- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.729
-
- Konu Sahibi Benbirdost
Eşime suyunu içirdim 10 günde etki etti. Peşinden hamile kaldım ama Benim e2 değerimde düşüktü onu da o ay yükselttim. Aynı ay düzeldi değerler yani. O yüzden sorun bende miydi eşimde mi bilmiyorum ama kesinlikle sperm kalitesini yükseltiyor.Kızlar ben çakşır kaynatıyorum her gün eşime bugün 15.gün ama hiç bir gelişme yokherkes anında etki ediyor diyor. Bizde niye etki etmiyor kullanan arkadaşlar sizlerde ne zaman etki etti?? Hamile kalanlar ne kadar süre sonra hamile kaldı??
Canım daha önce içmişti eşim bu keçiboynuzu kürünü ama bişey değişmedi... bizdeki sorun sertleşme sorunu... haziranda 5 yıllık evli olucaz inşallah.. hiç korunmadık başlarda sorun bendeydi. Bendeki sorun bitti çok şükür şimdide 1 yıldır eşim böyleÇakşır duyunu benfe hazır satınaldım aktardan. Eşim bikaç kere içti bıraktı ben hıc ıcmedım ama eşimin morfolojisinde sıkıntı vardı kruger a göre %4 çıkmıştı yani çok kötü bi sonuçsonra keçiboynuzu kürünü uyguladık eşime hep düzenli üç ay boyunca. İlk ayda dahs değerleri fırlattı doktor bile inanamadı. Eğer problem eşindeyse kesinlikle öneririm canım
Yok canım en son 2 yıl önce sperm testi yapılmıştı çok iyiydi sonuçları.. bu sorun neredeyse 1 yıldır var...Sertleşme sorununu çözmeniz gerekiyo. Sadece bebek için değil sağlıklı evlilik hayatı için. Eşine semen analizi yapılmışmıydı daha önceden
6-7tane keçiboynuzunu kucuk kucuk kırıp kaynayan yarım lıtre içme suyuna atıp ağzı kapalı olarak tam 3 dk kaynattım. 20 dk ılınınca 1 hafta sureyle sabah yarısını aksam yatmadan yarısını ıcırdım. 1 haftadan sonra sadece gece yatarken 1 bardaklık yapıp ıcırdım. 3 tane kecı boynuzuna yarım lıtrelık kavanozun yarısına kadar ıcme suyu koyup yaptım yanı. Bıde hakıkı bala arısutu polen karısımı yaptım her sabah 1 tatlı kasıgı.Bu arada keçiboynuzu kürünü nasıl yaptın?
Bal varda arısütu poleni bulmak çok zor6-7tane keçiboynuzunu kucuk kucuk kırıp kaynayan yarım lıtre içme suyuna atıp ağzı kapalı olarak tam 3 dk kaynattım. 20 dk ılınınca 1 hafta sureyle sabah yarısını aksam yatmadan yarısını ıcırdım. 1 haftadan sonra sadece gece yatarken 1 bardaklık yapıp ıcırdım. 3 tane kecı boynuzuna yarım lıtrelık kavanozun yarısına kadar ıcme suyu koyup yaptım yanı. Bıde hakıkı bala arısutu polen karısımı yaptım her sabah 1 tatlı kasıgı.
Evet ben esımın testlerı cıkınca rahım fılmı cektırdım kasımda. Ceken dr solemıstı zaten ılk uc ayda hamılelık oranı cok fazla oluyo dıye. Şubatta hamıle kaldım 12 haftalıkken düşürdüm kürtaj oldum sımdı adetımı beklıyorum nasıpse baslıcam calısmalaraBal varda arısütu poleni bulmak çok zoradeti bekliyorum sonra eşim sperm testi verecek bakalım ona göre tekrar yapayım bari boynuzu..
Sen hamile oldun mu peki?
Aa üzüldüm canım ya.. Rabbim onun acısı unutturacak hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin inşallah... 1 ay çakşırı deneyeyimde olmazsa keçiboynuzu denerim.. 15 gün oldu yarıda bırakmayayım..Evet ben esımın testlerı cıkınca rahım fılmı cektırdım kasımda. Ceken dr solemıstı zaten ılk uc ayda hamılelık oranı cok fazla oluyo dıye. Şubatta hamıle kaldım 12 haftalıkken düşürdüm kürtaj oldum sımdı adetımı beklıyorum nasıpse baslıcam calısmalara
Amin saol canım insallah. Allah hepımıze nasıp etsın. Dene faydasını goreceksın insallahAa üzüldüm canım ya.. Rabbim onun acısı unutturacak hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin inşallah... 1 ay çakşırı deneyeyimde olmazsa keçiboynuzu denerim.. 15 gün oldu yarıda bırakmayayım..
Evet 4 aylık hamileyim. Amin inşallah.Yani hamile misin şuan? Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almakta nasip olsun..
Peki eşinde ne sorunu vardı?
Sertleşme sorunu var mıydı sizde de?Evet 4 aylık hamileyim. Amin inşallah.
İleri hız düşüktü. %4'tü kullanmaya başladığımızda.
Amin inşallah canım.... adetine 6 gün kaldı 3.günü yine gidecem o sırada eşimde test yaptırır ona göre boynuza geçerim artık..Amin saol canım insallah. Allah hepımıze nasıp etsın. Dene faydasını goreceksın insallah
Tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah benim eşimin de en son testinde %6 çıkmıştı inşallah bizde senin gibi güzel haberler alırızz :))Evet 4 aylık hamileyim. Amin inşallah.
İleri hız düşüktü. %4'tü kullanmaya başladığımızda.
İnşallah canım. Rabbim en kısa sürede size de yaşatsın bu duyguyu.Tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah benim eşimin de en son testinde %6 çıkmıştı inşallah bizde senin gibi güzel haberler alırızz :))
Canim neden zor.Yasadigin yerde aktar yok mu poleni alirsin guvenemezsen arisutu eczanelerde de oluyor .Bal varda arısütu poleni bulmak çok zoradeti bekliyorum sonra eşim sperm testi verecek bakalım ona göre tekrar yapayım bari boynuzu..
Sen hamile oldun mu peki?