- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Baktım geldimTutulan yerine ağırlık koyuyorsun kolların çalışıyor
Internette fiyatlar uygunmus 10 liraya bile ip varmıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktım geldimTutulan yerine ağırlık koyuyorsun kolların çalışıyor
Aynen ama ucuz alma delta aldım ben atlaması işgence.Baktım geldim
Internette fiyatlar uygunmus 10 liraya bile ip varmıs
Iple en son 20 yıl önce atladım sanırımAynen ama ucuz alma delta aldım ben atlaması işgence.
Gİt bi atla bimde deneyerek alIple en son 20 yıl önce atladım sanırım
Bime gelene baktım da cok uyduruk geldi tel Seklinde bakalım olmadı bir ara decatlon a bakarım acelesi yok zaten simdi :))
Bende daha saymaya başlamadımHmm spor ile beraber verirsen nokta koyarsın..
Yaa bende öyleydim tiskinti gelene kadar yükleme yaptım 1 saat içinde kabak incir ayva reçeli çikolata yedim ondan sonra tutkum azaldı hoş yine tabak tabak yerim de ve getirmiyorum tatlı da almıyoruz annem ve kv de yiyoruz böyle şeyleri.
Tablo çıkarmışsın vazgeçmeden uygula saymaya üşenmezsem bende sayacam da üşeniyorum
Ne bilim vallahi öyle avuttum galiba kendimiYok canım yaaa bu gruptaydım ama yine de kendime engel olamamıştır ve sonuç 22 kilo
Bim hemen altta zaten alıp gelirim evde denerim begenmezsem iade ederimGİt bi atla bimde deneyerek al
Canım senin ikiz normal değil mi?Bende daha saymaya başlamadım
Ne bilim vallahi öyle avuttum galiba kendimi
Benim pco rahatsızlığım var canımCanım senin ikiz normal değil mi?
Yok canım öyle demek istemedim. İkiz hamilelikte o kadar kilo almak normal değil mi demek istedim :)Benim pco rahatsızlığım var canım
Bu yüzden yumurta kalitesi artırmak ve düzenli regl döngümü ayarlamak için iğneli tedavi gördüm
Aşılama veya tüp bebek olmadı
Yumurta takibi yapıldı sadece
Ok canım zorlamaya gerek yok.Siz ekleyin canım benim bebeğim 3,5 aylık. 4. sezaryen bi de hemen ağrım oluyor. 40 dakika da diyetisyen yürüyüş ekledi. Çok gelir bana.
Ahahah anlaşıldı kaptanımİp atlayacak arkadaşlar 500 ü geçip motivasyon düşürmek yok ama. Yarışmıyoruz ortak hareket ediyoruz
Daha önce bi 6. Takımla deneyimimiz oldu da suyunu çıkarmışlardı işin @Zipzip-
Yaktığım kalorileri sayıyorum şuan günde 300 kalori yaksam şükür diyorum ya neyseBende daha saymaya başlamadım
Ne bilim vallahi öyle avuttum galiba kendimi
Yumurta kalitesi için ne yapmıştı dr .Benim pco rahatsızlığım var canım
Bu yüzden yumurta kalitesi artırmak ve düzenli regl döngümü ayarlamak için iğneli tedavi gördüm
Aşılama veya tüp bebek olmadı
Yumurta takibi yapıldı sadece
20 dk sonra başlıyorum.İp atlamaya başlayan var mı kızlar
Ha öyle diyosunYok canım öyle demek istemedim. İkiz hamilelikte o kadar kilo almak normal değil mi demek istedim :)
Canım folik asit çok önemliOk canım zorlamaya gerek yok.
Ahahah anlaşıldı kaptanım
Yaktığım kalorileri sayıyorum şuan günde 300 kalori yaksam şükür diyorum ya neyse
Yumurta kalitesi için ne yapmıştı dr .
Bende de o sıkıntı varda.
20 dk sonra başlıyorum.
Yarım saat önce yemek yemiştim
A Anka canım kahveye yetişememişim ama ip atlamaya yetiştim. 300 jumping jack yapıyordum ama 500 ip atlamadım hiç.
Yarım saat sonra başlıyorum umarım tamamlayabilirim.
Kimler var şimdi ip atlama ekibinde SchonerDuft
Kmsl Hnd
Zipzip- sen hastasın haftaya
Hepfitim
Minikpanda1107
aypare ackerman
Başka katılan
Inşallah hafta içi katılırım bende bugün daha iyiyim :))A Anka canım kahveye yetişememişim ama ip atlamaya yetiştim. 300 jumping jack yapıyordum ama 500 ip atlamadım hiç.
Kmsl Hnd
Hepfitim
Minikpanda1107
aypare ackerman
Başka katılan
Ben şimdilik ipsiz atlicam canım ip alana kadar haberiniz olsunA Anka canım kahveye yetişememişim ama ip atlamaya yetiştim. 300 jumping jack yapıyordum ama 500 ip atlamadım hiç.
Kmsl Hnd
Hepfitim
Minikpanda1107
aypare ackerman
Başka katılan
Kaptanlar yarışıyor diyecem ama ben daha 500 atlatabilecek miyim onu bile bilmiyorum daha olmadı sen atlarsın benim yerimeInşallah hafta içi katılırım bende bugün daha iyiyim :))
Aslında tüm takımlarda yazsak katılan cok olur ama takip etmesi zorlasır :)
Ipsiz dene kaptanım olmazsa belki daha kolay olur ama zorlama sen yinede yeni ameliyat oldun sayılırKaptanlar yarışıyor diyecem ama ben daha 500 atlatabilecek miyim onu bile bilmiyorum daha olmadı sen atlarsın benim yerime