- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Aynı annem gibisin günesi görünce temizliğe baslıyordaDışarda çok güzel bi hava var gaza geldim temizlik yapıyorum
Kolay gelsin canım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı annem gibisin günesi görünce temizliğe baslıyordaDışarda çok güzel bi hava var gaza geldim temizlik yapıyorum
Mesajlara bakınırken denk geldim ciddi misin? Gerçekten nasip kısmet işi demek ki..Evet son çare onu yaptık ama öyle de hamile kalanlar var
Iyiyim kaptanım sen nasılsın ❤Selam hanımlar ben de bi bakınayım dedim, nasılsınız?? :)
Sağol kaptanım ben de iyiyim, iş güçten sıkıldım bakayım dedim :)Iyiyim kaptanım sen nasılsın ❤
Iyi yapmıssın :)))Sağol kaptanım ben de iyiyim, iş güçten sıkıldım bakayım dedim :)
Evet galiba konusmadık haklısın :)Iyi yapmıssın :)))
Hiç konusmamıstım galiba sizinle denk gelmedim daha önce:))
Calısıyorsun sanırım kaptanım ondandır kolay gelsin takıma yetişmek calısan biri için cook zor gercekten,Evet galiba konusmadık haklısın :)
Bazen kendi takımıma bile zor yetişiyorum yoğun zamanlarım oluyor fazlaca
Evet çalışıyorum ve doktora yapıyorum aynı zamanda, doktora tezi ile uğraşıyorum genelde, o sebeple.. Evde de çocuk olunca vallahi iyi yetişiyorum takıma bile benceCalısıyorsun sanırım kaptanım ondandır kolay gelsin takıma yetişmek calısan biri için cook zor gercekten,
Ben bos oldugum için sürekli buralardayım :)))
Gercekten cook iyi yetişiyormussun o zaman bende hiç biri yok :)))Evet çalışıyorum ve doktora yapıyorum aynı zamanda, doktora tezi ile uğraşıyorum genelde, o sebeple.. Evde de çocuk olunca vallahi iyi yetişiyorum takıma bile bence
Olsun, sen de takımla iyi ilgilenebiliyorsundur bu sayede işte :)
Boşver keyfini çıkar o zaman bugünlerin bence :)) İnsan sonradan çok arıyor. Şöyle bomboş sadece kendime ayırdığım bir gün olabilseydi keşkeGercekten cook iyi yetişiyormussun o zaman bende hiç biri yok :)))
Elimden geldiğince ilgileniyorum zaten 1 ay oldu ben kaptan olalı :)))
Evli değilim kaptanım 30 yasındayım okul felan derken hersey gecikti :)Boşver keyfini çıkar o zaman bugünlerin bence :)) İnsan sonradan çok arıyor. Şöyle bomboş sadece kendime ayırdığım bir gün olabilseydi keşke
Evli misin peki?
Bence de çıkart :)Evli değilim kaptanım 30 yasındayım okul felan derken hersey gecikti :)
Bende buralarda takılıyorum keyfini cıkartıyorum simdilik :)
Inşallah o günlerde gelir kaptanım
Iyiyim canım sen nasılsınKızlar nasılsınız
Ben de iyiyim çok şükür. Tembellik yapıyorum bu günIyiyim canım sen nasılsın
Tembellik yapabiliyorsan cook güzel :))Ben de iyiyim çok şükür. Tembellik yapıyorum bu gün
Ben aynı koşturmaya devamKızlar nasılsınız
Akşama yemeğim var bulaşık çamaşır ev işi hiç birini ellemiyorum bu günTembellik yapabiliyorsan cook güzel :))
Yarın giriyor musun listeye :))
Kolay gelsin canım sen de salla boşver ya yap yap aynıBen aynı koşturmaya devam
En güzeli dinlen canım :))Akşama yemeğim var bulaşık çamaşır ev işi hiç birini ellemiyorum bu gün
İnşallah gireceğim bakalım kiloma bağlı.