Sağol canım. Ay heryerde yazıyorum kilo veremezsem kötü olacakEn güzeli dinlen canım :))
Hayırlısı olsun canım liste görürüz inşallah yarına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım. Ay heryerde yazıyorum kilo veremezsem kötü olacakEn güzeli dinlen canım :))
Hayırlısı olsun canım liste görürüz inşallah yarına
Verirsin tartıldın mı sabah :))Sağol canım. Ay heryerde yazıyorum kilo veremezsem kötü olacak
Ben bomba gibiyimHellooooo
Yarina hazirmiyiz
Yeni gördüm bu mesajı. 1 kilo vermişim ama diğer arkadaş daha çok vermiş ona verdim hakkımı :)Verirsin tartıldın mı sabah :))
Liste mi bekliceksin :))Yeni gördüm bu mesajı. 1 kilo vermişim ama diğer arkadaş daha çok vermiş ona verdim hakkımı :)
Bilmem sizden girerim olmadıListe mi bekliceksin :))
Tebrik ederim canım bu arada :)
Gel beklerim canım ama cabuk gel gelirsen sırada bekleyen cok kişi varBilmem sizden girerim olmadı
Sağol canımGel beklerim canım ama cabuk gel gelirsen sırada bekleyen cok kişi var
Günaydın canım.Günaydınn ❤
Buraya bakayım derken uykum kaçıyorGünaydın canım.
Uyusana çoluk çocuğa karışmadan
Ben de senin gibiyken 4-5 saat uykuyla dururdum şimdi pişmanım keşke uyusaymışım diyorum
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınnnnn bu sayfayı yeni gördüm takipteyim hepimize bol eksiler
Hımmm Burda da takılırız o zamanGünaydın canım ❤
Yeni aktifleşti o yüzden bende bilmiyordum gecen haftaya kadar :)
Yaaa bende kızımı uyuttum biraz daha yatayım diyorum ama burayı bırakamıyorum bir o sayfa bir bu sayfa derken hoppppp cası geri uyanmış oluyorBuraya bakayım derken uykum kaçıyor
8 de uyandım daha burdayım
7 saat uyuudm yeter bence
Kimse etiketlenmedi aslında tüm takımlarda etiket olsa canlanır burası :))Hımmm Burda da takılırız o zaman
Evet kaptanım o zaman sen buna bi el atıver bariKimse etiketlenmedi aslında tüm takımlarda etiket olsa canlanır burası :))
Benimde uykum kaçıyor sayfa sayfa yazınca sonra kahvaltı saati geliyor geri uyumuyorum :)Yaaa bende kızımı uyuttum biraz daha yatayım diyorum ama burayı bırakamıyorum bir o sayfa bir bu sayfa derken hoppppp cası geri uyanmış oluyor
Bizim takımı etiketlerim benEvet kaptanım o zaman sen buna bi el atıver bari