- 13 Nisan 2018
- 3.128
- 10.546
- Konu Sahibi Deve tabani
Tesekkur ederim. O zaman iade edicem sagolun.Daha ugun bir nemlendirici de olur. Hatta Madecassol krem önerebilirim. Kabuklanmalara da çok iyi geliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim. O zaman iade edicem sagolun.Daha ugun bir nemlendirici de olur. Hatta Madecassol krem önerebilirim. Kabuklanmalara da çok iyi geliyor.
Sen yine iyiymişsin 20 günde gel demişler.bana 2 aydan önce gelemezsin dediler.benimde yakmıyodu makine tam çünkü tüylerim siyah degil kumral.1ay sonunda erkek gibi uzuyodu ve tam 1 ay daha tüylü gezmek zorunda kalıyodum.2aydan önce asla kabul etmiyolardı.parayıda peşin yatirmiştim 1 ay öyle dolaşiyodum.kabus gibiydiHanımlar iyi gunler.
Yaz kış dert olan kıllarıma lazer yaptirmaya karar verdim. Bulunduğum ilcedeki tavsiye edilen bir merkeze gittim tüm vucut 2.500 liraya anlasarak lk seansımi yaptirdim. Makina alexandra soguk uflemeli bir cihaz diye anlatildi.
Bugun 15. gun. Koltukaltimin yarisi, genitalin yarisi, kol ve bacaklarda da kucük bir dokulmeyle birlikte kıllarimla yasamaya devam ediyorum. E yaz günu bir taraftan , kocam bi taraftan cok magdurum
Aradım merkezi derdimi anlattim 20 gunden once geleyim halledelim dedim yok dediler bekliceksin. Ee tamam bekliyim de bayram geldi 2. Seansi yaptirsam bunlarin dokulmesi yine mi 15 20 gun surecek.
Biri beni ferahlatsin. Vallahi ağdaciya gidecem o olcakta cok para verdim bekliyim diyorum bi taraftan.
Kadin bana diyo ki jilet yapma agda yok sadece kisaltabilirsin. Kocamin tiras makinseiyle az cok kisaltiyorum ama şu durumumdan cok rahatsizim.
Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim
Sadece nefes almam tavsiye edildi
Kılların dökülmesi için beklemeniz gerekiyor tabi jilet yaparsanız nasıl dökülsünler. Kese yapın banyoda, dökülmeyi hızlandırıyor.yani o kadar beklenmesinin bi sebebi var. kışın da yapsanız bekleyecektiniz. zamanlama yanlış olmuş.
Bende 1yil gittim bu makineye sadece inceltti dediğin gibi.tamamen yok olmadilar.gerçi yapan kızlardanda hiç memnun degildim beceremiyorlardi sanki1.5 yıl gittim genitale. 8 ya da 9.seansım olacaktı yanılmıyorsam. 2 ay bıraktım oldugu gibi yeniden.sadece incelttiğini düşünüyorum bu makinenin
Kaç seans sürdü ? Ne çabuk bitmiş öyle ? Çok mu cansızdı tüylerin acaba ?Yok benimki soğuk üfleme değil bildiğin buz. Sıfır acı, sıfır yanık. Soprano Ice diye geçiyordu sanırım ismi. Ya benim hemen başladı dökülmeler, 2 haftaya yakın sürdü. Sonra tekrar çıktı, bir seans daha geçildi üzerinden. Şu an neredeyse hiç kalmadı gibi.
Kaç seans sürdü ? Ne çabuk bitmiş öyle ? Çok mu cansızdı tüylerin acaba ?
Benfe epey sürer bunları not edeyim doğumdan sonra gideceğim inşallah.Bir seans dediğim lafın gelişi yoksa 8 seans sürdü. Tüylerim genelde sarı ve ince, zaten sarıları görmediği için problemdi diğerlerinde. Soprano Ice her ten renginde her tüy rengini görüyormuş.
Benfe epey sürer bunları not edeyim doğumdan sonra gideceğim inşallah.
Varsa lazerle ilgili önerilerini alabilirim.
Emzirme döneminde bir sorun olur mu acaba ? Hormonal değişikliklerden dolayı vs.Buz Lazer'in internet sitesinden yapan klinikleri bulmuştum ben. Şehrinize göre oradan bakıp araştırabilirsiniz. Benim yaptırdığım zamanlarda Buz Lazer daha yeni yeni yayılıyordu; şu an daha çok yapan klinik vardır sanıyorum.
