- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
Bencede eee :)))Mutlu haftasonları ❤
tüm gruplara yazdımda
Tatlı didik de bence herkes diyette geri kapatalım konuyu
Biz zaten haziriz kacamak yapmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede eee :)))Mutlu haftasonları ❤
tüm gruplara yazdımda
Tatlı didik de bence herkes diyette geri kapatalım konuyu
Ayyyy bu koruyanlara cok imreniyorum51.6 ile mezun oldum 52-53 arasındayım
Darısı sizlere inşallah kaptanım ♥
Bencede eee :)))
Biz zaten haziriz kacamak yapmaya
Asırı yediğim tabiki oluyor olmuyor diyemem ama öğlen cok yediysem aksama hafif yiyorum yada yemiyorum,Ayyyy bu koruyanlara cok imreniyorum
Hep diyette gibimi yiyorsun cnm
Aşırıya kactigin olmuyormu
Kendini tutabiliyosan ne guzel cnmAsırı yediğim tabiki oluyor olmuyor diyemem ama öğlen cok yediysem aksama hafif yiyorum yada yemiyorum,
Birde midem cokk kötü oluyor fazla yediğimde o yüzden az yemeyi tercih ediyorum
Dün yarısma için tatlı yaptım ama 1 dilim yedim daha fazla da yerdim ama yetiyor o kadarı
Tekrar kilo alamam o yüzden dikkat ediyorum :)Kendini tutabiliyosan ne guzel cnm
Zaten oyle olmak gerekiyor :))
Sana da güzel hafta sonu diliyorum Mefkurem...göz görür gönül katlanır....tatlıyı seyretmekle yetiniyorum ben de....üç haftadır bir çatal fazlası yemedim canım.Mutlu haftasonlari kizlar
Ne guzel canlanmis burasi
Tatlimi dedi birileri
Mutlu hafta sonları canımMutlu haftasonlari kizlar
Ne guzel canlanmis burasi
Tatlimi dedi birileri
Aldım canım 78-79 gidiyorum şu anSen ne yaptin cnm izinde kilo aldinmi
Merhaba hosgeldin ❤Merhaba kk’nın fit hatunları ❤
Hosgeldin canım ❤ ❤Bende bi merhaba diyip giriş yapayım da sonra gelmeye yüzüm olsun
Hoşbuldum kuşumMerhaba hosgeldin ❤
Hosgeldin canım ❤❤
Aynı ben bi başladım mı durduramıyorum kendimiMutlu hafta sonları canım
Tatlı ya tatlı izin sürem boyunca hergün bi tatlı yaptım ve tabak tabak yedim engel olamıyorum kendime
Bu hafta durdum ama yemiyorum
Aldım canım 78-79 gidiyorum şu an
Benim de bi 10 kilo fazlam var canımHepfitim bende 3. Çocuğumu Doğuma 102,5 ile gitmiştim. Hamileyken kontrolden çıkıyorum şimdi yine iyiyim (o günlere göre) ama 10 kilo vermem gerekiyor ve benimde hiç gücüm yok, kendime izin vermiştim bu hafta zigzag kalori diyetine başladım
Şekeri çok severim de tutuyorum vallahi kendimiyani şekerli şeyleri sevmiyor musun.
kalori saymak motive ediyor aslında bir ara bende sayıyordum
yok mu olcaksın allasen spor ile incelmeyi dene sıkılaşman önemli . çok güzel görünüyordu fiziğin zaten daha da mükemmelleşirsin spor ile
aminnnn cnm insallahTekrar kilo alamam o yüzden dikkat ediyorum :)
Inşallah sizde hedeflerinize ulasıp kilo problemi yasamazsınız
vavvvv harikaSana da güzel hafta sonu diliyorum Mefkurem...göz görür gönül katlanır....tatlıyı seyretmekle yetiniyorum ben de....üç haftadır bir çatal fazlası yemedim canım.
kilonu hatirlamiyorum ama 7 lerdrydin heraldeMutlu hafta sonları canım
Tatlı ya tatlı izin sürem boyunca hergün bi tatlı yaptım ve tabak tabak yedim engel olamıyorum kendime
Bu hafta durdum ama yemiyorum
Aldım canım 78-79 gidiyorum şu an
Bende bi merhaba diyip giriş yapayım da sonra gelmeye yüzüm olsun
Aslında ameliyat sonrası şişliğin yerini yeyip içtiklerim aldı 72 kiloydum şimdi 78kilonu hatirlamiyorum ama 7 lerdrydin heralde
Bu kadar yemeye yine iyi fazla almamisin cnm
❤❤❤❤❤❤❤
www.freedieting.comBenim de bi 10 kilo fazlam var canım
Sonra koruma tarzı gidicem inşallah ilk hedef 72 sonrası 65
O nasıl bisey uygulama mi var öyle
Teşekkür ederim canımwww.freedieting.com
Buradan kalori hesaplamayı seçip zigzag kalori diyetiyle günlük alman gereken miktara ulaşıyorsun.(boy,kilo,yaş bilgisiyle) koruma için, yağ kaybı İçin ve hızlı yağ kaybı İçin olmak üzere 3 alternatifli tablo oluşturuyor. Tatlı düşkünlüğün yoksa miktarlar çok bile geliyor. Bende işe yaradı, tavsiye ederim
Bi yolu olmalı vazgeçmenin tatlılardan ama ben bulamadım o yoluAynı ben bi başladım mı durduramıyorum kendimi