- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Cook varmıs ama merakla bekliyorum :)))burası super olmuş sohbet güzel ip atlama bacaklara çok iyi geliyormuş oh erisin foto çektimmayis ta before after yapicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cook varmıs ama merakla bekliyorum :)))burası super olmuş sohbet güzel ip atlama bacaklara çok iyi geliyormuş oh erisin foto çektimmayis ta before after yapicam
Bence de sohbet çok güzel... merakla bekliyorum fotolarınıburası super olmuş sohbet güzel ip atlama bacaklara çok iyi geliyormuş oh erisin foto çektimmayis ta before after yapicam
Düzenli olarak yapayım diyorum etkisini görmek için ben de merakla bekliyoruuummCook varmıs ama merakla bekliyorum :)))
Tabiki hatta atma imkanı olanlar atsın bence ki hep motive olalım sıkı bacaklar için.hic bırakmayalımBence de sohbet çok güzel... merakla bekliyorum fotolarını
Düzenli yap fark edecektir canım ❤ ❤Düzenli olarak yapayım diyorum etkisini görmek için ben de merakla bekliyoruuumm
Bilemiyorum liste tutmadım atlayanlar yazdıkça kesinleşirA Anka canım kahveye yetişememişim ama ip atlamaya yetiştim. 300 jumping jack yapıyordum ama 500 ip atlamadım hiç.
Yarım saat sonra başlıyorum umarım tamamlayabilirim.
Kimler var şimdi ip atlama ekibinde SchonerDuft
Kmsl Hnd
Zipzip- sen hastasın haftaya
@Hepfitim
@Minikpanda1107
aypare ackerman
Başka katılan
Bendede hiç bırakmayalımTabiki hatta atma imkanı olanlar atsın bence ki hep motive olalım sıkı bacaklar için.hic bırakmayalım
Oo ne kadar güzel yaşasın zipzipDüzenli yap fark edecektir canım ❤❤
Kilo verdim ama kilo vermeden önceki fotografım ile zıpzıp yapan fotografım arası asırı fark var :))
O yüzden herkes zıpzıp yapsınOo ne kadar güzel yaşasın zipzip
Aksam yoklama tutalım bakalım kimler hedefi tamamladı hergün iletişim halinde kalalimO yüzden herkes zıpzıp yapsın
Evet canım öyle yapıcam, yaza sütun gibi girelim ama aypare ackerman zipzip 4000 tane zıplıyorO zaman 100 er set halinde yap kaptanım agrın olursa bırakırsın
Tamam o zaman aksam yoklama işi sende :)))Aksam yoklama tutalım bakalım kimler hedefi tamamladı hergün iletişim halinde kalalim
Ama bende ilk yaptıgımda 100 zor yaptım hatta ilk denedim 27 yaptım cook zor yapamam demiştim zamanla artırdım :)Evet canım öyle yapıcam, yaza sütun gibi girelim ama aypare ackerman zipzip 4000 tane zıplıyor
Ben inşallah bi 500ü görsem daha ne
Hangi folik asit ben kullanmıyorum. Gonal f i tüp bebek tedavimde kullanmıştım.Ha öyle diyosun
Yok ya ablam da ikizlere hamileydi ama aksine zayifladi
Canım folik asit çok önemli
Ben reglekadar 1 bardak suda 2 sase folik asit eritip içmiştim regl olunca ara verdim tekrar başladım
Bu arada doktor gonal f vermişti göbekten iğne 2 regl geçti 3.olmadan hamile kalmıştım
Yetiştin ben ancak totomu kaldircam üstüne de yoga yaparım meditasyonla ile günü sonlandiririm.A Anka canım kahveye yetişememişim ama ip atlamaya yetiştim. 300 jumping jack yapıyordum ama 500 ip atlamadım hiç.
Yarım saat sonra başlıyorum umarım tamamlayabilirim.
Kimler var şimdi ip atlama ekibinde SchonerDuft
Kmsl Hnd
Zipzip- sen hastasın haftaya
@Hepfitim
@Minikpanda1107
aypare ackerman
Başka katılan
4000 yapmak yasakEvet canım öyle yapıcam, yaza sütun gibi girelim ama aypare ackerman zipzip 4000 tane zıplıyor
Ben inşallah bi 500ü görsem daha ne
Ben yokum zaten bu hafta4000 yapmak yasak
Sen kac kilo vermistin cnmDüzenli yap fark edecektir canım ❤❤
Kilo verdim ama kilo vermeden önceki fotografım ile zıpzıp yapan fotografım arası asırı fark var :))