- 13 Nisan 2018
- 3.128
- 10.546
-
- Konu Sahibi Deve tabani
Cihazlar farkli. Umarim bende faydasini gorurum tesekkurler bilgiler icin.Yok benimki soğuk üfleme değil bildiğin buz. Sıfır acı, sıfır yanık. Soprano Ice diye geçiyordu sanırım ismi. Ya benim hemen başladı dökülmeler, 2 haftaya yakın sürdü. Sonra tekrar çıktı, bir seans daha geçildi üzerinden. Şu an neredeyse hiç kalmadı gibi.
Ya cok arada kaldim jilet konusunda. Killarim resmen bana batiyo yatarken :)kılların dökülmesini bekleme jilet çekebilirsin merak etme kalınlaşmıyor zaten lazerin olayı sadece jilet çekebilmekte zamanla hiç kalmıyor 5 seans bitirdim diot soğutmalı ile şu an %65-70 bitti koltuk altı %90 bitti kalan yerleri jiletliyorum
Biyikta yaptirdim orasi iyi gibi cok ince. Valla cok zormus stres oldummecburen bekleyeceksin. benim de dudak üstümde simsiyah kıllar ve batıklar vardı ilk seans sonuna kadar ne çektiğimi bir ben bir allah bilir... ama sonra daha rahat oluyor.
Kadın soguk uflemeli buz baslikli 2017 model dedi ama bilemiyorum. Ama gayet yanik koktum.
Kac gunde oldu dokulmen
Peki ben bu yazi boyle mi geciricem 2. Seansta buyuk oranda dokulme olur mu ?Bende yaptırdım soğuk üflemeli 10. günden itibaren yavas yavaş dökülmeye başladı asla jilet kullanmadım eşimin traş makinesinin asla kullanmadığı başlığı vardı onunla kısaltma yaptım seanslarım bitti koltukaltında toplasan şu an 5 tane yoktur bacaklarda da aynı, ağustosta kontrol seansım var bence eşinin makinesini kullan ve güzelce temizle. Yada kısaltmak için en ucuzundan makine alıver.
İlk defa yaptırdıysanız tam dökülme olmamıştır. Düzenli nemlendirici kullanın dökülmeleri hızlandırıyor. Bir sonraki seansta daha iyi sonuç alırsınız. Sakın ağda falan yaptırmayın. Çok rahatsız ediyorsa jiletle kısaltın. Lazerden ben çok iyi sonuçlar aldım. Siz de sabredinHanımlar iyi gunler.
Yaz kış dert olan kıllarıma lazer yaptirmaya karar verdim. Bulunduğum ilcedeki tavsiye edilen bir merkeze gittim tüm vucut 2.500 liraya anlasarak lk seansımi yaptirdim. Makina alexandra soguk uflemeli bir cihaz diye anlatildi.
Bugun 15. gun. Koltukaltimin yarisi, genitalin yarisi, kol ve bacaklarda da kucük bir dokulmeyle birlikte kıllarimla yasamaya devam ediyorum. E yaz günu bir taraftan , kocam bi taraftan cok magdurum
Aradım merkezi derdimi anlattim 20 gunden once geleyim halledelim dedim yok dediler bekliceksin. Ee tamam bekliyim de bayram geldi 2. Seansi yaptirsam bunlarin dokulmesi yine mi 15 20 gun surecek.
Biri beni ferahlatsin. Vallahi ağdaciya gidecem o olcakta cok para verdim bekliyim diyorum bi taraftan.
Kadin bana diyo ki jilet yapma agda yok sadece kisaltabilirsin. Kocamin tiras makinseiyle az cok kisaltiyorum ama şu durumumdan cok rahatsizim.
Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim
Yok benimki soğuk üfleme değil bildiğin buz. Sıfır acı, sıfır yanık. Soprano Ice diye geçiyordu sanırım ismi. Ya benim hemen başladı dökülmeler, 2 haftaya yakın sürdü. Sonra tekrar çıktı, bir seans daha geçildi üzerinden. Şu an neredeyse hiç kalmadı gibi.
Kendi kendine konusmussun baya :) ben mayisin 20 nde yaptirdim. Dokulmen ne ölcude. Senin konu da bir bayan 1 ay surdu demis. E deniz sezonu geldi pek mağdurum ya agliyacağiiimMerhaba, ben de dökülmeyenlerdenim. Şunu şuraya bırakıyorum, https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/epilasyon-gunlugum-igneli-ve-lazer.1072059/
Valla öyle de yeni doğum yaptim agdaya gücüm yok artik napicami bilemiyorumancak 3. seanstan sonra etkisi iyice görünüyor
keşke kışın yaptırsaydın Yazın pek tavsiye edilmiyor
Kendi kendine konusmussun baya :) ben mayisin 20 nde yaptirdim. Dokulmen ne ölcude. Senin konu da bir bayan 1 ay surdu demis. E deniz sezonu geldi pek mağdurum ya agliyacağiiim
Bana bi nemlendirici sattilar kullanmadim henuz. Faydasini gorur muyum sizce ? 100 lira. Yoksa daha uygun bi nemlendiricide is gorur mu ?İlk defa yaptırdıysanız tam dökülme olmamıştır. Düzenli nemlendirici kullanın dökülmeleri hızlandırıyor. Bir sonraki seansta daha iyi sonuç alırsınız. Sakın ağda falan yaptırmayın. Çok rahatsız ediyorsa jiletle kısaltın. Lazerden ben çok iyi sonuçlar aldım. Siz de sabredin
Ya bence de bir fark yokÖyle oldu:). İkinci seanstan sonra da dökülmedi(kontrol seansı). Çekince bir çoğu rahatça ele geliyordu ama. Ben de geçtiğimiz pazar jiletle temizlendim, dayanamadım dökülmesini falan. Hala çıkmadılar. Makineyle kısaltma ve jilet arasında bir fark göremiyorum. Çıktıkça jilet yapacağım sanırım.
Diger arkadaslarin dedigi gibi "zamanlama hatasi" olmus.
Biraz sabredin gerci yazin saklanmiyo da sicakta ama jilet yapilabilir bence de.
Ben lazer yaptirmadim hic cesaret edemedim. Yillardir agdaya devam.
Olasi risklerinden bahsediliyor mu ilk baslayanlara?
Birazdan jiletleyip nemlendirsem mi kendimi :)butun lazer makinalarini denedim alexandra kullandim bi sure.benim gittigim merkez bi gun oncesinden butun killarinizi jiletle alin diyodu.bende oyle yapiyodum gidince de lazeri uyguluyordu.yani dokulmesini beklemek zorunda kalmiyordum.ben yaklasik bir yil gittim ve kurtuldum tuylerden.