Rica ederim insallah şifa olurda sende melegine kavusursun dua edicem senin icinTeşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim insallah şifa olurda sende melegine kavusursun dua edicem senin icinTeşekkür ederim
Allah razı olsun canım benimRica ederim insallah şifa olurda sende melegine kavusursun dua edicem senin icin
Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin .Bende umutla iciyorum dua edin bize cok isyiyorumMerhaba kizlar çaksir suyunu gorunce bende bi hamilelik haberi birakayim dedim ben mart ayinin 1 de bi dusuk yasadim ve adetim bitince caksir suyu kullandim su anda 5+4 haftalik hamileyim ve her keze bu çaksir suyunu siddetle tavsiye ediyorum
Baskanim siz konu sahibisiniz bizi buraya baglayinAllah razı olsun canım benim
Baskanim ben sabah ac karnina iciyorum esimede iciriyorum.Acaba aksam da kullanan varmis .Siz nasil iciyorsunuzAllah razı olsun canım benim
İlahi güldümBaskanim ben sabah ac karnina iciyorum esimede iciriyorum.Acaba aksam da kullanan varmis .Siz nasil iciyorsunuz
Canım bende gttim aldım testere dişliyi az önce bugün başlasam geç olur mu adet biteli 4 gün oldu ve nasıl kullanıyımRica ederim insallah şifa olurda sende melegine kavusursun dua edicem senin icin
Malum durumlardan ben aktara gidemiyorum .Aslan pencem yok Ben ek olarak pekmez iciriyorum benimkine .Bende icmeye calisiyorum.Aynen benimde herseyi yapasim var.Birisi mukavva kemirilecek desebonu dusunurum o dereceİlahi güldüm
Canım bende sabah aç karnına içiyorum eşimde aynı şekilde içiyor evet topiğe yazan arkadaşlar arasında akşam da içen olmuş Testere dişli Aslan pençesi de kullanmış herkes farklı bi şekilde bişiler deniyor bende ilk defa başladım bu ay bebğim herseye yapasım geliyor önce sakin olalım bende akşam içmeyi düşünüyorum bide bende az önce gttim aktardan Aslan pençesi aldım geldim
Yok cnm olmaz bende gec baslamistim once caksira baslamistim sonra proklatinle ilgili gercegi ogrendim hemen aldim t disliyide kullandim bi sorun olmadiCanım bende gttim aldım testere dişliyi az önce bugün başlasam geç olur mu adet biteli 4 gün oldu ve nasıl kullanıyım
Ahahha bende ayni durumdaydim eşim artik endişeleniyorum bizim için zehirlenmeyelimde gerisi onemli degil olmadi tüp yapariz demistiMalum durumlardan ben aktara gidemiyorum .Aslan pencem yok Ben ek olarak pekmez iciriyorum benimkine .Bende icmeye calisiyorum.Aynen benimde herseyi yapasim var.Birisi mukavva kemirilecek desebonu dusunurum o derece
Hamile misin sen kacirdim mi benAhahha bende ayni durumdaydim eşim artik endişeleniyorum bizim için zehirlenmeyelimde gerisi onemli degil olmadi tüp yapariz demisti
Ne gerçeği anlamadım canım orayıYok cnm olmaz bende gec baslamistim once caksira baslamistim sonra proklatinle ilgili gercegi ogrendim hemen aldim t disliyide kullandim bi sorun olmadi
Malum durumlardan ben aktara gidemiyorum .Aslan pencem yok Ben ek olarak pekmez iciriyorum benimkine .Bende icmeye calisiyorum.Aynen benimde herseyi yapasim var.Birisi mukavva kemirilecek desebonu dusunurum o derece
Prolaktin hormonu yuksekligi cocuk olusumunu engelliyormus ve olucan bebegide dusuk yapmasini sagliyormus ben 2 kez dusuk yapmistim ve sebebin bu oldugunu dusunyorumNe gerçeği anlamadım canım orayı
Evet hamileyim su anda 6 haftalik ve çaksir suyu ile testere disli kullandim arada bir pekmezde yedim aksamlari bazen avakado yedim bu ay hep bu sekilde dikkat etdim biz 3 senedir deniyoruz 2 kez dusuk yasadim kimyasaldi hepsiHamile misin sen kacirdim mi ben
Sevindim adına canım testere dişinin faydası ne pekiEvet hamileyim su anda 6 haftalik ve çaksir suyu ile testere disli kullandim arada bir pekmezde yedim aksamlari bazen avakado yedim bu ay hep bu sekilde dikkat etdim biz 3 senedir deniyoruz 2 kez dusuk yasadim kimyasaldi hepsi
Canim benim prolaktin hormonum biraz yuksekti ve o engel oluyormus cocuk olmasina bu yuzden kullandim senin normalse gerek yok avakado ye her aksam yumusta rezerveni yukseltir ve cocuk olusumda com fayda saglarSevindim adına canım testere dişinin faydası ne peki
Prolaktini düşürüyor mu o konuda bilgim yok canım ondan soruyorum halkını helal et doktor normal dedi ama bi tik yüksekmiş sanırım bende bugün aldım kullanıyım hemen o zaman yemekten 2 saat snra demiştin dimi 1 bardak mıydı neydiCanim benim prolaktin hormonum biraz yuksekti ve o engel oluyormus cocuk olmasina bu yuzden kullandim senin normalse gerek yok avakado ye her aksam yumusta rezerveni yukseltir ve cocuk olusumda com fayda saglar
Canım peki kökü aldım da ben ne kadar miktarı kaynatıcam acaba bi bilgin var mı ??Hemen ekliyorum canım :)
Adetiniz bittiği gün başlıyorsunuz.
Sabahları aç karnına 1 su bardağı yarışına çakşır kökü suyu yarısını içme suyu ile karıştırıp öyle içiyorsunuz.
14 gün boyunca içiyorsunuz sonra bırakıyorsunuz kızlar
Bende bu ay başlayacağım hadi Bismillah