- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
Aynen öyle şekerim...
Üstüne tatlı yanında da bol ekmek yemediğin sürece zararlı değil faydalı protein deposu oluyor ayol
Hayırdır inşallah..
Kırmızı etin "faydalı" olduğunu da ilk defa duydum gam yemem..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle şekerim...
Üstüne tatlı yanında da bol ekmek yemediğin sürece zararlı değil faydalı protein deposu oluyor ayol
Hayırdır inşallah..
Kırmızı etin "faydalı" olduğunu da ilk defa duydum gam yemem..
Aebenim 1 Aralık hedefine ulaşamazsan sen de takım kuruyor muydun, hatırlamıyorum..
püsküütüm ben kırmızı etin tavukdan (organik hariç )daha saglıklı oldugunu düşünüyorum . balıgı tek geçerim tabi.
pişirme teknigi iyi oldugu sürece kırmızı etde saglıllıksız bişi oldugunu düşünmüyorum ben 0 kan gurubuyum birde bana ekmek eten daha zararlı bunu deneyimlerimdende biliyorum . ne zaman ekmek yesem kilo vermem zor oluyor ve şişiyorum .ama kırmızı et yedigimde ne hazım problemim nede kilo surunum oluyor . bunlar benim kişisel düşüncelerim tabi beni baglar .
pilates saati gelmeden biraz ev işlerine dalayım
banada yer varmıdır günaydınblar herkese
Büyük konuşmak gibi olmasın da ben büyük ihtimalle takım kurmayacağım..amanın yok püsküütüm ben senin kurdugum takıma eşlik ediyordum ama yardımcın olabilirim
neler diyoruz, hedefe ulaşmak lazım .
Ekmek ve antibiyotikli tavuk hakkında söylediklerinde hemfikiriz..
Benim bahsettiğim kırmızı etin yol açtığı kroner hastalıklar aebenim..
Ama lezzetine laf yok tabii..
uzun vadede neyin vucudmuzda neler yaptıgı konusunda gerçekden işde budur denecek bir bilgim yok püsküütüm . herkes bilgisine göre bakış açısına göre bişiler söylüyor . açıkçası dr. larında çok saglıklı bilgi verdiklerini düşünmüyorum bazı konularda . (zaten onlarda ayrı fikirde olabiliyor ) birde kişiye has vucud özelikleri var. yani birini hasta eden bir digerine şifa olabiliyor .
ve biz insanlar okadar karışık besleniyoruzki neyin yararlı neyin zararlı oldugu bir karmaşa . belki asıl sorun bukadar akarışık beslenmekde :44:
sanırım benim kafam bu konularda baya karışık sizinkinide karıştırmayım .
günaydın kızlar bugun havuza gitcemmm:)
püsküütüm sanırım benim dertek olma taktigim biraz farklı . genelde füzeyi ateşleyerek uzaya yollamaya çalışıyorumBüyük konuşmak gibi olmasın da ben büyük ihtimalle takım kurmayacağım..
Çok az bir kilom kaldı geriye.. Veremezsem ayıp olur artık..
Ben soruyu kendimi ayrı tutarak sormuştum..
Sen de gittin "kurduğun takım" dedin.. Bu nasıl destek olmaktır yahu!
oh ne güzel bzim içinde yüz.günaydın kızlar bugun havuza gitcemmm:)
benim adım gizem şimdi hemen tartılıp geliyorum
tamadır püsküüt 110 turun 55i senindir:)En sevdiğim spor!
Benim için de yüz..
slm hoş geldin ben bu topgin en kilolusuyum bu gün 4. günüm diyetisyen eşliginde zayıflamaya başladım hergün düzenli en az 1 saat sporum var ,haftanın 3 günüde fitnesse gidiyorum22 yaşındayım .. evliyim
çoluk çombalağım yok
91.4 üm
bide giysiz tartıldım 89.4 üm :26:
1 kilo fazlalık giysilerim ..
bugun sabah 7 de kalktım 8 de çıktım 8 30 a kdr yürüdüm sonra parka gittim 30 dk da ordaki aletlerden yaptım ... hergün bu şekil yapmayı düşünüyorum en azından 1 hafta arttırmamayı ..
sonra leslie yapıcam gün içinde bir takım hareketlerimde var kafamda ..
bıktım artık herbişiden
hep kilolouyum hep ya
püsküütüm sanırım benim dertek olma taktigim biraz farklı . genelde füzeyi ateşleyerek uzaya yollamaya çalışıyorum
demek hedefe geleceksin (bundan şüpem yok aslında )
benimde hedefe gelem içinbir füze rampası bulamam lazım . başka çarem yok sanrım
oh ne güzel bzim içinde yüz.
irrascım hoşgeldin
canım bu konularda tecrüben az sanırım yada daha yeni başlayacaksın dogrumudur ?
slm hoş geldin ben bu topgin en kilolusuyum bu gün 4. günüm diyetisyen eşliginde zayıflamaya başladım hergün düzenli en az 1 saat sporum var ,haftanın 3 günüde fitnesse gidiyorum
günaydın kızlar size birşey sorucam ben kahve içince göbegimde kaşıntı oluyor acaba neden bilgisi olan varmı:26: