ah fadimem canım isteyipde k.k giremek ne zordur bilirim . hayal ediyorum şu ande evdeki halini...
evdekiler görmeden sezmeden :)
kaşınıyonmu akrebim .
tubişim aldıgın nın 1'kilosu kalır verilecek iner şişlik .. ama devam edersen yemeye hepsi kalır sana
umarım bugünlerde toparlamışsındır . bende 2 gün kaçamak yag olarak hemen depo olmaz ama 3 gün oldumu hemen mezroya rakamlar eklenir . birde senin geçen haftaki yaptıgın kıtlık rejiminin genelde sonu budur .
hiç doymuyormuşsun gibi yemege saldırılır . yalnız deyilsin canım zamanında hepsini defalarca yaşadık
bende çok bilirim 2 günde 2.3. kilo arttıgımı .
püsküütüm yukarda yazdıgım gibi çok az kl geçirilen günler arkasında böyle iştah patlamaları yaşanıyor . az tecrübe etmedim .halede karbondan yoksun geçirilen günlerden sonra
sezencim hoşgeldin ..
seni daha önceden hatırlıyorum sanki nerde karşılaştık monti topigine gelmiştin sanırım ?:44:
sezencim çember bildigim ve denedigim kadarıyla sadece iç bacagı çalıştırıyor . ama iç bacak için çember şart deyil lastikte çok güzel bacak için . çember kollar için güzel . ben çok kez çemberle yapılacak hareketleri küçük toplada yaptım . şart deyil çember almak yani. madem almışsın çember nerde kulanılır dersen yukarda verdigim ebrunun linkinden gir rasgele bir video tıkla genelde günlük yapılıyor . diz arasına yada kollar için .
ay ben utanırım böyle şeylerden
emek ve bilgi paylaştıkça var ve güzel buda benim mutluluk ilacım
süper haber banum .