Merkezde kafalar biraz karısmıs bence, ağda yok olacak o. Jilet duruma göre var duruma göre yok çünkü. Ki rötuş randevusundan da bahsetmemişsiniz.
Alexandrit dedikleri cihaz ten rengi çok koyu olmayan ve kılları siyah ve kalın insanlarda çok verimli sonuç veren bi makine. Bu cihaza tabiri caizse sinekkaydı denilen tamamen tıraş olunmuş bi şekilde girilmez. Aksine seans yapılacak bölgenin hafif tüylü olması gerekir. Hafif tüylüden kastım tırnak ucu kadar diyebilecegim, hani agda/makine almaz bunu az daha bekleyeyim dersiniz ya iste o seviyede.
Işte jilet bu yüzden duruma göre var duruma göre yok diyorum. Seans zamanı çok yaklaştıysa ve simdi tıraş ettiğinizde tüyleriniz seansa kadar çıkmayacaksa mecbur bekleyeceksiniz. Sadece yukarıda bahsettigim uzunlugu gectiyse merkezden dedikleri gibi seans oncesi kısaltabilirsiniz.
Ama seansa daha cok varsa ve seans gelene kadar tekrar uzayacaklarsa tabi ki o sekilde gezmek zorunda degilsiniz.
Zira yazın bronzlastıktan sonra ten renginiz eski haline donene kadar aylarca bacak gibi bolgelere seans yaptıramayacaksınız mesela. (Bronz tende alexandrit'in yanık lekesi yapma ihtimali var cünkü) E tüyler uzayınca aylarca orman gibi gezmeyeceksiniz haliyle.
Ozetle seansta gereken uzunlugu tutturmak kaydıyla aralarda tıras edebilirsiniz. Tecrube ile sabittir. Kılsız tüysüz günler diliyorum.
Not: Seanstan 15 gün sonra dökülmeyen kısımlara atış yapılması icin rötuş randevusu verilir Alexandrite de ama siz hic bahsetmemissiniz. Paketler genelde 5seans+5rötuş, 7+7, 8+8 gibidir hatta. Yapmıyorlarsa bi konusun zira yanlış bence.