- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Çakşır suyu ilemi oluyor yani cnmBugun kahverengi lekelenmem başladı canım olurum yani
Yoook canım ben bu ay ilk defa hayıt suyu kullanacağım adet olmayı bekliyorm kullanmak içinÇakşır suyu ilemi oluyor yani cnm
Anladım cnm hadı hayırlısı pekı hamile olabılecgını dusunuyor musun yoksa adet mi cnmYoook canım ben bu ay ilk defa hayıt suyu kullanacağım adet olmayı bekliyorm kullanmak içinyani ben çakşır değil araya kaynak oldum hayıt olarak
Düşünmüyorum canım her ay böyle başlıyor adetim hem kasıklarım ağrıyor sivilcelerim çıktı yok yaniAnladım cnm hadı hayırlısı pekı hamile olabılecgını dusunuyor musun
Anladım cnm hazır hayıt suyumu aldın hayıt otumu cnmDüşünmüyorum canım her ay böyle başlıyor adetim hem kasıklarım ağrıyor sivilcelerim çıktı yok yani
Bir şişe hayıt suyu aldım canım bir aylık akatar dan ama ben kazıklandım sanırım 130 liraya aldımAnladım cnm hazır hayıt suyumu aldın hayıt otumu cnm
Hadi yaa öyle olmus cnm heralde aman olsunda önemi yok cnm sıkma canını dibine kadar iç olmadı içine su kat birdaha iç bitince cnmBir şişe hayıt suyu aldım canım bir aylık akatar dan ama ben kazıklandım sanırım 130 liraya aldım
Ama markasının adını internete yazıyorum aynı fiyat çıkıyor canım bu marka pahalı heralde İmmu_ nat diye marka. Hayır bi de hastaneye gidemiyorum durumum yok o yüzden bitkisel şeyler almak istiyorum dedim aktaraHadi yaa öyle olmus cnm heralde aman olsunda önemi yok cnm sıkma canını dibine kadar iç olmadı içine su kat birdaha iç bitince cnm
Rica ederim canım yetmezse alırsın ben aktardan 25₺ aldımHosbuldum cnm tesekkur ederim cnm pekı 1 şişe yetyormu imiş yoksa 2 3 şişe gidiyormudur
Rica ederim canım yetmezse alırsın ben aktardan 25₺ aldım
Başladnzmı bugünBende yarin basliyorum Caksira Allahinnizni ile
1 su bardağı yarısına çakşır yarısına da su koyuyorum canımSabah itibariyle basliyorm ancak bitti adetOlcunuz ne acaba sixin
Walla ben adetten sonra diye duydum adetli duymadım sen hayta başlaycaktın naptın canımKızlar adetli iken içilmiyor mu
Canımm adetim başladı bugun bende bugun iki ölçek kullandım sabah aç akşam aç karınaWalla ben adetten sonra diye duydum adetli duymadım sen hayta başlaycaktın naptın canım
Ona adetli iken mi başlıyorsun canımCanımm adetim başladı bugun bende bugun iki ölçek kullandım sabah aç akşam aç karına
Tadi cirkin demislerdi bana cok cirkin gelmiyor1 su bardağı yarısına çakşır yarısına da su koyuyorum canım
Bende adetimden hemen sonrasi basladimWalla ben adetten sonra diye duydum adetli duymadım sen hayta başlaycaktın naptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?