Gebeliğe Hazırlık Çakşır suyuyla hamile kalanlar var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende esime caksir suyu içirdim 2 ay sonra değerleri yukselmisti gerçekten çok etkili suan 34 haftalık hamileyim

Arkadaslar bu caksir dediginiz ot rezene mi?
Yurtdisindayim caksir diye baktigimda "giant fennel" diye bi bitki cikiyor o da rezene sanirsam :)
Normalde de icilebilir mi kadin erkek icerse sanirim cinsellik icin de faydali bi ot zaten

Arkadaslar bu caksir dediginiz ot rezene mi?
Yurtdisindayim caksir diye baktigimda "giant fennel" diye bi bitki cikiyor o da rezene sanirsam :)
Normalde de icilebilir mi kadin erkek icerse sanirim cinsellik icin de faydali bi ot zaten
Caksirin rezene olduğunu sanmıyorum canim ayrıca yalnıs hatirlamiyosam sadece erkeklerin icebilecegi bir bitki ben aktardan caksirin suyunu almıştım kadinlar icin olan hayit suyu

Bende esime caksir suyu içirdim 2 ay sonra değerleri yukselmisti gerçekten çok etkili suan 34 haftalık hamileyim
Canım benim eşimde fayda etmedi 15 gün olmuştu hala fayda etmedi zaten midesi bulana bulana zorla içiyordu bıraktırdım.. boynuz kaynatıyorum dün başladım yarında proxeed plus alıcaz onuda kullanacak banada dua edin hayırlı sağlıklı bir bebişe hamile kalayım bende...

Canım beni eşimde fayda etmedi 15 gün olmuştu hala fayda etmedi zaten midesi bulana bulana zorla içiyordu bıraktırdım.. boynuz kaynatıyorum dün başladım yarında proxeed plus alıcaz onuda kullanacak banada dua edin hayırlı sağlıklı bir bebişe hamile kalayım bende...
Canim bende caksir suyu hemde proxeed plus ve keci boynuzu özü yedirmiştim eşime 2 ay sonunda sonuç verdi değeri 8 milyondan 69 milyona çıktı insaAllah sende guzel sonuçlar alırsın

Canim bende caksir suyu hemde proxeed plus ve keci boynuzu özü yedirmiştim eşime 2 ay sonunda sonuç verdi değeri 8 milyondan 69 milyona çıktı insaAllah sende guzel sonuçlar alırsın
Canım ben çakşırı kendim kaynatıyordum sende mi öyle yapmıştın yoksa suyunu mu almıştın..? Bide keçiboynuzu özü ne oluyor? Pekmezi mi oluyor? Ben kaynatıyorum kür olarak yapıyorum... inşallah bizde de faydası olur...

Canım eczaneden proxeed plus siparişi verdik onu kullanacak birde boynuz kaynatıp onu içerecem inşallah faydası olur dua et canım bana :KK66:
Keciboynuzu kurunden cok birsey bekleme uzun sürede etki ediyor .Ama pekmezini alirsan daha kisa surede sonuc alırsın canim .Allah sifa versin

Canım ben çakşırı kendim kaynatıyordum sende mi öyle yapmıştın yoksa suyunu mu almıştın..? Bide keçiboynuzu özü ne oluyor? Pekmezi mi oluyor? Ben kaynatıyorum kür olarak yapıyorum... inşallah bizde de faydası olur...
Ben caksir suyunu almıştım canim aktardan keçiboynuzu özüde hazır kavanozlarda satılanlardan ama metal kaşık değil tahta kaşık kullanmak gerekiyo

Kızlar ben önce çakşır kaynatıp içirdim bi faydası olmadı demiştim ama bugün faydasını gördüm eşimde sertleşme hiç yoktu bugün... :) :))) çok şükür..

Ama eşim kaynatılanı içemiyor midesi bulanıyor oyüzden bugün aktardan hazır suyunu aldık.. nasıl kullanılacak üzerindeki yazılandan hiç bişey anlamadım:KK43::KK43:

Kızlar ben önce çakşır kaynatıp içirdim bi faydası olmadı demiştim ama bugün faydasını gördüm eşimde sertleşme hiç yoktu bugün... :) :))) çok şükür..

Ama eşim kaynatılanı içemiyor midesi bulanıyor oyüzden bugün aktardan hazır suyunu aldık.. nasıl kullanılacak üzerindeki yazılandan hiç bişey anlamadım:KK43::KK43:
Sabah aksam turk kahvesi fincanı icicek canim

X