- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.555
- 35
Hahahhhhh aynen kızzzzz aman napim uymasam bile uzanıyorum vücudum dinleniyor canımdan daha önemli değil dimi kızzzzOndan sonra ev işleri ile başım dertte diyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahhhhh aynen kızzzzz aman napim uymasam bile uzanıyorum vücudum dinleniyor canımdan daha önemli değil dimi kızzzzOndan sonra ev işleri ile başım dertte diyosun
Ben 2 sinde de 22 kilo aldımSimdi cocuk olmadıgı için bende birsey diyemicem
Bende hamile kalınca kesin 30 kilo alırım
Neyse ki ben şerbetli tatlıyı sevmiyorum o yüzde emzirirken kilo verebiliyorumYaa bilmiyorum canım. 15 gündür diyetisyene gidiyorum daha 3 gün kaçamaksız geçmedi. Emziriyorum ya çok tatlı krizi geliyor. Bi düzen oturtunca girerim inşallah.
Almazsın almazsın dikkat edersin öğrendin artık herşeyiSimdi cocuk olmadıgı için bende birsey diyemicem
Bende hamile kalınca kesin 30 kilo alırım
Bence de yat dinlen dünyanın işi bitmez. :)Hahahhhhh aynen kızzzzz aman napim uymasam bile uzanıyorum vücudum dinleniyor canımdan daha önemli değil dimi kızzzz
Ben ilkinde 12 aldım o da 4.140 doğdu. Suyu eşi derken bana bişey kalmadı. Diğerlerinde o kadar da almadım. Ama emzirirken hep 10 u geçtimBen 2 sinde de 22 kilo aldım
Ben de şerbetli sevmiyorum zaten hep sütlü. 1 kilo sütten muhallebi yapıyordum öğlene kadar bitiyordu düşün bıraktım artıkNeyse ki ben şerbetli tatlıyı sevmiyorum o yüzde emzirirken kilo verebiliyorum
Kız o kadar muhallebiyi yersen tabikisi de kilo alırsın ama 4 çocuğun arkasından dolanmak da kilo verdirir yemeni abartmasının müddetçeeeeAlmazsın almazsın dikkat edersin öğrendin artık herşeyi
Bence de yat dinlen dünyanın işi bitmez. :)
Ben ilkinde 12 aldım o da 4.140 doğdu. Suyu eşi derken bana bişey kalmadı. Diğerlerinde o kadar da almadım. Ama emzirirken hep 10 u geçtim
Ben de şerbetli sevmiyorum zaten hep sütlü. 1 kilo sütten muhallebi yapıyordum öğlene kadar bitiyordu düşün bıraktım artık
İşte diyorum ya başka bişeye dönüyorum. Hamileyken 5 kilo aldım. Doğumdan sonra 3 ayda 13 kilo aldımKız o kadar muhallebiyi yersen tabikisi de kilo alırsın ama 4 çocuğun arkasından dolanmak da kilo verdirir yemeni abartmasının müddetçeeee
Abovvvvvvv dikkat et canım gidişat iyi değilİşte diyorum ya başka bişeye dönüyorum. Hamileyken 5 kilo aldım. Doğumdan sonra 3 ayda 13 kilo aldım
Günaydın canımGünaydın
Yok yok verdim 1 ini gelir gerisiAbovvvvvvv dikkat et canım gidişat iyi değil
GünaydınGünaydın
Tmm canım gelsin eksilerrrrYok yok verdim 1 ini gelir gerisi
22 kilo ne yaptın kız öyleBen 2 sinde de 22 kilo aldım
Senin yatmanı beklemis demek kiAhhhhh tam yattım uyandı benim cadım
Öğrendim herseyi ama aseriyorum diye yemekten korkuyorumAlmazsın almazsın dikkat edersin öğrendin artık herşeyi
GünaydınGünaydın
Günaydın ❤AA kafe geri gelmiş herkese günaydın o zaman
Günaydın canım ❤ ❤Goodmorning fit hatunlar