Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hosgeldin ❤Slm herkese güzel topik ismi de güzelmiş canlansın tabi
Yaaa çok kıskandım şu anBuraya bakayım derken uykum kaçıyor
8 de uyandım daha burdayım
7 saat uyuudm yeter bence
Hoşgeldin canımKızlar günaydınnnnn bu sayfayı yeni gördüm takipteyim hepimize bol eksiler
Sağol canımYaaa çok kıskandım şu an
Hoşgeldin canım
Sana zahmet sen yaparsan canım.
Cocukları gönder ben bakayım sen az uyu :))Yaaa çok kıskandım şu an
Tamam canım müsait olunca yapayım,Sana zahmet sen yaparsan canım.
Bana sormana da gerek yok canım. Ben kaptanı geç yarışmacı bile değilim aslında burda
Benim kız uyuyor da napıyorum güya yatıcaktım ama telefonu bırakamadım kiCocukları gönder ben bakayım sen az uyu :))
Kız uyu bak biraz sonra uyanır sonra tüm gün uykusuz gezersin :)Benim kız uyuyor da napıyorum güya yatıcaktım ama telefonu bırakamadım ki
kız kaptan almadığından değil ki ben kendime güvenemedim. yoksa biliyorum kime desem açar kapısını teşekkür ederimTamam canım müsait olunca yapayım,
Sen gönüllerin kaptanısın canım ❤
Takımlardasın canım yarısmaya gerek yok gel ben seni alayım listeye
Tmm canım hemen yatıyorum o zamanKız uyu bak biraz sonra uyanır sonra tüm gün uykusuz gezersin :)
Bence kendine güven canım daha önce yapmıssın yine basarabilirsin, listede olunca daha iyi olur kacamak yapamazsın :))kız kaptan almadığından değil ki ben kendime güvenemedim. yoksa biliyorum kime desem açar kapısını teşekkür ederim
Tamam canım görüşürüzTmm canım hemen yatıyorum o zaman
Ondan sonra ev işleri ile başım dertte diyosunBenim kız uyuyor da napıyorum güya yatıcaktım ama telefonu bırakamadım ki
Yaa bilmiyorum canım. 15 gündür diyetisyene gidiyorum daha 3 gün kaçamaksız geçmedi. Emziriyorum ya çok tatlı krizi geliyor. Bi düzen oturtunca girerim inşallah.Bence kendine güven canım daha önce yapmıssın yine basarabilirsin, listede olunca daha iyi olur kacamak yapamazsın :))
Emzirdiğin için zor oluyordur Emzirmenin etkisi ile güzel kilo verebilirsin zaten istediğin zaman girersin canım listelereYaa bilmiyorum canım. 15 gündür diyetisyene gidiyorum daha 3 gün kaçamaksız geçmedi. Emziriyorum ya çok tatlı krizi geliyor. Bi düzen oturtunca girerim inşallah.
Benim 4 çocuk var biliyorsun hepsinde de emzirirken aldım. Emzirirken başka bişeye dönüşüyorumEmzirdiğin için zor oluyordur Emzirmenin etkisi ile güzel kilo verebilirsin zaten istediğin zaman girersin canım listelere
Simdi cocuk olmadıgı için bende birsey diyemicemBenim 4 çocuk var biliyorsun hepsinde de emzirirken aldım. Emzirirken başka bişeye dönüşüyorum
Ahhhhh tam yattım uyandı benim cadımTamam canım görüşürüz