excelde hazırladığım onca tablodan sonra bunu görmek sabah sabah güldürdü beni sağolasın şimdi ben yanına bir kutucuk daha açarım formül koyar eğer hedefi yakalarsa aferim canımıniçi yazdırtır eğer yakalayamazsa utan beceriksiz filan yazdırırım ayyy valla özendim dur bende hazırlayayım hemen
Bak bu da güzel fikirmiş!
Listeyi yapınca bizimle de paylaş lütfen..
Bence bu listede 7 Aralık suratı gülsün çünküü aslında sen 900 gr verdin bu hafta şekerim
Bu nasıl bir cümle oldu yaa
neyse anlatabilmişimdir umarım
Bu nasıl şefkat dolu bir yaklaşım!
Ama yağma yok!
Sen Cuma günü hedefine ulaş, sonra kapı kolu, masa, sandalye ne varsa ye, kilo al, sonra aldığın kiloyu verince de sevindirik ol.
Yok, yok bünyeyi şımartayalım.. Zira pek bi'müsait şımartılmaya..
Yaa listeyi ne aradım amma çene yapmış konuşmuşum her sayfada ben
Kızlar lütfen listenin orjinal halini değiştirmeyelim zira beni motive eden listenin bu hali..Acaip motive ediyor beni ayol
su böreği hayalim acıcık sönmeye başladı bile
Ayyyyy!
Ben de demin iddia listesini güncelledim. Keşke önce mesajları okusaydım.
Eğer 1 Aralık gününü görerek motive oluyorsan lütfen güncelle listeyi olur mu?
Kusura bakma lütfen..
aynısı oldu bugün ben dayanamadım yedim valla yemeden önce 15 dk dolandım fabrikada zaten bugün yarım gün çalışıyoruz öğleden sonra çarşı pazar gezeceğim umarım işe yarar :)
ama bugünkü kaçamağım gerçekten tuhaf gelişti. bugün beni almaya geç geldiler 5 dk :) bende sağa sola yürüyeyim dedim hiç geçmeyen yerden bir adam arabasında poğaçalarıyla geçiyor. birde buhar olmuş görünmüyor içi yani sıcacık bir baktım avcumun içi kadar mini mini açmalar boyoz tarzı böreği ince mini poğaça yapmış dayanamadım aldım. iş yerindekilere de dağıtırım dedim ama herkes simidini alıp gelmişti. yinede zorla ikram ettim birilerine bende 1 açma 2 börek yedim
pişmanmıyım derseniz pekte değilim doymadım bile bu kadar küçük yapılırmı be kardeşim iyiki bir kaçamak yapalım dedim cümleleri geçiyor aklımdan
Ohhh maşallah! Ziyade olsun.
Sonrasında zor olmuştur mutlaka.. Deli gibi acıktırmıştır.. Bunlar çok kandırık mamalar.. Yanında sivri biber bile yesen doyurucu oluyor da tek başına böyle hamurişi yediğinde, kan şekerinin yükselmesi yüzünden hemen acıkıyorsun kısa sürede.. Kaçamak yaptığına bile değmiyor aslında..
Aaaa bak şimdi bu adımmatik şeysine bir ara takmıştım ama bulamadım sonrada unuttum gitti..Şimdi görünce hatırladım tekrardan ayy nerden bulabilirim bu şeyi ben yaa.. Medikalcilere sordum bir iki spor mağazasına sonra ama cıkss ulaşamadım
Görenlerin duyanların akrebe haber vermeleri rica olunur
Ya bir ara bakkallarda bile vardı. Gazeteler dağıtıyordu. Nette bakındın mı? hepsiburada.com da illaki vardır diye düşünüyorum.
20 - 20 çekiyorum her birini farklı şekilde ayağım yukarda yok bisiklet şekli filan 10 dk dan önce kalkmıyorum yerden ben acaba biraz fazlamı mola veriyorum aralarda
adımmatik iyi fikir aslında o adam 10 bin atıyordur acaip azimli bugünkü böreğimden sonra beni hep uyaracaktır müdürüm kalk yürü diye
dayanamıyor birde birilerinin fazla yemesine nasıl yaşıyormuşum dünyanın en güzel şeyi zayıf olmak diyor hala da yürüyormuş devamlı kilo vermesine rağmen alırım diye nasıl korkuyor... Allahım onun azminden nasip et bana yaaaaaaa
Sana cevap verdikten sonra dün dikkat ettim.. Benim mekik 100 adet ve söylediğim kurallara uyarak çekiyorum. Beş dakika bile dolmuyor.
