• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla internette kredi karti ile alışveriş olunca aklım karışıyor o yüzden bulasmadim internete aktarcilarda bulamayinca gittim ovulasyon testleri aldim hep ama bu türlü çift çizgiyi bulamadim hep slik adete 9 gün kaldı ovulasyon böyle çıktı acaba geç mi yumurtluyorum
Teste devam et ilişkiye de canım geç yumurtluyorsun pco var mı sende

Ay ben baslicaktim bulamadim canım aktarcilarda yaa çakşır kökü tozu verdi adam oda aynı dedi ama suya köy icilmiyor yani bildiğin toz iğrenç oluyor tadı suyunu bulsaydim alırdım valla en azından şeffaf bu bildiğin toz suya doksen simsiyah oluyo iğrenç yani 🙄
Instagram da cemil efendi var ben ordan sipariş verdim hemde kapıda odemeside var bakalım bu ay ovitrelle tutmazsa diğer ay ona başlayacağım .

Eklentiler

• 20200404_181035.jpg
    20200404_181035.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 47
Sonuç aldın mı sen o karışımdan canım nasıl gidiyor
Canım bugüm son günüydü yemedim. Çünkü kanama yaptı bende aynı sekilde bir arkadaş daha deniyodu ona da yapmış. Hatta gebe bir arkadaş yazdı onda da kanama yapmış. Ben bugüne kadar hiç duymamıştım. 🤷🏻‍♀️

Canım bugüm son günüydü yemedim. Çünkü kanama yaptı bende aynı sekilde bir arkadaş daha deniyodu ona da yapmış. Hatta gebe bir arkadaş yazdı onda da kanama yapmış. Ben bugüne kadar hiç duymamıştım. 🤷🏻‍♀️
Şaşırdım canım niye kanama yapsın ki adetin kaçıncı günü bugun

Etkili mi zararlımı anlamadım ki bende suan şaşırdım canım ya 🙄

Back