu acaba artı doktorun verdiği Vemax diye bir ilaç vardı onu kullanıyor hepsi bir ağır olur mu acaba

Canım biz öz olarak kullanıyoruz kaynatarak değil daha çabuk etki ediyormuş ki bizde gördük etkisini test yapmadan çakşır suyunu da hazır aldık benim eşim düzenli içiyor şükür ama biz hap olarak vitamin kullanmıyoruz ağır olur mu bilmiyorum onu bizde yeni başladık zaten 15 gün oldu bende adet olursam başlıcam testere dişliye :)

Saol canımm hayırlısı olsun hakkımızda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…