Depocunun azmi bize de bulaşşsın. Amin.
Onlar doyurmaz zaten bir bulaştınmı sonu gelmez o yüzden hiç bulaşmamak lazım
Ben yarım porsiyon mercimek çorbası içtim sıcak sıcak ve acı acı
doyduğum söylenemez olmadı kuru fasulyem var onu ısıtır yerim, çorbadan girip kurudan çıkalım
Şimdi dışarı çıksam patiseride simit ve yanında börek çeşitleri elim gidicek otur oturduğun yerde diyorum kendime ayy aslında söz dinletemiyorum kendime
Evet yaa kesin modemdir diyorum kendime kötü düşünceleri kış kışlıyorum
Evet dediğin gibi kötü düşünceleri uzaklaştırmak lazım.. Ama arkadaşım kaç gün oldu yahu! Modemdir, hafta sonu alırlar yenisini dedim ama baksana haftasonu da bitiyor. Ha'di aebenim yüzünü göster de rahatlayalım..
Yok yok patlican olsun
Liste söndürdü çorba da bastırdı sanki..
Nefes nefes evet nefes aall veerr
Sabah yürüyüşümde, önünden geçtiğim mağazaların vitrinlerinde gördüğüm kıyafetler değil kendi görüntümdü daha ince daha fit..İşte o görüntüm börek ve simit aldırmadı bana..Oturunca istek şahlanmıştı tekrar ..
Evet evet o görüntüm buldum
görüntümü düşünüyorum evet kaçamaklardan uzak durmaya değer
Yazdıkların birşey çağrıştırdı şimdi..
Gözümüze ne takılıyor?
Bir tezgahtaki cıs mamalar mı?
Derhal kendimizi görebileceğimiz bir yere döndürelim gözlerimizi.. Diyelim ki bir vitrin önünde simitçi tezgahı var. Tezgaha baktık canımız simit çekti, başımızı kaldırıp arkadaki vitrinin camına yansıyan görüntümüze bakalım. Yansımamızı beğeniyorsak ne ala. Al simidi ye, afiyet olsun. Ama o yansıma henüz istediğin yansıma değilse simit ona ulaşmanı engelleyen bir engeldir sadece, bas git.
Selam kızlarrr kayboldum sanmayın buraya durumumu bildiremedim takıma bildirebildim sadece.
Müfettişler geldi savcılığın yürüttüğü bir soruşturmayla ilgili teftiş yapacaklar daha önce Genel Müdürlüğümüzde çalıştığımdan beni tanıyolar diye selam vermeye odalarına gittim. Selam verdim borçlu çıktım raporu benim yazmamı, ifadeleri benim almamı istediler. Daha önce adliyede katiplik yapmıştım sonra istifa ettim o yüzden klavyem hızlı biliyolar. Hem kendi işim hem müfettişin işi mahvoldum.
Bu hafta diyet ve spor konusunda hiç olmadığım kadar rahattım spor yapamadım eve ölü gibi geliyorum
Diyet konusunda da yemek saatlerim kaydı resmen tamam çok yemedim ama üstüne de regl olunca 100 gram kadar artı geldim haftaya geçecek inşallah.
Bugün diyetisyene gittim vücudumda 2.5 kg ödem varmış yani 6'lı kilolara düşmüşüm ama tartıya yansımıyo ödemden dolayı ve regl dolayısıyla yağ oranım çok düşük çıktı 2,6 kg yağdan vermiş görünüyorum ama o yanlış dedi doktor. Regl esnasında doğru değerler çıkmaz dedi. Ama ben yine de pek bi sevindirik oldum %30 yağ oranını görünce.
Yağ değerlerim normalde 13-25 kg arası olması gerek 22 kg yağ çıktı
Bu hafta sporuma ve diyetime daha fazla dikkat edecem 6'ları tartıda görsün artık
Su içmeye bile vakit bulamadım yeridir üstüne de regl eklenince sonuç 2.5 kg ödem
Geçecek bunlarrrr artık stres yapmıyorum, stres yapınca daha da zorlaşıyor.
Değerlerin çok güzel tubişim.
Ama en önemlisi artık stres yapmaman. Bunu çok yanlış bulduğumu defalarca ifade ettim çünkü.
Başarıyorsun, başarmaya devam edeceksin.
Yaptıkların, yapacaklarının garantisidir nokta.