Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım aniden ilham gelmezse kalır bu günBugün zorlama o zaman canım yarın atlarsın
Atlayan herkesi yazsak belki atlayanlar pes etmezBu gün 3. gün daha herkes pes etti
Benim orti aypare ackerman yazacaktı sanki. yazmadı mı? Ben geçmişe bakamıyorum pekAtlayan herkesi yazsak belki atlayanlar pes etmez
Birde tüm gruplarda ip atladıgımızı yazsak katılımda cok olur :))
Yazmadı hatta etiket de yaptım gelmedi bastan pes etti galibaBenim orti aypare ackerman yazacaktı sanki. yazmadı mı? Ben geçmişe bakamıyorum pek
Vay kaçak vayYazmadı hatta etiket de yaptım gelmedi bastan pes etti galiba
Tamam canım vakit bulamazsan bende yardım ederimVay kaçak vay
Neyse atlayanlar olursa beni etiketlesin ben tutayım
Buranın gecesi de gündüzü de aynı kavruluyoruz resmen.Dogru gerci bizim burası gibi değil ki yazın burda geceleri serin oluyor,
O kısmı kötü olmus sahilde bile rahat bırakmıyorlar
Bugünde mola verdim ayaklarım çok kötü toparlanmadim dahaKızlar ip atlayan var mı? Varsa atlıcam yoksa atlamıcaö
Bende gercek ip istiyorum :))200 atladım hemi de gerçek iple
Okul çıkışı bahçede öğrencilerim ip atlıyordu onlarla atladım bende en uzun kim atlayacak diye sırayla atladık
Şimdi evdeyim kaldı 300
Acı çeke çeke isyan ede ede atladım.
Bu gün ki görev de tamam
Bende gercek ip istiyorum :))
Bende balkonda atlayabilirim zaten evde zor ip alayım da ben :)))Ben de istiyorum ama evde atlayamam maalesef bina olunca komşular dayanmasın kapıya
Bende balkonda atlayabilirim zaten evde zor ip alayım da ben :)))
Balkon az dar ama denerim cuma günü ip alacagım :)))Atlayacak yerin varsa süper ip al ve atla
Benim öyle değil maalesef