Cağnım kıllarım ve ben.

Deve tabani

*
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
3.128
10.546
Hanımlar iyi gunler.
Yaz kış dert olan kıllarıma lazer yaptirmaya karar verdim. Bulunduğum ilcedeki tavsiye edilen bir merkeze gittim tüm vucut 2.500 liraya anlasarak lk seansımi yaptirdim. Makina alexandra soguk uflemeli bir cihaz diye anlatildi.

Bugun 15. gun. Koltukaltimin yarisi, genitalin yarisi, kol ve bacaklarda da kucük bir dokulmeyle birlikte kıllarimla yasamaya devam ediyorum. E yaz günu bir taraftan , kocam bi taraftan cok magdurum

Aradım merkezi derdimi anlattim 20 gunden once geleyim halledelim dedim yok dediler bekliceksin. Ee tamam bekliyim de bayram geldi 2. Seansi yaptirsam bunlarin dokulmesi yine mi 15 20 gun surecek.

Biri beni ferahlatsin. Vallahi ağdaciya gidecem o olcakta cok para verdim bekliyim diyorum bi taraftan.

Kadin bana diyo ki jilet yapma agda yok sadece kisaltabilirsin. Kocamin tiras makinseiyle az cok kisaltiyorum ama şu durumumdan cok rahatsizim.

Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim

Ipl de aralarda da jilet yapabiliyosun lazeri bilemicem. Keşke yazın başlamasaydınız ama güneş lekesi vs de olabilir
Ya yeni dogum yaptim ve yazigin ağda yapicak takatim yok. Günes lekesi olayini da sordum. Lazeri yaptirdiğin gün cıkip güneşlenmezsen sorun yok dedi. Yalniz zamanlamam yanlis oldu evet

Kontrol seansı yapmadılar mı? Normalde alındıktan 15 gün sonrasına kontrole çağırırlar.

yani o kadar beklenmesinin bi sebebi var. kışın da yapsanız bekleyecektiniz. zamanlama yanlış olmuş.

Ben bu yakanları değil de Buz Lazer kullandım. Benim tüylerimin çoğu sarı, ona rağmen gördü ve şu an pek yok kollarım ve bacaklarımda tek tük olanlar hariç onları da jiletle alıyorum. Normalde de lazere giderken jiletle alırdım ben ilginç yani, işinin ehli insanlar olduklarına emin misiniz? Kıllı kıllı gezmek rahatsız edici, para iadesi isteyip başka bir yere bakın derim.

Kadın soguk uflemeli buz baslikli 2017 model dedi ama bilemiyorum. Ama gayet yanik koktum.
Kac gunde oldu dokulmen

mecburen bekleyeceksin. benim de dudak üstümde simsiyah kıllar ve batıklar vardı ilk seans sonuna kadar ne çektiğimi bir ben bir allah bilir... ama sonra daha rahat oluyor.

Kadın soguk uflemeli buz baslikli 2017 model dedi ama bilemiyorum. Ama gayet yanik koktum.
Kac gunde oldu dokulmen

Yok benimki soğuk üfleme değil bildiğin buz. Sıfır acı, sıfır yanık. Soprano Ice diye geçiyordu sanırım ismi. Ya benim hemen başladı dökülmeler, 2 haftaya yakın sürdü. Sonra tekrar çıktı, bir seans daha geçildi üzerinden. Şu an neredeyse hiç kalmadı gibi.

kılların dökülmesini bekleme jilet çekebilirsin merak etme kalınlaşmıyor zaten lazerin olayı sadece jilet çekebilmekte zamanla hiç kalmıyor 5 seans bitirdim diot soğutmalı ile şu an %65-70 bitti koltuk altı %90 bitti kalan yerleri jiletliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…