ayy olamaz ya o kadar yazmistim hepsi güme gitti neyse yeniden yazim bari
simdi size 2 sorum olacak
Soru 1
bir tane sac düzlestiri almisti esim hediye olarak markasi remington 9500 pearl
bende hevesle denedim hemen ve sacimdan duman cikti ve yanik kokusu geldi
aslinda benim saclarim zaten düz sadece dalga ve bukle yapmak icin istemistim
cok da güzel bukleler yapti ve kalici fakat ben rahat edemedim ve götürüp iade ettim
dün de gittim roventanin optiliss 230 serisini aldim benim saclar yapili oldugu icin kizimin sacinda denedim ve ondada ayni sekilde duman ve koku olodu cok güzel bukle yapti fakat kalici olmadi yani kisa süre sonra bozuldu
söylede bir durum var kizimn sacina hic bir sprey veya jöle sürmedim ve onun saclari da düzdür fönlü gibi bunun etkiside olmus olabilir
simdide pisman oldum ki eskisini götürdüm fakat bir yandanda götürmeseydim her zaman icimden acaba diyecektim
yani gelen gideni aratiyormus
birde size sorayim dedim acaba kullananiniz varmi bu markalardan fikir istiyorum sadece
Soru 2
bizde 2 tane pc var biri bana digeri esime ait
ben bana ait olandan giriyordum fakat artik giremiyorum ve esimden pc dilenmekte agrima gidiyor
söyle giremiyorum
nik ve sifremi giriyorum ve kk ne hosgeldiniz,umariz formumuzda iyi vakit gecirirsiniz yazisi cikiyor
tamam her sey normal seyirde
fakat yazi gidiyor sonra benim nik ve sifrede gidiyor bir misafirden farkim kalmiyor yani
hic bir islem yapamiyorum tekrar giris yapiyorum ve ne kadar tekrarlarsam tekrarlayayim yazinin kaybolmasiyla birlikte benim bilgilerimde kayboluyor
ayni durumu yasayan oldumu hic aranizda
ve ne yapmam gerekli bu sorunu düzeltmek iciin
simdiden tskrlr yardimlariniz icin