• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle mi yapayım canım 😊 valla nedense benim topiklerime pek gelen olmuyor 😊
Benim de yok ama bilgilendirici olur guncel olur. Ben bal çörekotu tarçın yapıyom olmazsa çaksır olmazsa hayıt yapıcam. Kendim yazıyorum. Bazen arayan da buluyo 🤗

Benim de yok ama bilgilendirici olur guncel olur. Ben bal çörekotu tarçın yapıyom olmazsa çaksır olmazsa hayıt yapıcam. Kendim yazıyorum. Bazen arayan da buluyo 🤗
Anlıyorum kuzum ben de çörek otu bal tarçın yaptim fakat bende işe yaramadı

Denenmemiş bir şey kalmasın bu ara diyorum. Doktora gidemiyoruz boş durmayalım. Aklımda kalmamış olur. 🤷🏻‍♀️
Aynen bende şuan bitkisel bişeyler deniyorum incir kürü falan yapacaktım onun hormonları bozduğunu söylüyorlar. Vazgeçtim hayıt suyu aldım aktar bi de ısrarla arı sütü vermek istedi fakat biraz beni maddi açıdan kasacağı için almadım 😊 hayıt suyu denemediysen dene derim canım babaannem uzun zamandır diyor al kullan diye anca nasip oldu 😊

Aynen bende şuan bitkisel bişeyler deniyorum incir kürü falan yapacaktım onun hormonları bozduğunu söylüyorlar. Vazgeçtim hayıt suyu aldım aktar bi de ısrarla arı sütü vermek istedi fakat biraz beni maddi açıdan kasacağı için almadım 😊 hayıt suyu denemediysen dene derim canım babaannem uzun zamandır diyor al kullan diye anca nasip oldu 😊
Bu ay bunu yapayım hepsini yapacam sırayla. Incir ben hiç yemiyorum nevır yani yaş kuru farketmez. Onu yapmıcam. 😂

Aynen bence de benm ilk denemem heyecanlıyım aktardaki bayan yan etkisi yok dedi hiç o yüzden rahatım yani umarım öyle olur :KK48:
Daha yeni bir gebe tavsiye etmişti burda bana da ama ben buna niyetlendim diye önümüzdeki aya biraktım. Sifa olsun inşallah canım. 🤗

Nisan ayında çakşır kökü suyuna başlayanları başlayacak olanları görelim herkes buraya 🥰🥳
Ay ben baslicaktim bulamadim canım aktarcilarda yaa çakşır kökü tozu verdi adam oda aynı dedi ama suya köy icilmiyor yani bildiğin toz iğrenç oluyor tadı suyunu bulsaydim alırdım valla en azından şeffaf bu bildiğin toz suya doksen simsiyah oluyo iğrenç yani 🙄

Ay ben baslicaktim bulamadim canım aktarcilarda yaa çakşır kökü tozu verdi adam oda aynı dedi ama suya köy icilmiyor yani bildiğin toz iğrenç oluyor tadı suyunu bulsaydim alırdım valla en azından şeffaf bu bildiğin toz suya doksen simsiyah oluyo iğrenç yani 🙄
Hiç bir aktarda bulamadın mı canım ? Nette de var mecitefendi çakşır kökü suyu aldım ben aktardan trendyolda var

Hiç bir aktarda bulamadın mı canım ? Nette de var mecitefendi çakşır kökü suyu aldım ben aktardan trendyolda var
Valla internette kredi karti ile alışveriş olunca aklım karışıyor o yüzden bulasmadim internete aktarcilarda bulamayinca gittim ovulasyon testleri aldim hep ama bu türlü çift çizgiyi bulamadim hep slik adete 9 gün kaldı ovulasyon böyle çıktı acaba geç mi yumurtluyorum

Eklentiler

• 1585930503721457509907.jpg
    1585930503721457509907.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 44
Back