Gebeliğe Hazırlık Çakşır kökü suyu 🙆‍♀️🥳🥳🥳🥳🥳🥳😎

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebe bi arkadaş yaptı ondan da kanama yapmış demiştin o da bırakmısmı kanama yapınca yoksa bu kürden dolayı mı hamile kalmış acaba
Bu kürden kalmamış. Kendiliğinden olmuş.

Belki bununda etkisi olmuş olabilir sonuçta kullanmış kendiliğndn oldu sanmış da olablr ya sonuçta verecek olan Allah her türlü onun elinde bize de bahane düşüyor
Tabi ki bilinemez. Ben bu kürü uyguladım hamile kaldım diyen de çok oldu ben topigi açınca belki onlarda da bu durum olmuştur.

Tabi ki bilinemez. Ben bu kürü uyguladım hamile kaldım diyen de çok oldu ben topigi açınca belki onlarda da bu durum olmuştur.
Canım bu kürler herkese iyi gelmiyor Malesef mesela incir kürü prolaktini yükseltiyormuş soğan kürü adet sorun olmayanlar da adet uzama çok kanama yapıyor. Bu çörek otu ara kanama yapıyor. Yani ne bilim bir umut olur diye yapıyoruz ama işte. Troidin falan yoktu değil mi canım

Yok canım. Bakalım nasip. Ben zaten daha kolay kokay bir şey yapmam ya. Bizim stresimiz bize yeter zaten bi de böyle olunca nedir ne değildir saşırıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…