Öyle yaptım canım da yanlış yaptım sanırım bilmiyorum ki herkes birşey diyorOna adetli iken mi başlıyorsun canım
Banada gelmedi başta korkarak içtim ama hiçte öyle değilmiş sadece ot kokusu varTadi cirkin demislerdi bana cok cirkin gelmiyor
Aynen canım eşimede içiyorum ben sende öyle yapBende adetimden hemen sonrasi basladim
Bilmiyorum İnan o konuda bilgim yok canım yaÖyle yaptım canım da yanlış yaptım sanırım bilmiyorum ki herkes birşey diyor
Bir yabani cicwk kokusu varBanada gelmedi başta korkarak içtim ama hiçte öyle değilmiş sadece ot kokusu var
Bende iciriyorum esime .Sifa olun insallahAynen canım eşimede içiyorum ben sende öyle yap
Ya gerçekten miiiMerhaba kizlar çaksir suyunu gorunce bende bi hamilelik haberi birakayim dedim ben mart ayinin 1 de bi dusuk yasadim ve adetim bitince caksir suyu kullandim su anda 5+4 haftalik hamileyim ve her keze bu çaksir suyunu siddetle tavsiye ediyorum
İnşAllah keçiboynuzu pekmezi de yediriyorum sende yedirBende iciriyorum esime .Sifa olun insallah
Ve bende akşamları incir yiyorum 1 adetBende iciriyorum esime .Sifa olun insallah
Ben esimle birlikte kullandim 10 gun kullandik sabah aksam ac karnina bir kahve fincani ictik ama esim 5 gun icebildi tadini pek begenmediYa gerçekten miiiçok sevindim kaç gün kullandınız peki
Eger prolaktin hormonunz yuksekse incir faydadan cok zararlidir hamilelik surecinde baktirdinzmiVe bende akşamları incir yiyorum 1 adet
Doktor normal seviyede demişti sorun olur mu sizce ?Eger prolaktin hormonunz yuksekse incir faydadan cok zararlidir hamilelik surecinde baktirdinzmi
İçine su kattınızmı yoksa öyle direk mi içtinizBen esimle birlikte kullandim 10 gun kullandik sabah aksam ac karnina bir kahve fincani ictik ama esim 5 gun icebildi tadini pek begenmedi
Ben direk ictim ama suyun 2 gorunusu varmis benim aldigim suyu olandi bide çakşir özü varmis onu serelterek iciyormussun alirken onu dikkatle inceleyinİçine su kattınızmı yoksa öyle direk mi içtiniz
Doktor banada normal demisti bende inciri asiri severim incir ve uzum prolaktini ister istemez yukseltiyor ve ben hep kullandim inciri bizde 3 senedir deniyoruz klomen igne hepsini kullandik 2 kez dusuk yaptim ama bu ay her seyi arastirdim incirle ilgili gercegi ogrenince biraktim ve sadece caksir suyu ve testere disli aslan pencesi kullandim ve olumlu sonuc aldim benim prolaktinim 18 cikmisti sizin kac acabaDoktor normal seviyede demişti sorun olur mu sizce ?
Bende bende caksir sabah pekmez aksamİnşAllah keçiboynuzu pekmezi de yediriyorum sende yedir
Testere dişliyi nasıl kullandz pekiDoktor banada normal demisti bende inciri asiri severim incir ve uzum prolaktini ister istemez yukseltiyor ve ben hep kullandim inciri bizde 3 senedir deniyoruz klomen igne hepsini kullandik 2 kez dusuk yaptim ama bu ay her seyi arastirdim incirle ilgili gercegi ogrenince biraktim ve sadece caksir suyu ve testere disli aslan pencesi kullandim ve olumlu sonuc aldim benim prolaktinim 18 cikmisti sizin kac acaba
Her gun 2 defa kullandim 1 hafta kullandim ben sabah kahvaltidan 2 saat sonra ictim bide ogleden sonra 5 gibi ictim hepTestere dişliyi nasıl kullandz peki
Teşekkür ederimHer gun 2 defa kullandim 1 hafta kullandim ben sabah kahvaltidan 2 saat sonra ictim bide ogleden sonra 5 gibi ictim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?