Şimdi değil ya yarından itibarenYattığım yerden el kol sallasam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi değil ya yarından itibarenYattığım yerden el kol sallasam
Aa ona varımŞimdi değil ya yarından itibaren
Tamamdır kaç tane atlayalım gündeAa ona varım
Sen söyle,ben bol keseden atarım şimdi:)Tamamdır kaç tane atlayalım günde
Hoşgeldin panda kahveler benden
Selam nasılsın :)
500 olsun o zaman başlangıç. 100 100 setler halinde de yapabilirsin tek seferde deSen söyle,ben bol keseden atarım şimdi:)
Afiyet olsun. Yanında da güzel lokum çikolata koydum onlardan da alAy ay teşekkür ederim Şekersiz Türk kahvesi favorim
Tamamdır,pazartesi başlayalım,daha hafta sonu sporları duruyor,yarın sa onları yaparım:)500 olsun o zaman başlangıç. 100 100 setler halinde de yapabilirsin tek seferde de
Tamamdır sen onları yap ben ip atlayayımTamamdır,pazartesi başlayalım,daha hafta sonu sporları duruyor,yarın sa onları yaparım:)
Afiyet olsun. Yanında da güzel lokum çikolata koydum onlardan da al
Tamamdır sen onları yap ben ip atlayayım
Ben kaptım çikilatayı,cuma vercem,tek kahve iç şimdiÇikolata mı aman tanrımmmmm olamasssss ellerim titriyor yememem lazım
Ben kaptım çikilatayı,cuma vercem,tek kahve iç şimdi
Ye kız nolcakÇikolata mı aman tanrımmmmm olamasssss ellerim titriyor yememem lazım
Uslu olursan yanında daha neleer vercem,ona göreCuma vermezsen biliyon valla bol bol ağrılı acılı sporlar var bende kuzucum çikolata yasak yasak cısss öcü o öcü ahahaha
AhahahahhaUslu olursan yanında daha neleer vercem,ona göre
Ye kız nolcak
İmzaiğer takımları yoldan çıkartıp kilo aldıran anka
Ay kıyamam sanaLöp löp yağ olucak sanki o bana onu yakmak için 1 saat yürüyom ben ya günah bacaklarıma bilinçli diyetçi ben
Ay kıyamam sana
Ben yerim ya verin bana lohusa sayılırım ben