- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.555
- 35
Hiç sorma canım yaaaaa ama çok şükür doğum öncesi kiloma döndüm şimdi de eksi duruma gelmeye çalışsıyorum22 kilo ne yaptın kız öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sorma canım yaaaaa ama çok şükür doğum öncesi kiloma döndüm şimdi de eksi duruma gelmeye çalışsıyorum22 kilo ne yaptın kız öyle
O zaman cok iyi canım zaten fazla kilon kalmadı yakında mezun ederiz seniHiç sorma canım yaaaaa ama çok şükür doğum öncesi kiloma döndüm şimdi de eksi duruma gelmeye çalışsıyorum
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınnnn
Yok canım yaaa bu gruptaydım ama yine de kendime engel olamamıştır ve sonuç 22 kiloMümkün
Ya o zamanlar falan grupla tanışsaydım böyle olmazdı
Çok bilincsizmisim
Yokkk kız ben mezun olmicam valla hep başınızdayımO zaman cok iyi canım zaten fazla kilon kalmadı yakında mezun ederiz seni
Mezun ol canım kepini al dicem de kepde yok artıkYokkk kız ben mezun olmicam valla hep başınızdayım
Geç kaldım sanırım kahve içinYaptım yaptım sana da yaptım bol köpüklü
Tmm tatlım...Mezun ol canım kepini al dicem de kepde yok artık
Mezun olsanda göndermem canım
Canım bende varım ipsiz atlıyorum ama siz nasıl atlıyorsunuzYaaa süpersin
Yok yarışma yok kardeş kardeş 500 atlıcazBeni etiketleyemesende yazayım dedim
Kız ne napayım iki üyemde asırı spor yapıyordu yapıyorlarsa tabi
Simdi diskalifiye oldu ikiside yine yarısma yapabiliriz
Olur canım. Ben iple atlıyorum ipsiz kolay oluyor ama ipin yoksa napalım. Cuma bime gelecekmiş alırsan.Canım bende varım ipsiz atlıyorum ama siz nasıl atlıyorsunuz
Yaaaaaaaa alayım o zaman tabini ipli daha zor ve kalori yaktırırOlur canım. Ben iple atlıyorum ipsiz kolay oluyor ama ipin yoksa napalım. Cuma bime gelecekmiş alırsan.
Tamam o zaman haftaya bende katılırım size 500 atlarımYok yarışma yok kardeş kardeş 500 atlıcaz
Seninki gibi atladıkca sayıyor mu canımOlur canım. Ben iple atlıyorum ipsiz kolay oluyor ama ipin yoksa napalım. Cuma bime gelecekmiş alırsan.
Saymıyor galiba. Bilemedim onu şimdi.Seninki gibi atladıkca sayıyor mu canım
Tamam canım bir bakarım olmazsa bende alabilirim :)))Saymıyor galiba. Bilemedim onu şimdi.
Ben internetten almıştım atlaması da rahat. İyice profesyonelleşince ağırlıklılardan alıcam :)Tamam canım bir bakarım olmazsa bende alabilirim :)))
Onları hiç Görmedim:)Ben internetten almıştım atlaması da rahat. İyice profesyonelleşince ağırlıklılardan alıcam :)
Tutulan yerine ağırlık koyuyorsun kolların çalışıyorOnları hiç Görmedim:)