- 7 Haziran 2012
- 4.535
- 75
Günaydın herkeslere
Püsküütcüm imdaaattt!
Benim canım korkunç derecede su böreği ve diğer börek çeşitlerinden sıra halinde dizili olarktan yani hepsinden çekiyor:18:Önceliğim su börekiiii:84:
Ayy napsam nerelere gitsem kaçamak isteyen beynimi temizlemem arındırmam lazım tabii böreği hüpletmeden:100:
aynısı oldu bugün ben dayanamadım yedim valla yemeden önce 15 dk dolandım fabrikada zaten bugün yarım gün çalışıyoruz öğleden sonra çarşı pazar gezeceğim umarım işe yarar :)
ama bugünkü kaçamağım gerçekten tuhaf gelişti. bugün beni almaya geç geldiler 5 dk :) bende sağa sola yürüyeyim dedim hiç geçmeyen yerden bir adam arabasında poğaçalarıyla geçiyor. birde buhar olmuş görünmüyor içi yani sıcacık bir baktım avcumun içi kadar mini mini açmalar boyoz tarzı böreği ince mini poğaça yapmış dayanamadım aldım. iş yerindekilere de dağıtırım dedim ama herkes simidini alıp gelmişti. yinede zorla ikram ettim birilerine bende 1 açma 2 börek yedim pişmanmıyım derseniz pekte değilim doymadım bile bu kadar küçük yapılırmı be kardeşim iyiki bir kaçamak yapalım dedim cümleleri geçiyor aklımdan