- 13 Nisan 2018
- 3.128
- 10.546
-
- Konu Sahibi Deve tabani
Ya yeni dogum yaptim ve yazigin ağda yapicak takatim yok. Günes lekesi olayini da sordum. Lazeri yaptirdiğin gün cıkip güneşlenmezsen sorun yok dedi. Yalniz zamanlamam yanlis oldu evetIpl de aralarda da jilet yapabiliyosun lazeri bilemicem. Keşke yazın başlamasaydınız ama güneş lekesi vs de olabilir
Kontrol seansı yapmadılar mı? Normalde alındıktan 15 gün sonrasına kontrole çağırırlar.Hanımlar iyi gunler.
Yaz kış dert olan kıllarıma lazer yaptirmaya karar verdim. Bulunduğum ilcedeki tavsiye edilen bir merkeze gittim tüm vucut 2.500 liraya anlasarak lk seansımi yaptirdim. Makina alexandra soguk uflemeli bir cihaz diye anlatildi.
Bugun 15. gun. Koltukaltimin yarisi, genitalin yarisi, kol ve bacaklarda da kucük bir dokulmeyle birlikte kıllarimla yasamaya devam ediyorum. E yaz günu bir taraftan , kocam bi taraftan cok magdurum
Aradım merkezi derdimi anlattim 20 gunden once geleyim halledelim dedim yok dediler bekliceksin. Ee tamam bekliyim de bayram geldi 2. Seansi yaptirsam bunlarin dokulmesi yine mi 15 20 gun surecek.
Biri beni ferahlatsin. Vallahi ağdaciya gidecem o olcakta cok para verdim bekliyim diyorum bi taraftan.
Kadin bana diyo ki jilet yapma agda yok sadece kisaltabilirsin. Kocamin tiras makinseiyle az cok kisaltiyorum ama şu durumumdan cok rahatsizim.
Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim
Sadece nefes almam tavsiye edildiJilet ağda yok
E öyle nasıl gezilecek yahu
Kontrol seansi 20. Gun. Zaten suan %75 duruyo 5 gunde dökulmez diye dusunuyorum kalanlarda.Kontrol seansı yapmadılar mı? Normalde alındıktan 15 gün sonrasına kontrole çağırırlar.
Derken. ? Her insan gibi killarim mevcut.O kadar kıllı mısın ?
Kadın soguk uflemeli buz baslikli 2017 model dedi ama bilemiyorum. Ama gayet yanik koktum.Ben bu yakanları değil de Buz Lazer kullandım. Benim tüylerimin çoğu sarı, ona rağmen gördü ve şu an pek yok kollarım ve bacaklarımda tek tük olanlar hariç onları da jiletle alıyorum. Normalde de lazere giderken jiletle alırdım ben ilginç yani, işinin ehli insanlar olduklarına emin misiniz? Kıllı kıllı gezmek rahatsız edici, para iadesi isteyip başka bir yere bakın derim.
Benim kontrolum 15 gündü bildiğin kıllı bir insandım 15 gün kontrol seanstan sonra hepsi dökülmüştü .Kontrol seansi 20. Gun. Zaten suan %75 duruyo 5 gunde dökulmez diye dusunuyorum kalanlarda.
Hahah iyiymişSadece nefes almam tavsiye edildi
Kontrolden sonra mi dokuldu ? 2. Seanstan sonra dokulme suren ne oldu ?Benim kontrolum 15 gündü bildiğin kıllı bir insandım 15 gün kontrol seanstan sonra hepsi dökülmüştü .
Ay cok hoşsunHahah iyiymiş
Napalim onca para vermişsin idare et biraz farklı açıdan bak ne güzel ağda jilet falan uğraşmicaksın saldım çayıra
Kadın soguk uflemeli buz baslikli 2017 model dedi ama bilemiyorum. Ama gayet yanik koktum.
Kac gunde oldu dokulmen
kılların dökülmesini bekleme jilet çekebilirsin merak etme kalınlaşmıyor zaten lazerin olayı sadece jilet çekebilmekte zamanla hiç kalmıyor 5 seans bitirdim diot soğutmalı ile şu an %65-70 bitti koltuk altı %90 bitti kalan yerleri jiletliyorumHanımlar iyi gunler.
Yaz kış dert olan kıllarıma lazer yaptirmaya karar verdim. Bulunduğum ilcedeki tavsiye edilen bir merkeze gittim tüm vucut 2.500 liraya anlasarak lk seansımi yaptirdim. Makina alexandra soguk uflemeli bir cihaz diye anlatildi.
Bugun 15. gun. Koltukaltimin yarisi, genitalin yarisi, kol ve bacaklarda da kucük bir dokulmeyle birlikte kıllarimla yasamaya devam ediyorum. E yaz günu bir taraftan , kocam bi taraftan cok magdurum
Aradım merkezi derdimi anlattim 20 gunden once geleyim halledelim dedim yok dediler bekliceksin. Ee tamam bekliyim de bayram geldi 2. Seansi yaptirsam bunlarin dokulmesi yine mi 15 20 gun surecek.
Biri beni ferahlatsin. Vallahi ağdaciya gidecem o olcakta cok para verdim bekliyim diyorum bi taraftan.
Kadin bana diyo ki jilet yapma agda yok sadece kisaltabilirsin. Kocamin tiras makinseiyle az cok kisaltiyorum ama şu durumumdan cok rahatsizim.
Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim