Maşallah canım52-53 arası kilomu koruyorum canım :))
Ben de kilo vermeyi başarırsam listeye giricem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım52-53 arası kilomu koruyorum canım :))
Saol canım ❤Maşallah canım
Ben de kilo vermeyi başarırsam listeye giricem
Yok öyle değil iki cuma arası kilo verebilirsem mezun olmuştum en son istediğim zaman girebiliyorum listeyeSaol canım ❤
Kac kilo vermen gerekiyor listeye girmek için
O zaman verirsin canım yaaa :)))Yok öyle değil iki cuma arası kilo verebilirsem mezun olmuştum en son istediğim zaman girebiliyorum listeye
Yok rezervasyon yaptırdım ben o 1 kişilik yeri benim için bekletiyor kaptan bu hafta gireceğim inşallah bakalım.O zaman verirsin canım yaaa :)))
Liste uygun oldugu zaman listeye gir canım :)
Zaten sizin listenizde cook kalabalık listeye girdin girdin sonra zor olur :)))
Iyi yapmıssın yoksa giremicektinn listeyeYok rezervasyon yaptırdım ben o 1 kişilik yeri benim için bekletiyor kaptan bu hafta gireceğim inşallah bakalım.
İnşallah bi daha hamile kalmazsamIyi yapmıssın yoksa giremicektinn listeye
Inşallah bu sefer son kez girip mezun olursun canım
Dördüncü olmustu değil mi canım nasıl bakcaksınİnşallah bi daha hamile kalmazsam
Aynen canım 4.Dördüncü olmustu değil mi canım nasıl bakcaksın
Kilodan cook cocuklar zorlardı sanırım beni :))
Besinciyi istemiyorsan kesin olarak çözüm bulsaydın canım :))Aynen canım 4.
Zayıflıyorum hamile kalıyorum geri geliyorum
Kesin çözüm yok ki canım. Hepsinde kesin çözdüğümü düşünüyordumBesinciyi istemiyorsan kesin olarak çözüm bulsaydın canım :))
Zayıflardın sonra korumada kalırdın :))
Yumurtalıkları bağlatmak çözüm olmuyor mu sağlık acısından nasıl olur bilmiyorum canımKesin çözüm yok ki canım. Hepsinde kesin çözdüğümü düşünüyordum
Evet son çare onu yaptık ama öyle de hamile kalanlar varYumurtalıkları bağlatmak çözüm olmuyor mu sağlık acısından nasıl olur bilmiyorum canım
Ciddi misin ilk kez duyuyorum :)))Evet son çare onu yaptık ama öyle de hamile kalanlar var
AminnnCiddi misin ilk kez duyuyorum :)))
Demek ki cocuk olacaksa nasibi varsa dünyaya geliyor Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Günaydın ❤Günaydın kızlar
Dışarda çok güzel bi hava var gaza geldim temizlik yapıyorumCafe light cok hareketsiz olmuyor ki böyle :)))