Çağrı merkezi

Söylediğiniz işe erkek arkadaşım da başvurmuştu. Sonrasında arayıp size anlattıkları aynı şeyleri anlattılar ama güvenemedik. İnternetten araştırdıktan sonra bazı insanların "Ben ayda şu kadar şu kadar para kazanıyorum" şeklinde reklam yaparmışçasına yorumlarını görünce iyice korktum. Hep aynı insanlar aynı tür yorumlar yapıyor. Ben gerçek olduğuna inanamadım açıkçası.

Bir de şöyle bir durum var. Günde 8 saat çalışıp 3-4 saat aktif sayılıyorsunuz. Çünkü karşıdaki insan telefonu açınca süre başlıyor ve çoğu insan ya telefonu açmıyor ya da dinlemek istemeyerek kapatıyor. İnsanları arayıp oyalamanız gerekiyor.

İşten vazgeçmekle doğru bir karar vermişsiniz bence. Hiç aklınız kalmasın.

Başladınız mı acaba ben çalışıyorum 1 haftadır bir problem Yok ama gerçekten 8 saatinizi ayırmanız lazım

Başladınız mı acaba ben çalışıyorum 1 haftadır bir problem Yok ama gerçekten 8 saatinizi ayırmanız lazım
Yok ya ben istemiyorum dedim yorucu oluyor mu nasıl oluyor biraz bahseder misin

Yok ya ben istemiyorum dedim yorucu oluyor mu nasıl oluyor biraz bahseder misin
Yani ben hamileyim yattığım yerden laptopumla konuşuyorum sistem numaraları zaten size veriyor sürekli arayıp onların verdiği kalıpta konuşuyorum .en az 60 saat yapmanız gerekiyor . Günde 8 saatle uygun oluyor zaten e destekleri var sürekli soru sorabiliyorsunuz yapmış arkadaşlarla tanışıyorsunuz iyi oluyor

Hayırlı olsun valla ben istememiştim

Mrb bende başlıycam pazartesi siz hala çalışıyomusunuz 100 saati ayda tamamlıya biliyormusunız

10 yil dile kolay brndr yariisndayim hala calisiyor musunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…