- Konu Sahibi Deve tabani
1.5 yıl gittim genitale. 8 ya da 9.seansım olacaktı yanılmıyorsam. 2 ay bıraktım oldugu gibi yeniden.sadece incelttiğini düşünüyorum bu makinenin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tum vucut bir de uzerine biyiga gidiyorum kocaelide hem de oldukca guzel bir yer 1500 lira galiba orasi biraz pahalivala ben hep jilet yaptım gittim bi kaç günü kala en son jiletimi yaptım gittim biraz pahalıya anlaşmışsın gibi ist lazer çok ucuz vala
3 seans kalmıştı. Ama anca yüzde otuz azalma vardiYari da mi biraktin lazeri ?
Allah aşkına kılları olan bir tek siz değilsiniz.
Madem böyle bir işe giriştiniz biraz dayanaın.3 gün kıllı dolaştınız diye kendinizden mi iğreneceksiniz.Kocanız hiç mi o halinizi görmedi.
Yaptırdığınız yere danışın.Jilet vs kullanma diyorlarsa kullanmayın. O kadar para vermişsiniz sorunsuz olsun.
Yani dert edinmeyin bu kadar diye söylüyorum.Ayrıca böyle yerlerde erteletme diye bir şey var hamile kalınca falan erteleniyor.Siz de sonbahara falan erteletseniz?
Her sansHanımlar iyi gunler.
Yaz kış dert olan kıllarıma lazer yaptirmaya karar verdim. Bulunduğum ilcedeki tavsiye edilen bir merkeze gittim tüm vucut 2.500 liraya anlasarak lk seansımi yaptirdim. Makina alexandra soguk uflemeli bir cihaz diye anlatildi.
Bugun 15. gun. Koltukaltimin yarisi, genitalin yarisi, kol ve bacaklarda da kucük bir dokulmeyle birlikte kıllarimla yasamaya devam ediyorum. E yaz günu bir taraftan , kocam bi taraftan cok magdurum
Aradım merkezi derdimi anlattim 20 gunden once geleyim halledelim dedim yok dediler bekliceksin. Ee tamam bekliyim de bayram geldi 2. Seansi yaptirsam bunlarin dokulmesi yine mi 15 20 gun surecek.
Biri beni ferahlatsin. Vallahi ağdaciya gidecem o olcakta cok para verdim bekliyim diyorum bi taraftan.
Kadin bana diyo ki jilet yapma agda yok sadece kisaltabilirsin. Kocamin tiras makinseiyle az cok kisaltiyorum ama şu durumumdan cok rahatsizim.
Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim
her seans böyle olmayacak. Zannedersem 3. Seanstan sonra rahatlarsınız. Ben 3. Seanstan sonra 20 günden fazla pürüzsüz gezerdim. Kıllar inceldikçe o kadar gözüne de batmaz merak etme canımmHanımlar iyi gunler.
Yaz kış dert olan kıllarıma lazer yaptirmaya karar verdim. Bulunduğum ilcedeki tavsiye edilen bir merkeze gittim tüm vucut 2.500 liraya anlasarak lk seansımi yaptirdim. Makina alexandra soguk uflemeli bir cihaz diye anlatildi.
Bugun 15. gun. Koltukaltimin yarisi, genitalin yarisi, kol ve bacaklarda da kucük bir dokulmeyle birlikte kıllarimla yasamaya devam ediyorum. E yaz günu bir taraftan , kocam bi taraftan cok magdurum
Aradım merkezi derdimi anlattim 20 gunden once geleyim halledelim dedim yok dediler bekliceksin. Ee tamam bekliyim de bayram geldi 2. Seansi yaptirsam bunlarin dokulmesi yine mi 15 20 gun surecek.
Biri beni ferahlatsin. Vallahi ağdaciya gidecem o olcakta cok para verdim bekliyim diyorum bi taraftan.
Kadin bana diyo ki jilet yapma agda yok sadece kisaltabilirsin. Kocamin tiras makinseiyle az cok kisaltiyorum ama şu durumumdan cok rahatsizim.
Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim
Valla butun merkezler ayni fiyatti burda. Bende en cok taleb gorenine gittim. Valla bi kazik yedigimi hissertim bende sanirim ordanda farkediliyo :))Bende tum vucut bir de uzerine biyiga gidiyorum kocaelide hem de oldukca guzel bir yer 1500 lira galiba orasi biraz pahali
Ya tesekkur ederim pazartesi gidicem gitmeden jiletlicem bakalimHer sans
her seans böyle olmayacak. Zannedersem 3. Seanstan sonra rahatlarsınız. Ben 3. Seanstan sonra 20 günden fazla pürüzsüz gezerdim. Kıllar inceldikçe o kadar gözüne de batmaz merak etme canımm
Hormon bozukluğun yoksa kıllar sertleşmez canım ben kaç yıldır hep jilet .. kollarımı bile jiletle alıyorumValla kullansam olucak gercekten. Jilette kokleri guclendirir diye dusunuyorum cok karasizim ya. Bencede ekim gibi basla.
Ay dogum onu yaptim bi kac jiet guclendi benimkiler. Ama yapicam yinedeHormon bozukluğun yoksa kıllar sertleşmez canım ben kaç yıldır hep jilet .. kollarımı bile jiletle alıyorum
Sizin adınıza gerilmiştim aslında. İnsanın doğası gereği olan, her insanda olan şeyleri bu kadar sıkıntı yaptığınız için.Neyin gerginligini yasadiniz ben anlamadım ?
1 hafta 10 gun sonra dokulmeye baslar. 1 haftadan sonra bol bol kese yapin dokulmeyi hizlandirir. Farki gormekte 3.ncu seanstan sonra anlasiliyor. 3.ncu aydan sonra tertemiz gezmeye basliyorsunuz. Ilk seanslar sabirli olmalisiniz. Oyle bir iki gunde hepsi dokulecek diye bir sey yok.Kontrol seansi 20. Gun. Zaten suan %75 duruyo 5 gunde dökulmez diye dusunuyorum kalanlarda.
Daha ugun bir nemlendirici de olur. Hatta Madecassol krem önerebilirim. Kabuklanmalara da çok iyi geliyor.Bana bi nemlendirici sattilar kullanmadim henuz. Faydasini gorur muyum sizce ? 100 lira. Yoksa daha uygun bi nemlendiricide is gorur mu ?
Vallahi öyle sandım kaderde buda varmisBeyaz ten siyah kılsa en iyi makina sizinki siz şeymi sandınız lazeri oldum hop cillop gibi yok öyle birşey kılları kısaltabilirsin bir iki seansdan sonra rahat edeceksiniz