- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
Tubişim mükemmel bir sonuç bu, bravo!
Yalnız belirtmeden de geçmeyeyim.. bisiklet almak isteyenler demek ki eliptik olanından alacaklar..
Benimki düz bisiklet.. ve 17-18 dakikada 150 kcal yaktırıyor.
Süresini 30 dakikaya çıkartsam 300 kcal bile etmez.. Gördün mü Püsküüt, bu da sana kapak olsun.. Öyle elinde yok sudoku çözecem, yok balon patlatacam diyerek bi'yandan da kalori yakarım hesabın pek tutmuyomuş..
Masumcum limona bulaşma.. Alkaliyi bozma boş yere.. 1 çay bardağına 1 çay kaşığı elma sirkesi koy. Sabah akşam birer tane.
Ya da aebenimin uyguladığı karbonatlı su.
Limondaki asiti ne yapacan?
Evet, doğru anladın. Lapa diyetini bu şekilde uyguluyorum. Haftada bir gün.. Nedense de o gün Perşembe! :23
Haklısın eczacım. Doğru söze boynum kıldan ince.. Ben şimdi kıvırıp bir sürü şey yazabilirim tabii ama ne desem havada kalır.
Sadece şunu söyleyeceğim.
Cafedeki konuşmalarımız sayesinde türk kahvesini şekersiz içmeyi başardım.
Şu anda kontrol edemediğim tek şey bitki çayları. O da günde 3 kupa, hadi bilemedin 4.
Her kupaya 1 adet tatlandırıcı atıyorum. Çok fazla almıyorum yani.
Amma velakin yeni aldığım Splenda bitene kadar (içinde 100 adet var, günde 3 taneden yaklaşık bir ay eder) böyle devam. Sonra ya şekersiz içmeye alıştıracam kendimi ya da baktım beceremiyorum 1 çay kaşığı bal koyup tüketecem.
Tanıyorum kendimi balın o gıcık kıvamına uzun süre dayanamam o zaman da şekere dönerim..
İlerleyen zamanda da baskı oluşur beynimde.. "bunu mu becremiyorsun, peh!" gibisinden..
Sonrası Allah kerim..
benn limonda akalli yapıyor diye içeyimd iye düşünmüştümm.
ama geçmiş sayfaları okuyunca senin yöntemi ögrendim bir bardagın içne kaşıgı koydum
gözümün önünd eolsun sabah diye 1 bardak suya 2çay kaşıgı sireke koydum içtim suyumada
karbonat attım yarım çay kaşıgıı
yallah aistler yallahh olsun inşallah