- 8 Nisan 2018
- 1.307
- 4.257
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genellikle yürüyüş tercih ediyorum canımZorlamadan yüksek sıçramadan dene biraz, ben narin narin zıpladım.
Canım benim ya geçmiş olsun. Ben hiç sorun yaşamadım anestezi ile ilgili. Gerçi 2. De ameliyat boyu karnım ağrıyo dedim ama kaygıdandır deyip geçiştirdiler. 3. Sezaryende mesanem yırtıldı ben şanssızlığıma verdim, doktorum da keşke 2. den sonra bağlasaydık tüpleri dedi hiç hatası yokmuş gibi. Neyse şükür bugünlere.
Zıplama sen istersen yürüyüşünü arttırmaya çalış, benim hem ayak bileklerim hem dizlerim heryerim ağrıdı, zorlanmayacağın şeyler tercih et.
Doğumu fethiye şahin yaptırdı canımDoktorun kimdi canım merak ettim.
Gecmiş olsun canım grip mi oldularSlm hatunlar maşallah coşmuş buralar
Benim bebeler hasta gelemedim herkesler iyidir inşallah
Genellikle yürüyüş tercih ediyorum canım
Leslie bile zorluyo artık
Gidicektim bebeler hasta olunca yine yattı benim is
Doğumu fethiye şahin yaptırdı canım
Ali kemal belviranli da
Kız grip oğlan bronşit başlangıcı canım yaGecmiş olsun canım grip mi oldular
Ara ara bulamadım şekerim dün 500 e tamamlamıştım yazamadım bugünde 500 atladım
Süpersin canım ❤Ara ara bulamadım şekerim dün 500 e tamamlamıştım yazamadım bugünde 500 atladım
Cook gecmiş olsun canım bu sene virüs cok etkiliKız grip oğlan bronşit başlangıcı canım ya
Bide oğlan antibiyotik en son 1 ay bile olmamıştı biteli tekrar aldi kuzum
Yok valla bulamadım neyse bu sayfayı yeni sekmede hep açık bırakayım neme lazımSüpersin canım ❤
Kız niye o kadar aradın ki takımların altında oluyor genelde :)
Tamam canım bulamazsan da bana seslen :)))Yok valla bulamadım neyse bu sayfayı yeni sekmede hep açık bırakayım neme lazım
Zaten senin mesajları takip edeyim dedim baktım son iki sayfanda yok bende direkt sordumTamam canım bulamazsan da bana seslen :)))
Kız benim mesajlarda bulmanın imkanı yoktu öğlen yazdım buraya sonra hep tatlılarda bol bol sohbet ettimZaten senin mesajları takip edeyim dedim baktım son iki sayfanda yok bende direkt sordum
FarkettimKız benim mesajlarda bulmanın imkanı yoktu öğlen yazdım buraya sonra hep tatlılarda bol bol sohbet ettim
Günaydın canım ❤Herkese günaydın bugün 500 Zipzıp yapicam dün yapamadın itiraf ediyorum
Hadi bakalım az kalmis❤senin ölçülerin ne canım Zipzip dışında spor yaptın mı çok inceldim gibi bir şey demiştinGünaydın canım ❤
Bugün yaparsın bende cuma baslıyorum :))
Hastaydım o yüzden iyileşmeyi bekledim canım :)))Hadi bakalım az kalmis❤senin ölçülerin ne canım Zipzip dışında spor yaptın mı çok inceldim gibi bir şey demiştin
Çok geçmiş olsun canım aynen iyice iyileş başlarsın 12 cm incelme süper ben de leslie yapıyorum ekstra bakalım 2 aya nasıl sonuçlar verecek yeni basladim dahaHastaydım o yüzden iyileşmeyi bekledim canım :)))
Bugün az da iyiyim ama biraz daha iyileşeyim :)
Ölcüm yapmayalı cook oldu canım,
Buraya basladıgımda 102 cm olan basenlerim 90 a kadar kücülmüştü ama uzun zaman oldu Ölcüm yapmadım canım sporu bırakınca bakmadım tekrar