• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki bununda etkisi olmuş olabilir sonuçta kullanmış kendiliğndn oldu sanmış da olablr ya sonuçta verecek olan Allah her türlü onun elinde bize de bahane düşüyor
Tabi ki bilinemez. Ben bu kürü uyguladım hamile kaldım diyen de çok oldu ben topigi açınca belki onlarda da bu durum olmuştur. 🤷🏻‍♀️

Tabi ki bilinemez. Ben bu kürü uyguladım hamile kaldım diyen de çok oldu ben topigi açınca belki onlarda da bu durum olmuştur. 🤷🏻‍♀️
Canım bu kürler herkese iyi gelmiyor Malesef mesela incir kürü prolaktini yükseltiyormuş soğan kürü adet sorun olmayanlar da adet uzama çok kanama yapıyor. Bu çörek otu ara kanama yapıyor. Yani ne bilim bir umut olur diye yapıyoruz ama işte. Troidin falan yoktu değil mi canım

Canım bu kürler herkese iyi gelmiyor Malesef mesela incir kürü prolaktini yükseltiyormuş soğan kürü adet sorun olmayanlar da adet uzama çok kanama yapıyor. Bu çörek otu ara kanama yapıyor. Yani ne bilim bir umut olur diye yapıyoruz ama işte. Troidin falan yoktu değil mi canım
Yok canım. Bakalım nasip. Ben zaten daha kolay kokay bir şey yapmam ya. Bizim stresimiz bize yeter zaten bi de böyle olunca nedir ne değildir saşırıyoruz.

Kızlar bende düşünüyorum ama fiyatı ne kadardan aldınız ve 1 şişe kaç gun yetiyor yoksa 2 şişemi yetiyor
[/QUOTE
Topiğime hosgeldn canım 🥰 ben aktardan aldım adet btti bugün başladım 14 gün kullanacağım bi yerde Okumuştum bi bayan öyle kullanmıştı eşimede içiriyorum sabahları aç karnına

Back