terçih senin püsküütüm . günde 1 şişe bende içeyim diyorum ama içemiyorum .ancak çok yiyip içim yanacakda öyle . bende ne çok yiyim nede maden suyu içeyim diyorum
...maden suyu ve karbonatın etkilerinin birebir aynı oldugnu sanmıyorum . maden suyu içinde madensel tuz mineral vs. bulunan bir su ,bu anlamda vucudun eksikligini tamamlıyor .ama karbonatı suya katıp içmemizin amacı vucudun alkali saviyesini yükseltmek. ki buda bünyenin normala dönüp saglıgına ve normal kilosuna dönmesini saglıyor .
vucudun asit dolu olmasının bir çok yan etkisi var . PH seviyesi yükselip bünye normal haline dönünce hemsaglık bulup hemde yaptıgımız diyetlerdende daha kolay sonuç alabiliriz diye düşünüyorum .
birde limonlu suda bir bakıma aynı etkiyi yapıyor en azından sabah 1 br limonlu su için .
mumum tür. de küçük yeşil şiselerde satılıyor. senin orda nasıldır bilmiyorum . soda sanırım farklı bişi :44: maden suyu mineral ve madensel tuzların bulundugu dogal ortamdan kendiliginden çıkan su . çıktıgı cografyaya göre içindeki minerallerde degişiyor
sen nasılsın mumum epeydir karşılaşamıyoruz . kan taliliyle ilgili yaptıgın diyeti sürdürebildinmi ?