Canım üzülme ya bende ümitlenmiştim adına böyle sonuç olacağını düşünmedimBen de şaşırdım bir dahaki ay bir şey yapmıcam.
Bu kürden kalmamış. Kendiliğinden olmuş.Gebe bi arkadaş yaptı ondan da kanama yapmış demiştin o da bırakmısmı kanama yapınca yoksa bu kürden dolayı mı hamile kalmış acaba
Belki bununda etkisi olmuş olabilir sonuçta kullanmış kendiliğndn oldu sanmış da olablr ya sonuçta verecek olan Allah her türlü onun elinde bize de bahane düşüyorBu kürden kalmamış. Kendiliğinden olmuş.
Tabi ki bilinemez. Ben bu kürü uyguladım hamile kaldım diyen de çok oldu ben topigi açınca belki onlarda da bu durum olmuştur.Belki bununda etkisi olmuş olabilir sonuçta kullanmış kendiliğndn oldu sanmış da olablr ya sonuçta verecek olan Allah her türlü onun elinde bize de bahane düşüyor
Canım bu kürler herkese iyi gelmiyor Malesef mesela incir kürü prolaktini yükseltiyormuş soğan kürü adet sorun olmayanlar da adet uzama çok kanama yapıyor. Bu çörek otu ara kanama yapıyor. Yani ne bilim bir umut olur diye yapıyoruz ama işte. Troidin falan yoktu değil mi canımTabi ki bilinemez. Ben bu kürü uyguladım hamile kaldım diyen de çok oldu ben topigi açınca belki onlarda da bu durum olmuştur.
Yok canım. Bakalım nasip. Ben zaten daha kolay kokay bir şey yapmam ya. Bizim stresimiz bize yeter zaten bi de böyle olunca nedir ne değildir saşırıyoruz.Canım bu kürler herkese iyi gelmiyor Malesef mesela incir kürü prolaktini yükseltiyormuş soğan kürü adet sorun olmayanlar da adet uzama çok kanama yapıyor. Bu çörek otu ara kanama yapıyor. Yani ne bilim bir umut olur diye yapıyoruz ama işte. Troidin falan yoktu değil mi canım
Nasıl uygun görürsen canımYok canım. Bakalım nasip. Ben zaten daha kolay kokay bir şey yapmam ya. Bizim stresimiz bize yeter zaten bi de böyle olunca nedir ne değildir saşırıyoruz.
Hadi hayırlısı canım
Benimkide bundan netten minalfinizMecitefendi canım benmde
Ben internetten aldim 30-35arasi birseydi fiyati.İnternetten izledigim kadariyla bir sise bir ay icin yetebilir.Sise sise icenlerde varmis sifa niyetine bir sise aldim .Kızlar bende düşünüyorum ama fiyatı ne kadardan aldınız ve 1 şişe kaç gun yetiyor yoksa 2 şişemi yetiyor
Hayır canım aktardan aldımBenimkide bundan netten minalfiniz
Kızlar bende düşünüyorum ama fiyatı ne kadardan aldınız ve 1 şişe kaç gun yetiyor yoksa 2 şişemi yetiyor
[/QUOTE
Topiğime hosgeldn canımben aktardan aldım adet btti bugün başladım 14 gün kullanacağım bi yerde Okumuştum bi bayan öyle kullanmıştı eşimede içiriyorum sabahları aç karnına
Hosbuldum cnm tesekkur ederim cnm pekı 1 şişe yetyormu imiş yoksa 2 3 şişe gidiyormudurBen internetten aldim 30-35arasi birseydi fiyati.İnternetten izledigim kadariyla bir sise bir ay icin yetebilir.Sise sise icenlerde varmis sifa niyetine bir sise aldim .
Bir şişe bir ayrılık oluyor genelde canımHosbuldum cnm tesekkur ederim cnm pekı 1 şişe yetyormu imiş yoksa 2 3 şişe gidiyormudur
Teşekkür ederim canım sende hala olmadın mı cnm hamileBir şişe bir ayrılık oluyor genelde canım
Bugun kahverengi lekelenmem başladı canım olurum yaniTeşekkür ederim canım sende hala olmadın mı cnm hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?