- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
Oh be şükür kavuşturana!günaydın
modemin azizligine ugradım . bu sefer yumrukda fayda etmedi
umarım hepiniz iyisinizdir kıslar .
püsküütüm , çukulatalım iyi olmana sevindim canım . sen yoksun 2 gün derken, ben kayboldum 1 hafta
geçen hafta biraz dinlenmek istemiştim ama bu haftayda sarktı burdan uzak oldugum dönemde diyetde yokyu hayatımda ama iyi oldu. çok iyi hisediyorum kendimi. şükür ilk gün artışı dışında kiloda almadım ölçülerimde aynı. fakat bu haftada diyete dönemiycem sanırım . çünki bu haftamda dolu ,evde deyilim . 28 aralık aralık hedifim sanırım rafda kalacak .bakalım son 2 hafta tekrar sıkı bi şekilde gelmeyi düşünüyorum .
şimdi pilatese kadar evi toparlayım sonra arkadaşa gidicem . hepinize iyi günler dilerim
Akrebin tahmin ettiği gibi çıktı.
Biz meraktan endişeden kıvranırken hamfendü kendini iyi hissetmiş peh!
Şaka! Şaka! İyi olmana sevindim aebenim. Kilo almamana da sevindim.
Aebenim beni iyi ki pilatese ısındırmışsın. Kaptırdım gidiyorum vallahi. Çok hoşuma gidiyor.
Haftaiçi bir gün evde olduğum zamana denk getirip TV den yapıyorum. Haftasonu da aldığım DVD den. Ebruyla kanka olduk.
Yönlendirmen için teşekkür ederim.
Ayrıca siyah zeytin için de teşekkür ederim. Kızılaya indim aldım.. Çok güzelmiş tadı.
b geçen cuma durum neydi henüz okumadım piskütüm ama ödüller olmasa diyet yapılmıyor . zatten ödül olrak yemsen kaçamak olrak azap duyuyorsun .
artışda normal canım kaybetigimiz su geri geliyor
blakcım hoşgeldin .. monti linkinede dönmüşsün .ama çok kilo almışsın fıstık eve dönmüş olmanı ve diyete 4 elle başlamış olmanı diliyorum
lastik
nesliş 28 aralık hedefimizde püsküütle beni göremedim . ay sevindimmi ne
Geçen hafta 1 Aralıkta verdiğim molanın etkisini yok ettim. Ve haftalar sonra ilk defa lapasız bir Perşembe geçirdim. O nedenle terazide kayda değer bir şey olmasa da aslında kilo kaybetmiş oldum. Akrebin şefkatli hesabıyla 900 gr. vermişim.
Bu hafta vermeye devam ettiğimi hissediyorum. Yine pantolondan anladım. Stretch pantolon normal pantolona dönmüş.
Dilerim yanılmıyorumdur. Cuma günü görürüm Hanyayı, Konyayı ya da Danimarkayı..
Benim zaten 28 Aralık hedefim yok.
Zayıflama sürecimi 3 ana döneme ayırmıştım. 1.dönem 1 Aralıktı. 2.dönem 1 Mart. 3.ve inşallah son dönem 1 Haziran ve finito!
Cezam da hep aynı!