Hay maşallah hiç üşenmemiş bir sürü yemek yapmış yerim ben sorun değil listede değilim zaten o kadar emek çekmişsin yememek olmazHemennnn Al kuzummmm hepsi senin bol bol ye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hay maşallah hiç üşenmemiş bir sürü yemek yapmış yerim ben sorun değil listede değilim zaten o kadar emek çekmişsin yememek olmazHemennnn Al kuzummmm hepsi senin bol bol ye
Hay maşallah hiç üşenmemiş bir sürü yemek yapmış yerim ben sorun değil listede değilim zaten o kadar emek çekmişsin yememek olmaz
Sağlıkla verdiğin kiloları sağlıksız şeylerle ödüllendirme. Çöp onlar çöpBir gün bende hedefime ulaşıp 1 gün boyunca kusana kadar yemek istiyorum insanın canı diyette ne acayip şeyler istiyor ya
Sağlıkla verdiğin kiloları sağlıksız şeylerle ödüllendirme. Çöp onlar çöp
1 gün sadece 1 gün çöp yemek istiyorum çöp 1 gün onu yapıcam 1 hafta sıkı beslenme değer beee
Ne kalmış yahu benim de 15 kilom var verilecekAz kaldı az 20 kilocuk daha verdik mi çöp vakti 20diyince içim şişti sanki
Ne kalmış yahu benim de 15 kilom var verilecek
Biter canım yaparsın senÇok azcık dimi biter hemen mühebbet gibi
Bende varım gün de 500 ip atlamaya bugün başlarım500 olsun o zaman başlangıç. 100 100 setler halinde de yapabilirsin tek seferde de
Yaaa süpersinBende varım gün de 500 ip atlamaya bugün başlarım
Ben de varımYok mu arttıran
100 tanede jumping jack eklesek mi 50 de squat çok mu olurYaaa süpersin
Siz ekleyin canım benim bebeğim 3,5 aylık. 4. sezaryen bi de hemen ağrım oluyor. 40 dakika da diyetisyen yürüyüş ekledi. Çok gelir bana.100 tanede jumping jack eklesek mi 50 de squat çok mu olur
Hoşgeldin ortim süpersinBen de varım
Hoşbuldum ortim🗺Hoşgeldin ortim süpersin
Beni etiketleyemesende yazayım dedim