- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Bugün 150 yeter o zaman canım :)150 anca atladım bütün gün spordaydım grup sporu filan az daha atarsam bayılırım ilk günler diyorum atlamada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 150 yeter o zaman canım :)150 anca atladım bütün gün spordaydım grup sporu filan az daha atarsam bayılırım ilk günler diyorum atlamada
Selam hosgeldin canım ❤
Ipli ipsiz nasıl istersen 500 tane :)))
Tamam canım ❤Bugünden geçti de yarın katılırım ben de
Benim de ama napalım zafere giden yolda çekilen çile kutsaldırHeryerim ağrıyor yaaa
Aci yoksa kazanc da yokturHeryerim ağrıyor yaaa
Aci yoksa kazanc da yoktur
Ben de oraliyim :) Sicak diye bahsedince guneyden diye dusunmustum :)Marmara kuzum
Aslinda dun cok heveslenmistim, 500 yapicaktim bebegi uyutunca, ama o beni uyuttu , kaldi hic spor yapamadimGel burayaaaaahadi sana ilk hafta 150
Su konusunda ben de cok kotuyum, kendimi zorlamaz akisina birakirsam gunde 1-2 bardak iciyorum sadeceKesinlikle cook önemli ben normal zamanda suyu içmiyorum
Diyette içerken cook faydasını gördüm burda oldugum için zorla 2 lt içiyordum simdi 1 anca içiyorum
supersin sen bizden once mezun olup gideceksin bu azimleHeryerim ağrıyor yaaa
Ben de dün 500ü tamamlayamadım ama halıları 26 metrekareye tamamladım,ona sayalım olur mu,bugün yaparım inşallah bu sızılarlaBenim de ama napalım zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır
Ben eskiden hiç içmezdim,sevmem suyu,burası sayesinde öğrendim içmeyi,yani öyle bir refleksim yoktu:))Ben de oraliyim :) Sicak diye bahsedince guneyden diye dusunmustum :)
Aslinda dun cok heveslenmistim, 500 yapicaktim bebegi uyutunca, ama o beni uyuttu , kaldi hic spor yapamadim
Su konusunda ben de cok kotuyum, kendimi zorlamaz akisina birakirsam gunde 1-2 bardak iciyorum sadece
supersin sen bizden once mezun olup gideceksin bu azimle
Sayılır sayılır.Ben de dün 500ü tamamlayamadım ama halıları 26 metrekareye tamamladım,ona sayalım olur mu,bugün yaparım inşallah bu sızılarla
Kahve yanına 500 ip ikram ediyoruzMerhaba kizlar, ben de gelmek istedim araniza ama kacmak da istedim, gunde 500ip mi
Ben 50 dinlen 50 dinlen yapabildiğim kadar şeklinde yapıyorum. bu şekilde 120-130 oluyor toplam 1 saat falan sonra tekrar yapıyorum henüz günlük 350 civarındayım ve bacaklarım çok ağrıyor. Zamanla olacakMerhabaaa... Zipzip- canım 500 ip atlamayı kesintisiz mi yapıyoruz? Normalde kesintisiz yani on saniyelik falan dinlenmelerle yapıyorum ama bugün 300 atladım 200 daha atlayıp yazıyomuyuz
Merhaba hosgeldin ❤herkese merhaba
hosbuldum kaptanım nasılsınızMerhaba hosgeldin ❤
Iyiyim canım sen nasılsın ❤hosbuldum kaptanım nasılsınız
cok sukur ıyıyım kılolarla savasa devamIyiyim canım sen nasılsın ❤