Cağnım kıllarım ve ben.

Cihazlar farkli. Umarim bende faydasini gorurum tesekkurler bilgiler icin.

Ya cok arada kaldim jilet konusunda. Killarim resmen bana batiyo yatarken :)

Bende yaptırdım soğuk üflemeli 10. günden itibaren yavas yavaş dökülmeye başladı asla jilet kullanmadım eşimin traş makinesinin asla kullanmadığı başlığı vardı onunla kısaltma yaptım seanslarım bitti koltukaltında toplasan şu an 5 tane yoktur bacaklarda da aynı, ağustosta kontrol seansım var bence eşinin makinesini kullan ve güzelce temizle. Yada kısaltmak için en ucuzundan makine alıver.

Peki ben bu yazi boyle mi geciricem 2. Seansta buyuk oranda dokulme olur mu ?

İlk defa yaptırdıysanız tam dökülme olmamıştır. Düzenli nemlendirici kullanın dökülmeleri hızlandırıyor. Bir sonraki seansta daha iyi sonuç alırsınız. Sakın ağda falan yaptırmayın. Çok rahatsız ediyorsa jiletle kısaltın. Lazerden ben çok iyi sonuçlar aldım. Siz de sabredin

Bende istiyorum

Diger arkadaslarin dedigi gibi "zamanlama hatasi" olmus.
Biraz sabredin gerci yazin saklanmiyo da sicakta ama jilet yapilabilir bence de.

Ben lazer yaptirmadim hic cesaret edemedim. Yillardir agdaya devam.
Olasi risklerinden bahsediliyor mu ilk baslayanlara?

Kendi kendine konusmussun baya :) ben mayisin 20 nde yaptirdim. Dokulmen ne ölcude. Senin konu da bir bayan 1 ay surdu demis. E deniz sezonu geldi pek mağdurum ya agliyacağiiim

Öyle oldu:). İkinci seanstan sonra da dökülmedi(kontrol seansı). Çekince bir çoğu rahatça ele geliyordu ama. Ben de geçtiğimiz pazar jiletle temizlendim, dayanamadım dökülmesini falan. Hala çıkmadılar. Makineyle kısaltma ve jilet arasında bir fark göremiyorum. Çıktıkça jilet yapacağım sanırım.

Bana bi nemlendirici sattilar kullanmadim henuz. Faydasini gorur muyum sizce ? 100 lira. Yoksa daha uygun bi nemlendiricide is gorur mu ?

Ya bence de bir fark yok kisaltincada o kil orda yani ne anlami kaldi ? Ben dun kese yaptim keselicem bu 5 gun bol.bol. nemlendirici kullaniyo musun peki ?

Bana uygulayan bayan 2 aylik hamile ve merkezin esas sahibi. Cok atastrdim ve hamileliktede uygulaniyo falan tarzinda anlatti. Sadece uygulsndigi gun guneslenme dedi hepsi bu.

butun lazer makinalarini denedim alexandra kullandim bi sure.benim gittigim merkez bi gun oncesinden butun killarinizi jiletle alin diyodu.bende oyle yapiyodum gidince de lazeri uyguluyordu.yani dokulmesini beklemek zorunda kalmiyordum.ben yaklasik bir yil gittim ve kurtuldum tuylerden.

Birazdan jiletleyip nemlendirsem mi kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…