- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
2 ay kullandım canımNe kadar süre kullandın canım sen onu 1 ay atıyorum 3 ay ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ay kullandım canımNe kadar süre kullandın canım sen onu 1 ay atıyorum 3 ay ?
Teste devam et ilişkiye de canım geç yumurtluyorsun pco var mı sendeValla internette kredi karti ile alışveriş olunca aklım karışıyor o yüzden bulasmadim internete aktarcilarda bulamayinca gittim ovulasyon testleri aldim hep ama bu türlü çift çizgiyi bulamadim hep slik adete 9 gün kaldı ovulasyon böyle çıktı acaba geç mi yumurtluyorum
Bakalım canım hayırlısı adet olmayı bekliyorm başlamak için
Instagram da cemil efendi var ben ordan sipariş verdim hemde kapıda odemeside var bakalım bu ay ovitrelle tutmazsa diğer ay ona başlayacağım .Ay ben baslicaktim bulamadim canım aktarcilarda yaa çakşır kökü tozu verdi adam oda aynı dedi ama suya köy icilmiyor yani bildiğin toz iğrenç oluyor tadı suyunu bulsaydim alırdım valla en azından şeffaf bu bildiğin toz suya doksen simsiyah oluyo iğrenç yani
İnşAllah tutar canım hiç gerek kalmaz bunlara hayırlısı ne ise o olsun hepimiz içinInstagram da cemil efendi var ben ordan sipariş verdim hemde kapıda odemeside var bakalım bu ay ovitrelle tutmazsa diğer ay ona başlayacağım .
merve canm sen soğan kürü yapmışmıydın ?Daha yeni bir gebe tavsiye etmişti burda bana da ama ben buna niyetlendim diye önümüzdeki aya biraktım. Sifa olsun inşallah canım.
Hayır pko filan yok diye yapmadım yapmam da sanırım.merve canm sen soğan kürü yapmışmıydın ?
Amin cnm inşaallah rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinİnşAllah tutar canım hiç gerek kalmaz bunlara hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için
Canım bak bugün 21 ci günüm adetin sence yumurtlamami adetime kaldı 9 günTeste devam et ilişkiye de canım geç yumurtluyorsun pco var mı sende
Canım bence Yumurtan çatlıyor 23. Güne kadar ilişkiye devam etCanım bak bugün 21 ci günüm adetin sence yumurtlamami adetime kaldı 9 gün
Sonuç aldın mı sen o karışımdan canım nasıl gidiyorHayır pko filan yok diye yapmadım yapmam da sanırım.
Canım bugüm son günüydü yemedim. Çünkü kanama yaptı bende aynı sekilde bir arkadaş daha deniyodu ona da yapmış. Hatta gebe bir arkadaş yazdı onda da kanama yapmış. Ben bugüne kadar hiç duymamıştım.Sonuç aldın mı sen o karışımdan canım nasıl gidiyor
Şaşırdım canım niye kanama yapsın ki adetin kaçıncı günü bugunCanım bugüm son günüydü yemedim. Çünkü kanama yaptı bende aynı sekilde bir arkadaş daha deniyodu ona da yapmış. Hatta gebe bir arkadaş yazdı onda da kanama yapmış. Ben bugüne kadar hiç duymamıştım.
Regl bitti 2 gün temiz geçti bugün 3.gündü.Şaşırdım canım niye kanama yapsın ki adetin kaçıncı günü bugun
Anladım canım peki kürü kaç gündür uyguluyorsunRegl bitti 2 gün temiz geçti bugün 3.gündü.
Etkili mi zararlımı anlamadım ki bende suan şaşırdım canım yaCanım bugüm son günüydü yemedim. Çünkü kanama yaptı bende aynı sekilde bir arkadaş daha deniyodu ona da yapmış. Hatta gebe bir arkadaş yazdı onda da kanama yapmış. Ben bugüne kadar hiç duymamıştım.
10.gün olacaktı bugün 9 gün uyguladım.Anladım canım peki kürü kaç gündür uyguluyorsun
Ben de şaşırdım bir dahaki ay bir şey yapmıcam.Etkili mi zararlımı anlamadım ki bende suan şaşırdım canım ya
Gebe bi arkadaş yaptı ondan da kanama yapmış demiştin o da bırakmısmı kanama yapınca yoksa bu kürden dolayı mı hamile kalmış acabaBen de şaşırdım bir dahaki ay bir şey yapmıcam.