- 24 Kasım 2016
- 5.105
- 18.011
Biktik biz de yagmurdan, buraya da gelse keske IcimdekiSonsuzDeniz Denizcim neredeydin sen?Burası da cook güzel bugün yarın daha güzel 19 derece gösteriyor sıcaklıgı :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biktik biz de yagmurdan, buraya da gelse keske IcimdekiSonsuzDeniz Denizcim neredeydin sen?Burası da cook güzel bugün yarın daha güzel 19 derece gösteriyor sıcaklıgı :)))
Tesekkur ederim canim ❤Ben de memnun oldum, nickin cok guzel, insana okurken enerji veriyor, kalkip hareket edesim geliyor
73ten 52 harikasin
2-3 gün sıcak sonrasında yine yagmur gösteriyor bahar daha cook yagmur yagar :))Biktik biz de yagmurdan, buraya da gelse keske IcimdekiSonsuzDeniz Denizcim neredeydin sen?
200 300 arası yaparım 1 hafta boyunca ama bugün ayaklarım çok ağrıyor ortalama 2 saatte yürüdüm ayakta kaldığım süre de 1 saat. Eve geçince ip atlayacam bakalımZor geldiyse 500 ilk günler 200 atla sonra 300 e cık 100 er 100 er artır canım
Marmara kuzumBiktik biz de yagmurdan, buraya da gelse keske IcimdekiSonsuzDeniz Denizcim neredeydin sen?
Ben 68 olsam öpüp koklarım o 68i Kaç mıyım, 73,7yi görmüştüm,şimdi 75,7 filanTesekkur ederim canim ❤
Sen daha benim hareketli avatarı görmedin zıpzıp yapıyordu sürekli
Tesekkur ederim canim darısı sizlere inşallah
Verirsin canım yine menü ve sporlarına dikkat edersen yaza kadar 68 i rahat görürsünBen 68 olsam öpüp koklarım o 68i Kaç mıyım, 73,7yi görmüştüm,şimdi 75,7 filan
Gel burayaaaaahadi sana ilk hafta 150Merhaba kizlar, ben de gelmek istedim araniza ama kacmak da istedim, gunde 500ip mi
inşallah öyle olur,su işini düzene koyamadım hala,halbuki çok önemliVerirsin canım yine menü ve sporlarına dikkat edersen yaza kadar 68 i rahat görürsün
Kesinlikle cook önemli ben normal zamanda suyu içmiyoruminşallah öyle olur,su işini düzene koyamadım hala,halbuki çok önemli
Ben de 2,5 filan içiyordum takımda,ama kendiliğinden canım istemiyor,disipline edersem ancaKesinlikle cook önemli ben normal zamanda suyu içmiyorum
Diyette içerken cook faydasını gördüm burda oldugum için zorla 2 lt içiyordum simdi 1 anca içiyorum
Havalarda ısınıyor içersin artık yanına sise al o zaman daha rahat içiliyor, 1.5 litre su şişesi alıyorum aklıma geldikce içiyorumBen de 2,5 filan içiyordum takımda,ama kendiliğinden canım istemiyor,disipline edersem anca
Merhaba canım ❤Merhabaaa... Zipzip- canım 500 ip atlamayı kesintisiz mi yapıyoruz? Normalde kesintisiz yani on saniyelik falan dinlenmelerle yapıyorum ama bugün 300 atladım 200 daha atlayıp yazıyomuyuz
Tamamdır o iş bendeMerhaba canım ❤
Dinlenerek yapabilirsin canım 300 simdi yaptıysan 200 de istediğin zaman atlayabilirsin önemli olan gün içinde yapmak
Tamam o zaman atlayınca yazarsın buraya :))Tamamdır o iş bende
Tamam canımTamam o zaman atlayınca yazarsın buraya :))
Selam hosgeldin canım ❤Selamlar ip mi atlıyoruz? Ben de varım İpli mi yoksa ipsiz mi?