N'aptın? Dün giydin mi kotu?
Madem foto çekip asamıyorsun o zaman sana başka fikir. Daha önce bunu da uygulamıştım ben..şimdi aklıma geldi.
Yatak odası kapısının arkasındaki duvara bir tane çivi çakmıştım. İçine girmek istediğim pantolonu da askısıyla beraber o çiviye çakmıştım. Her kapı açıp kapatışında gözüm ona takılıyordu. Seni indirecem buradan ve günlük kıyafetlerimin içine koyacam diyordum, sonunda olmuştu. Ay ne sevindirik olmuştum o gün.
Kıpırtı üstü şevk devam ediyordur inşallah.
Ben bugün teraziyle gaza geldim.
Pilatesi de ihmal etme. Ben en azından havalar ısınana kadar devam edeyim diyorum. Isınınca her gün vadi yürüyüşüme başlayacağım yine. Aslında kışın da yürümek istiyorum ama cesaret edemiyorum. İniyorum vadiye bakıyorum insanlar ne giyip yürüyorlar diye. Bir türlü kafamda kıyafetimi oturtamadım. Salak mıyım neyim yahu?
Haklısın. Zaten daha önce zayıflamayı yine burası sayesinde başarmıştım. Bunu aklım(ız)dan çıkartmamak gerek..
Hah sen de pijamanla foto çek yeniden o zaman eczacım. Bak seni de gaza getirmiş zamanında madem..
Zaten ana kadro bizlerden oluşuyor. Bırakırsak cafe iflas bayrağını çeker.
Bildirim gelmiyor bildiğim kadarıyla.. Ama kontrol panelini arada tıklarsan abone olduğun konulara yeni mesaj eklenmiş mi görebiliyorsun. Ben öyle yapıyorum.
Maşallah!!!
Spora bak! İki saat! Başladın ve 2 saat ara vermeden spor mu yaptın? Güne mi yaydın bunu?
Tebrikler tubişim.
İki haftadan sonra aniden cayır cayır çözülme gelmiş bünyeye. Hem de az kalsın 68x olacakmışsın!