- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Inşallah en kısa zamanda hedefine ulasırsın canımcok sukur ıyıyım kılolarla savasa devam
Gelen misafirimize 500 ip ikramımız var almak istersen senide bekleriz ip atlamaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah en kısa zamanda hedefine ulasırsın canımcok sukur ıyıyım kılolarla savasa devam
selam kızlar nasılsınız ben dün ip atlayamadım ortalama 3 saat yürüdüm denemeye bile cesaret edemedim ilk kez böyle oluyorum belimde çok ağrıyor pazar günü sporcu sütyeni ile spor yaptım sanırım ordan belimi ve kasıklarımı üşüttüm bugünde yapamam cezam ne ise kesin yarın kaldığım yerden devam edecem
Gecmis olsun canım kendini iyi hissedince yaparsın coook iyi yürümüşssün zaten dün :)selam kızlar nasılsınız ben dün ip atlayamadım ortalama 3 saat yürüdüm denemeye bile cesaret edemedim ilk kez böyle oluyorum belimde çok ağrıyor pazar günü sporcu sütyeni ile spor yaptım sanırım ordan belimi ve kasıklarımı üşüttüm bugünde yapamam cezam ne ise kesin yarın kaldığım yerden devam edecem
heheh kahve varsa ben kesin varimKahve yanına 500 ip ikram ediyoruz
evet iyi yürüdüm dün . iyi hissedersem akşam sahilde yürücemGecmis olsun canım kendini iyi hissedince yaparsın coook iyi yürümüşssün zaten dün :)
Ne sanslısın sahilde yürüme imkanın varevet iyi yürüdüm dün . iyi hissedersem akşam sahilde yürücem
evet şanslıyım bir yanım yeşil bir yanım mavi :)Ne sanslısın sahilde yürüme imkanın var
Ohhh ne güzel biz burdaa beton yıgınlarının arasında kaldıkevet şanslıyım bir yanım yeşil bir yanım mavi :)
Burası da öyle ama dağ ve deniz yakın olunca bana temiz hava alabiliyorum yoksa evimin etrafı beton dibimde avm var tam bir beton yığınıOhhh ne güzel biz burdaa beton yıgınlarının arasında kaldık
Güzelmis en azından gidebiliyorsun bizimde köy yakın ama cook gidecek fırsat olmuyor temiz hava için bayramdan bayrama gidebiliyoruzBurası da öyle ama dağ ve deniz yakın olunca bana temiz hava alabiliyorum yoksa evimin etrafı beton dibimde avm var tam bir beton yığını
tabii canım sahil yürüme mesafesi 7 8 dk en fazla o da .Güzelmis en azından gidebiliyorsun bizimde köy yakın ama cook gidecek fırsat olmuyor temiz hava için bayramdan bayrama gidebiliyoruz
Sahilin yakın olması güzelmiş gidersin müsait oldugunda,tabii canım sahil yürüme mesafesi 7 8 dk en fazla o da .
en azından gidcek köyün var be kuzum o da iyidir . bizim artık köyümüzde kalmadı tüm mal varlığı satıldı dedem yaşarken gidecek yerimiz yok
akşamları yürüyüyoruz eşimle çok zaman kışın ara verdik soğuk diye yeni yeni başladık yaza doğru hafta da 5 güne çıkarırız .Sahilin yakın olması güzelmiş gidersin müsait oldugunda,
90 km 1 saatte gidebiliyoruz keske yakın olsaydın gelirdin canım,
Keske satmasalarmıs
Yazın güzel olur sahilde yürümek :)akşamları yürüyüyoruz eşimle çok zaman kışın ara verdik soğuk diye yeni yeni başladık yaza doğru hafta da 5 güne çıkarırız .
evet muhteşem oluyor ama çok sıcak oluyor birde suriyeliler doluyor biraz bozuldu ortamın rahatlığıYazın güzel olur sahilde yürümek :)
Dogru gerci bizim burası gibi değil ki yazın burda geceleri serin oluyor,evet muhteşem oluyor ama çok sıcak oluyor birde suriyeliler doluyor biraz bozuldu ortamın rahatlığı
Daha yok ip atlayan :))))Kızlar ip atlayan var mı? Varsa atlıcam yoksa atlamıcaö
Beni de çocuklar yordu da atlayasım yok pekDaha yok ip atlayan :))))
Bugün zorlama o zaman canım yarın atlarsınBeni de çocuklar yordu da atlayasım yok pek