• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahil koca😣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bayanlar 😑 artik son noktadayim. Hersey normal gibi giderken birde bu kk meselesi cikti 3 gun once esim telefonumu almis kurcaliyodu rastgele buraya girmis pek biseyde anlamiyo ya akilli.. yorumu mesaj saniyo bi suru mesajin gelmis hani dio ya o yorum demek diyorum yok.. anlamiyo anlatiyorum anlamiyo en son bi konuya mesaj yazmistim face cikmisti konu sahibi erkek cikti hatta. Mahmut die dalga gecti kizlar. Bende banlandi mahmıt dedim buna takili kaldi.
Allahim ya sacmaliga bak. Neden kendi ismim yazmiyormus bak bak kimin ismi yaziyor ki zaten burda 😅 fake hesap ben acsam nasil olur demeye basladi. Ya adi ustunde kk diyorum anlamiyo benle küs 3 gundur konusmuyo 😅 olay annemlere kadar tasindi ya annemde girme oyle sitelere dio bana temelli simartiyo onu allahim ya kendim icin hayatta bisey yapamiycam anlasildi. O ne derse desin tabi ben dinlemiycem sonucta burada kotu bisey yapilmiyo o anlamasada ben devam edicem yani bilgi kazanmaya ya bu dert deil bi nebze ama hic sizin esiniz bole yaptimi yani yanlis anlayan oldumu ki merak ettim. 🤔
Benimkide yanlış anlar gizli yaziyorum

Esim biliyor ama bisey demiyor.bi olay olunca kk şoyle demislerdi diyorum. kafa kafaya verip atomu parcaliyosunuz diyip guluyor😀😀
Bi ara bulaşık makinesini boşaltmadığı için söylenmiş elime telefonu almıştım. Beni oraya mı şikayet edeceksin hı? Kocam makineyi boşaltmıyor bıktım diye konu mu açacaksın demiş alay etmişti 🥺🥺🥺😭😭😞😞😞

Dedi ben buyuturum cocuk sonucta dedim yazik dedim. Boyle deildi ki kiskncti ama bukdr sıkmazdı
Bu kadar sıkmazdı mı? Hala kendinizi kandırıyorsunuz. Bu adam daha evlenmeden işe makyaj yapıp gittiniz diye size tokat attı hatırlatayım!! O tokatı yutup evlendiniz diye yediniz o tekmeleri de!

24 yaşında mısın gerçekten????
24 yaşıdna 3 çocuklu adamla ne işin var ya? Eşin hem cahil, hem saçma.
Ayrıca DusunceBulutu DusunceBulutu insanlar güvensiz eşlerine açıp konularını okusunlar diye yazmıyoruz konuları. Ne demek okut kocana, ne saçma tavsiye. Forumdan kıskanmasını bile normal bulmuşsun, pess..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X