- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Günlük ne kadar yapabiliyorsun :))1000 geçtiydi aklımdanElim çok boldur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günlük ne kadar yapabiliyorsun :))1000 geçtiydi aklımdanElim çok boldur
Alısırsın canım zamanlaa hergün düzenli yaparsaan :))el insaf 1000 taaneyi nasıl atlayalım topallardık artık
Gerisi beni bekler,kalkayım yine bari:))Maşallah canım halıyıda yıkamışsın, zıpzıpta yapmışsın.
Kolay gelsin canımGerisi beni bekler,kalkayım yine bari:))
Yeni başladım ama 500 iyidir,yapılır yaniGünlük ne kadar yapabiliyorsun :))
Anladım ama alısılır 500 hiç yapmayan için basta zor olur :)Yeni başladım ama 500 iyidir,yapılır yani
İp atlamaktan haberi yok bence yeni başlıyorGünlük ne kadar yapabiliyorsun :))
Turkcel seni deşifre etmişBileklerim değil de alt bacaklar pert
Zorlama canım 250 olsun. Bana 500 az gibi gelmişti başlangıç için iyi demiştim ama fazla oldu galiba benim bacaklar da acıyor
Yaa çok istiyorum ben de ama sağolsun burdan tanıştığım arkadaşlar rehbere anka diye kaydetmiş turkcellin upcell uygulamında anka diye çıkıyorum akrabalar eşim falan hep öğrendi onu. mecbur değiştirdim.
Öyleymiş zaten :)))İp atlamaktan haberi yok bence yeni başlıyor
Pışık bi kereeee benim geçen yıl 1300 yaptığım gün bile vardııııİp atlamaktan haberi yok bence yeni başlıyor
Alısırsın zamanla kaptanım bende birden 2000 lere cıkmadım kiBende Zipzip- ile ilk tanıştığımda ip atlamak çok kolay diye düşünmüştüm en azından bi 1000 - 1500 yaparım demiştim ama 300-350 ancak yapabiliyorum
1300 vayyy harikasın zatenPışık bi kereeee benim geçen yıl 1300 yaptığım gün bile vardıııı
Ben ilk başladığımda 10 tane atlayamıyordum. ayağıma dolanıp duruyordu 10 yani bildiğimiz sıfırını eksik yazmadımBende Zipzip- ile ilk tanıştığımda ip atlamak çok kolay diye düşünmüştüm en azından bi 1000 - 1500 yaparım demiştim ama 300-350 ancak yapabiliyorum
Ama bu iplerden bünye habersiz nedense1300 vayyy harikasın zaten
Bende denediğimde 27 yapıp nefes nefese kalmıstım yapamam demistimBen ilk başladığımda 10 tane atlayamıyordum. ayağıma dolanıp duruyordu 10 yani bildiğimiz sıfırını eksik yazmadım
Ama bakın şimdi işdeğişti,ipsiz atlamak kolay,ben akşamdan balkonda ipli gündüz evde ipsiz atlıyordum.Ben ilk başladığımda 10 tane atlayamıyordum. ayağıma dolanıp duruyordu 10 yani bildiğimiz sıfırını eksik yazmadım
Evde iple atlıcam yer cook Yook gibi ip takılabilir Balkonda denemedim amaAma bakın şimdi işdeğişti,ipsiz atlamak kolay,ben akşamdan balkonda ipli gündüz evde ipsiz atlıyordum.
Geçen ramazan ışık kapalı balkonda ip atlarken davulcuya yakalanıyordumİçeri attım kendimi ama nasıl
Ama bakın şimdi işdeğişti,ipsiz atlamak kolay,ben akşamdan balkonda ipli gündüz evde ipsiz atlıyordum.
Geçen ramazan ışık kapalı balkonda ip atlarken davulcuya yakalanıyordumİçeri attım kendimi ama nasıl
Nereye takılacak ki ip. Kolidorda atlıyorum ben takılmıyor bi yereEvde iple atlıcam yer cook Yook gibi ip takılabilir Balkonda denemedim ama