Emzirme döneminde bir sorun olur mu acaba ? Hormonal değişikliklerden dolayı vs.
Lazer yapilinca deri ustundekiler yanar zaten. Alttan uzayan hemen dokulur. Uzayip da beklemez. Uzun uzun duruyorsa olmamis o lazer. Dokulmeyen nokta nokta durur. Bacak kol cok gec dokulur. Uzamaz da hemen. Rahatsiz etmemesi lazim benim anlattigim gibiyseHanımlar iyi gunler.
Yaz kış dert olan kıllarıma lazer yaptirmaya karar verdim. Bulunduğum ilcedeki tavsiye edilen bir merkeze gittim tüm vucut 2.500 liraya anlasarak lk seansımi yaptirdim. Makina alexandra soguk uflemeli bir cihaz diye anlatildi.
Bugun 15. gun. Koltukaltimin yarisi, genitalin yarisi, kol ve bacaklarda da kucük bir dokulmeyle birlikte kıllarimla yasamaya devam ediyorum. E yaz günu bir taraftan , kocam bi taraftan cok magdurum
Aradım merkezi derdimi anlattim 20 gunden once geleyim halledelim dedim yok dediler bekliceksin. Ee tamam bekliyim de bayram geldi 2. Seansi yaptirsam bunlarin dokulmesi yine mi 15 20 gun surecek.
Biri beni ferahlatsin. Vallahi ağdaciya gidecem o olcakta cok para verdim bekliyim diyorum bi taraftan.
Kadin bana diyo ki jilet yapma agda yok sadece kisaltabilirsin. Kocamin tiras makinseiyle az cok kisaltiyorum ama şu durumumdan cok rahatsizim.
Alex de ilk aylar bu sorun oluyo ama snradan çok rahat edeceksin. Ben çok xorda kaldıgımda epilasyonla dökülmeyi hızlandırıyordum. Ama kendiliğinden dökülmesi daha iyi. Seanslara düzenli gidersen ve seans aralarnda ağda jilet vs yapmazsan kurtulursun. Alex de ara seans yok. Üç ayda hatta altı ayda bir gittigim oldu sonraları okdr rahattımHanımlar iyi gunler.
Alex öyle değil. Önce hafif uzayıp sonra dökülüyor yapan uzman açıklamştr. Ipl gibi jilet vs de yok alexde. İlk iki üç seans idare edecek o dökülmeyi. Snra okdr inceliyo ki tüy gibi döküldügünü fark etmez bileLazer yapilinca deri ustundekiler yanar zaten. Alttan uzayan hemen dokulur. Uzayip da beklemez. Uzun uzun duruyorsa olmamis o lazer. Dokulmeyen nokta nokta durur. Bacak kol cok gec dokulur. Uzamaz da hemen. Rahatsiz etmemesi lazim benim anlattigim gibiyse
Aaa evet biraz uzadi ve öyke dokuldu dokulenler.Alex öyle değil. Önce hafif uzayıp sonra dökülüyor yapan uzman açıklamştr. Ipl gibi jilet vs de yok alexde. İlk iki üç seans idare edecek o dökülmeyi. Snra okdr inceliyo ki tüy gibi döküldügünü fark etmez bile
Allahta sizi guldursun ya zamanlama hic iyi olmamis gercekten birde dediklerini dinleyin. Benim gittigim yer ben ne zaman istesem randevu veriyodu bende 20 gunde bir falan gidiyordum bitti sandim. Sonra bi ay firsat olmadi gidemedim 40 gun falan birde ne goruyim cogu duruyor. Dokulup tekrar cikiyormus meger ben bilemedim bunu farkettigimde son 2 seansim falandi sonra sinirlenip gitmedim agdaya dondum paramda bosa gitti.Sadece nefes almam tavsiye edildi
Ya giden arkadaslarim memnun. Umarim guzel bi sonuc alirim :))Allahta sizi guldursun ya zamanlama hic iyi olmamis gercekten birde dediklerini dinleyin. Benim gittigim yer ben ne zaman istesem randevu veriyodu bende 20 gunde bir falan gidiyordum bitti sandim. Sonra bi ay firsat olmadi gidemedim 40 gun falan birde ne goruyim cogu duruyor. Dokulup tekrar cikiyormus meger ben bilemedim bunu farkettigimde son 2 seansim falandi sonra sinirlenip gitmedim agdaya dondum paramda bosa gitti.