- 1 Mayıs 2017
- 649
- 357
- 33
- Konu Sahibi Benbirdost
Bende esime caksir suyu içirdim 2 ay sonra değerleri yukselmisti gerçekten çok etkili suan 34 haftalık hamileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANİm caksir suyunun cinselligede faydası var caksir suyunun.etkileri die bakarsan görürsün her açıdan etkili bi bitkiSertleşme sorunu var mıydı sizde de?
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.. bana dua et
Caksirin rezene olduğunu sanmıyorum canim ayrıca yalnıs hatirlamiyosam sadece erkeklerin icebilecegi bir bitki ben aktardan caksirin suyunu almıştım kadinlar icin olan hayit suyuArkadaslar bu caksir dediginiz ot rezene mi?
Yurtdisindayim caksir diye baktigimda "giant fennel" diye bi bitki cikiyor o da rezene sanirsam :)
Normalde de icilebilir mi kadin erkek icerse sanirim cinsellik icin de faydali bi ot zaten
Tamam canim tesekkurler cvbin icin.Caksirin rezene olduğunu sanmıyorum canim ayrıca yalnıs hatirlamiyosam sadece erkeklerin icebilecegi bir bitki ben aktardan caksirin suyunu almıştım
Kesinlikle faydası var. İsteği arttırıyor. İlk bi hafta on gün bi bocalama oluyor. Sonra aklı fikri orda oluyorCANİm caksir suyunun cinselligede faydası var caksir suyunun.etkileri die bakarsan görürsün her açıdan etkili bi bitki
Katılıyorum sana kesinlikle :))Kesinlikle faydası var. İsteği arttırıyor. İlk bi hafta on gün bi bocalama oluyor. Sonra aklı fikri orda oluyor
Canım eczaneden proxeed plus siparişi verdik onu kullanacak birde boynuz kaynatıp onu içerecem inşallah faydası olur dua et canım banaCanim neden zor.Yasadigin yerde aktar yok mu poleni alirsin guvenemezsen arisutu eczanelerde de oluyor .
Canım benim eşimde fayda etmedi 15 gün olmuştu hala fayda etmedi zaten midesi bulana bulana zorla içiyordu bıraktırdım.. boynuz kaynatıyorum dün başladım yarında proxeed plus alıcaz onuda kullanacak banada dua edin hayırlı sağlıklı bir bebişe hamile kalayım bende...Bende esime caksir suyu içirdim 2 ay sonra değerleri yukselmisti gerçekten çok etkili suan 34 haftalık hamileyim
Canim bende caksir suyu hemde proxeed plus ve keci boynuzu özü yedirmiştim eşime 2 ay sonunda sonuç verdi değeri 8 milyondan 69 milyona çıktı insaAllah sende guzel sonuçlar alırsınCanım beni eşimde fayda etmedi 15 gün olmuştu hala fayda etmedi zaten midesi bulana bulana zorla içiyordu bıraktırdım.. boynuz kaynatıyorum dün başladım yarında proxeed plus alıcaz onuda kullanacak banada dua edin hayırlı sağlıklı bir bebişe hamile kalayım bende...
Canım ben çakşırı kendim kaynatıyordum sende mi öyle yapmıştın yoksa suyunu mu almıştın..? Bide keçiboynuzu özü ne oluyor? Pekmezi mi oluyor? Ben kaynatıyorum kür olarak yapıyorum... inşallah bizde de faydası olur...Canim bende caksir suyu hemde proxeed plus ve keci boynuzu özü yedirmiştim eşime 2 ay sonunda sonuç verdi değeri 8 milyondan 69 milyona çıktı insaAllah sende guzel sonuçlar alırsın
Keciboynuzu kurunden cok birsey bekleme uzun sürede etki ediyor .Ama pekmezini alirsan daha kisa surede sonuc alırsın canim .Allah sifa versinCanım eczaneden proxeed plus siparişi verdik onu kullanacak birde boynuz kaynatıp onu içerecem inşallah faydası olur dua et canım bana
Canım pekmezide var olmazsa geceleri bir kaşıkta pekmezinden yer..Keciboynuzu kurunden cok birsey bekleme uzun sürede etki ediyor .Ama pekmezini alirsan daha kisa surede sonuc alırsın canim .Allah sifa versin
Ben caksir suyunu almıştım canim aktardan keçiboynuzu özüde hazır kavanozlarda satılanlardan ama metal kaşık değil tahta kaşık kullanmak gerekiyoCanım ben çakşırı kendim kaynatıyordum sende mi öyle yapmıştın yoksa suyunu mu almıştın..? Bide keçiboynuzu özü ne oluyor? Pekmezi mi oluyor? Ben kaynatıyorum kür olarak yapıyorum... inşallah bizde de faydası olur...
Günde bir kaşık mı yenecek ayy inşallah fayda eder heyecan yaptım vallaBen caksir suyunu almıştım canim aktardan keçiboynuzu özüde hazır kavanozlarda satılanlardan ama metal kaşık değil tahta kaşık kullanmak gerekiyo
Sabah aksam birer tatlı kaşığı yedirmiştim ben :)Günde bir kaşık mı yenecek ayy inşallah fayda eder heyecan yaptım valla
Tamam canım sağol.. :)Sabah aksam birer tatlı kaşığı yedirmiştim ben :)
Sabah aksam turk kahvesi fincanı icicek canimKızlar ben önce çakşır kaynatıp içirdim bi faydası olmadı demiştim ama bugün faydasını gördüm eşimde sertleşme hiç yoktu bugün... :) :))) çok şükür..
Ama eşim kaynatılanı içemiyor midesi bulanıyor oyüzden bugün aktardan hazır suyunu aldık.. nasıl kullanılacak üzerindeki yazılandan hiç bişey anlamadım
Üzerinde suyayla karıştırılarak yazmış.. mecitefendi'nin ürünü..Sabah aksam turk kahvesi fincanı icicek canim