• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çağrı merkezinde çalışmak-herkes yapabilir mi?

sessia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
195
5
46
İstanbul
evde çok bunaldım artık, iş bulamıyorum kendi mesleğimle ilgili. ben de en azından kendi paramı kazanayım iş ortamım olsun isteyerek çağrı merkezlerinde çalışmayı düşündüm ama internetten baya bi araştırınca herkesin çağrı merkezinde çalışmanın sinirleri yıpratacağını yazdığını gördüm.
Ben hassasım, alınganım ayrıca depresyon da geçirdim. Evde duramıyorum artık bu işi yapabilir miyim bilemiyorum kafam çok karıştı. Özgüvenim yerlerde evde dura dura kendimi çok güçsüz hissediyorum artık. Ama para lazım bana, evden uzaklaşmam lazım.

Çağrı merkezinde çalışanlar varsa aranızda, önerir misiniz? ilk başlarda biraz zorlanır sonra topralrmıyım yoksa daha mı kötü olurum sizce. Bir yerden başlamalıyım ama bu doğru bir başlangıç mıdır?

Canım haklısın insan arada evden uzaklasmak istiyo ama çağrı merkezlerinde çalışmak bunun için çok yanlıs bi adres alingansan hele aysonunda güzel bi satış yapamdiysan azar isitirsin hertürlü çok sabır ister çene gucu ister valla sinir krizi geçirme de..... :36:

Canım haklısın insan arada evden uzaklasmak istiyo ama çağrı merkezlerinde çalışmak bunun için çok yanlıs bi adres alingansan hele aysonunda güzel bi satış yapamdiysan azar isitirsin hertürlü çok sabır ister çene gucu ister valla sinir krizi geçirme de..... :36:

Tesekkuler cevabin icin. Ama bi seyler yapmam lazim artik kendimi taniyamiyorum cunku cok bunaldim.

Baska bir tavsiyen var mi?

evde çok bunaldım artık, iş bulamıyorum kendi mesleğimle ilgili. ben de en azından kendi paramı kazanayım iş ortamım olsun isteyerek çağrı merkezlerinde çalışmayı düşündüm ama internetten baya bi araştırınca herkesin çağrı merkezinde çalışmanın sinirleri yıpratacağını yazdığını gördüm.
Ben hassasım, alınganım ayrıca depresyon da geçirdim. Evde duramıyorum artık bu işi yapabilir miyim bilemiyorum kafam çok karıştı. Özgüvenim yerlerde evde dura dura kendimi çok güçsüz hissediyorum artık. Ama para lazım bana, evden uzaklaşmam lazım.

Çağrı merkezinde çalışanlar varsa aranızda, önerir misiniz? ilk başlarda biraz zorlanır sonra topralrmıyım yoksa daha mı kötü olurum sizce. Bir yerden başlamalıyım ama bu doğru bir başlangıç mıdır?

kesinlikle ama kesinlikle çağrı merkezinden uzak dur derim canım. daha önce 2 teşebbüsüm oldu lanet ede ede çıktım. bi tanesi vodafone'du üstelik. hayatında görmeyeceğin kadar iş stresi var ve çelik gibi sinirlerin olması lazım...

asla çalışılmam bi daha çagrı merkezi mi aman aman uzak olsun sinir stresten başka bir şey değil ben atış yapmadım ama insanlarla sürekli telefonla konuşmak çok stresli birşey üstelik karşıdaki seni tersliyebiliyor ve sen hiç bir şekilde ters cevap veremiyorsun çünkü ses kayıtları alınıyor ve sonadan dinleniyor. çin işkencesinden beterdi 3 ay çalıştım ve bir daha asla çağrı merkezinde çalışmam diyorum :50::50::50::50:

Bu kadar kotu yorumdan sonra korktum...

Ben onerebilirim neden?

Gelip isyerine calisanlar var bazilari icine kapanik alingan ve cok ters... Buna ragmen orada mutlu oluyorlar telefonun ucundaki adami ikna etmeye calisirken sosyallesiyorlar... Mutlu oluyorlar. Denemeye deger... ama dedikleri gibi saglam cene kasi gerektiriyor.

Bahsettiğin kişilik özelliklerine hiç uygun değil inanılmaz yıpratıcı inanılmaz stresli bir iş.Kendini dahada dibe çekersin. Çağrı merkezi çalışanı hem geniş rahat hem disiplinli olacak.İşini disiplinle yaparken müşteriden gelen her tepkiyi kaldırabilecek seviyeyi allah herkese nasip etmiyor. 2 sene operatör 5 aydırda müdürlüğünü yaptığım işi hiç bir Allahın kuluna tavsiye etmiyorum şirketimi sevsemde iş insan işi değil :))

Back