- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Sen de hayıt topigi açBen de hayııt suyu başlayacağım gelsem olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de hayıt topigi açBen de hayııt suyu başlayacağım gelsem olur mu
Mecitefendi canım benmdeBende bugün aldım cemil efendi markası canım sen hangi marka aldın ❤
Öyle mi yapayım canım valla nedense benim topiklerime pek gelen olmuyorSen de hayıt topigi aç
Benim de yok ama bilgilendirici olur guncel olur. Ben bal çörekotu tarçın yapıyom olmazsa çaksır olmazsa hayıt yapıcam. Kendim yazıyorum. Bazen arayan da buluyoÖyle mi yapayım canım valla nedense benim topiklerime pek gelen olmuyor
Anlıyorum kuzum ben de çörek otu bal tarçın yaptim fakat bende işe yaramadıBenim de yok ama bilgilendirici olur guncel olur. Ben bal çörekotu tarçın yapıyom olmazsa çaksır olmazsa hayıt yapıcam. Kendim yazıyorum. Bazen arayan da buluyo
Denenmemiş bir şey kalmasın bu ara diyorum. Doktora gidemiyoruz boş durmayalım. Aklımda kalmamış olur.Anlıyorum kuzum ben de çörek otu bal tarçın yaptim fakat bende işe yaramadı
Aynen bende şuan bitkisel bişeyler deniyorum incir kürü falan yapacaktım onun hormonları bozduğunu söylüyorlar. Vazgeçtim hayıt suyu aldım aktar bi de ısrarla arı sütü vermek istedi fakat biraz beni maddi açıdan kasacağı için almadım hayıt suyu denemediysen dene derim canım babaannem uzun zamandır diyor al kullan diye anca nasip olduDenenmemiş bir şey kalmasın bu ara diyorum. Doktora gidemiyoruz boş durmayalım. Aklımda kalmamış olur.
Bu ay bunu yapayım hepsini yapacam sırayla. Incir ben hiç yemiyorum nevır yani yaş kuru farketmez. Onu yapmıcam.Aynen bende şuan bitkisel bişeyler deniyorum incir kürü falan yapacaktım onun hormonları bozduğunu söylüyorlar. Vazgeçtim hayıt suyu aldım aktar bi de ısrarla arı sütü vermek istedi fakat biraz beni maddi açıdan kasacağı için almadım hayıt suyu denemediysen dene derim canım babaannem uzun zamandır diyor al kullan diye anca nasip oldu
Yapma canım boşver inşallah başka bişeye gerek kalmazBu ay bunu yapayım hepsini yapacam sırayla. Incir ben hiç yemiyorum nevır yani yaş kuru farketmez. Onu yapmıcam.
Inşallah senin de bebeli topiklerde buluşruz.Yapma canım boşver inşallah başka bişeye gerek kalmaz
Ahh Inşallah canım ağzından bal damlıyorInşallah senin de bebeli topiklerde buluşruz.
Ne kadar süre kullandın canım sen onu 1 ay atıyorum 3 ay ?Anlıyorum kuzum ben de çörek otu bal tarçın yaptim fakat bende işe yaramadı
Aynen bence de benm ilk denemem heyecanlıyım aktardaki bayan yan etkisi yok dedi hiç o yüzden rahatım yani umarım öyle olurKiz yarış gibi hee
Gerçekten böyle iyi oldu ben simdi kafama bir şey takılırsa kime gideceğimi biliyorum.
Daha yeni bir gebe tavsiye etmişti burda bana da ama ben buna niyetlendim diye önümüzdeki aya biraktım. Sifa olsun inşallah canım.Aynen bence de benm ilk denemem heyecanlıyım aktardaki bayan yan etkisi yok dedi hiç o yüzden rahatım yani umarım öyle olur
Ay ben baslicaktim bulamadim canım aktarcilarda yaa çakşır kökü tozu verdi adam oda aynı dedi ama suya köy icilmiyor yani bildiğin toz iğrenç oluyor tadı suyunu bulsaydim alırdım valla en azından şeffaf bu bildiğin toz suya doksen simsiyah oluyo iğrenç yaniNisan ayında çakşır kökü suyuna başlayanları başlayacak olanları görelim herkes buraya
Bende buna niyet ettim bakalım Rabbim niyetlerimizi boşa çıkarmasınDaha yeni bir gebe tavsiye etmişti burda bana da ama ben buna niyetlendim diye önümüzdeki aya biraktım. Sifa olsun inşallah canım.
Hiç bir aktarda bulamadın mı canım ? Nette de var mecitefendi çakşır kökü suyu aldım ben aktardan trendyolda varAy ben baslicaktim bulamadim canım aktarcilarda yaa çakşır kökü tozu verdi adam oda aynı dedi ama suya köy icilmiyor yani bildiğin toz iğrenç oluyor tadı suyunu bulsaydim alırdım valla en azından şeffaf bu bildiğin toz suya doksen simsiyah oluyo iğrenç yani
Valla internette kredi karti ile alışveriş olunca aklım karışıyor o yüzden bulasmadim internete aktarcilarda bulamayinca gittim ovulasyon testleri aldim hep ama bu türlü çift çizgiyi bulamadim hep slik adete 9 gün kaldı ovulasyon böyle çıktı acaba geç mi yumurtluyorumHiç bir aktarda bulamadın mı canım ? Nette de var mecitefendi çakşır kökü suyu aldım ben aktardan trendyolda var