Cağnım kıllarım ve ben.

Peki ben bu yazi boyle mi geciricem 2. Seansta buyuk oranda dokulme olur mu ?
Bende mayısta başlamıştım eşim almış paketi anneler günü için.Onuncu günden itibaren Kese yada elinle çektiğinde on onbeş kadar gelirdi sadece seans yaptırdığım gün güneşe çıkmadan atlattım.Ben hiç jilet kullanmadım birşey diyemem o konuda sadece kısaltma makinesiyle kısaltma yaptım daha 2. seansta çok büyük fark olacağını sanmam. bi 3-5 git hele .

Merhaba konunuzu okuyunca giris yaptim. Ben de 19 mayista buz lazer yaptirdim 15 gunde bir kismi döküldü kalanlari tras makinesiyle kisalttim. Ayin 9una tekrar randevu aldim. Cunku benim gittigim yer 12 seans ve 1 yil icinde bitirmek zorundayim. Hem de 3-4 seanstan once gorulur bir azalma olmuyormus. O 100tllik kremden bana da sattilar

Merhaba konunuzu okuyunca giris yaptim. Ben de 19 mayista buz lazer yaptirdim 15 gunde bir kismi döküldü kalanlari tras makinesiyle kisalttim. Ayin 9una tekrar randevu aldim. Cunku benim gittigim yer 12 seans ve 1 yil icinde bitirmek zorundayim. Hem de 3-4 seanstan once gorulur bir azalma olmuyormus. O 100tllik kremden bana da sattilar
Ben de 11nde gidicem. Benim de 12 seans yalniz 1 yil diye bi sure yok. Ee peki kullandin mi kremi ?

Bende ekimde başlıcam yazıyı görünce ürktüm valla .. çok yakın arkadaşım gidiyo şuan sizin makinadan olana ona sordum şimdi arayıp sizin için o özel bi hastanede gidiyo bu arada ona şöyle belirtmişler kılları kökten alıcak şekilde alma makina ve ağda gibi ama jilet kullan demişler

dökülecek olanlar elinizle çektiğinizde geliyor ki zaten.
tırnağınızın ucuyla çekin.
bütün kıllarınız mı duruyor ?

Bende ekimde başlıcam yazıyı görünce ürktüm valla .. çok yakın arkadaşım gidiyo şuan sizin makinadan olana ona sordum şimdi arayıp sizin için o özel bi hastanede gidiyo bu arada ona şöyle belirtmişler kılları kökten alıcak şekilde alma makina ve ağda gibi ama jilet kullan demişler
Valla kullansam olucak gercekten. Jilette kokleri guclendirir diye dusunuyorum cok karasizim ya. Bencede ekim gibi basla.

Benim de öyle oldu. Sizinle mi uğraşıcam lan diyip uzadıkça jiletliyorum artık. Tüyler açık renk benim ten de açık renk. Eskiye göre daha azlar en azından diyip kendimi teselli ediyorum. Evlenmeden önce yeniden baslarim artık. Cidden sabır gerektiriyo

Hanımlar iyi gunler.
Yaz kış dert olan kıllarıma lazer yaptirmaya karar verdim. Bulunduğum ilcedeki tavsiye edilen bir merkeze gittim tüm vucut 2.500 liraya anlasarak lk seansımi yaptirdim. Makina alexandra soguk uflemeli bir cihaz diye anlatildi.

Bugun 15. gun. Koltukaltimin yarisi, genitalin yarisi, kol ve bacaklarda da kucük bir dokulmeyle birlikte kıllarimla yasamaya devam ediyorum. E yaz günu bir taraftan , kocam bi taraftan cok magdurum :bicak:

Aradım merkezi derdimi anlattim 20 gunden once geleyim halledelim dedim yok dediler bekliceksin. Ee tamam bekliyim de bayram geldi 2. Seansi yaptirsam bunlarin dokulmesi yine mi 15 20 gun surecek.

Biri beni ferahlatsin. Vallahi ağdaciya gidecem o olcakta cok para verdim bekliyim diyorum bi taraftan.

Kadin bana diyo ki jilet yapma agda yok sadece kisaltabilirsin. Kocamin tiras makinseiyle az cok kisaltiyorum ama şu durumumdan cok rahatsizim.

Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim:KK3:
Lazerde senin dedigin cihazda jilet kullanilabiliyor bide toplam seans sonunda ara kontrole kadar nerdeyse hic kil cikmiyor senin seansini guzel yapmamis olabilirler seanstan ciktiginda hic bir yerinde kil kalmamasi lazim normal sartlarda

Hanımlar iyi gunler.
Yaz kış dert olan kıllarıma lazer yaptirmaya karar verdim. Bulunduğum ilcedeki tavsiye edilen bir merkeze gittim tüm vucut 2.500 liraya anlasarak lk seansımi yaptirdim. Makina alexandra soguk uflemeli bir cihaz diye anlatildi.

Bugun 15. gun. Koltukaltimin yarisi, genitalin yarisi, kol ve bacaklarda da kucük bir dokulmeyle birlikte kıllarimla yasamaya devam ediyorum. E yaz günu bir taraftan , kocam bi taraftan cok magdurum :bicak:

Aradım merkezi derdimi anlattim 20 gunden once geleyim halledelim dedim yok dediler bekliceksin. Ee tamam bekliyim de bayram geldi 2. Seansi yaptirsam bunlarin dokulmesi yine mi 15 20 gun surecek.

Biri beni ferahlatsin. Vallahi ağdaciya gidecem o olcakta cok para verdim bekliyim diyorum bi taraftan.

Kadin bana diyo ki jilet yapma agda yok sadece kisaltabilirsin. Kocamin tiras makinseiyle az cok kisaltiyorum ama şu durumumdan cok rahatsizim.

Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim:KK3:
vala ben hep jilet yaptım gittim bi kaç günü kala en son jiletimi yaptım gittim biraz pahalıya anlaşmışsın gibi ist lazer çok ucuz vala

X