- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
Damak tadı ankacım. Sen beni boş ver asıl sen nasılsın? Sağlıkla ilerliyor mu hamilelik?Aaa ben de çayı yıllardır limonlu içerim. Limonsuz güzel gelmiyor bana :))
Nasılsın bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damak tadı ankacım. Sen beni boş ver asıl sen nasılsın? Sağlıkla ilerliyor mu hamilelik?Aaa ben de çayı yıllardır limonlu içerim. Limonsuz güzel gelmiyor bana :))
Nasılsın bu arada
Çok şükür şimdilik herşey yokunda canımDamak tadı ankacım. Sen beni boş ver asıl sen nasılsın? Sağlıkla ilerliyor mu hamilelik?
Sevindim ankacım.. Sonrasından korkma yahu. Senden tecrübelisi mi var?Çok şükür şimdilik herşey yokunda canım
Ben zaten sonrasında olacaklardan korkuyorum. Şimdi sessiz sedasız yatıyor içerde
Sohbet varmıs dediler geldim
Nasılsın kaptanım bu ara denk gelemedik :)
Ben de ben de
Iyiyim kuzumNasılsın kaptanım bu ara denk gelemedik :)
Takımı yazmayı unuttunIyiyim kuzum
Malum 2 bebe
bi koca
bi ev
bi park
Bi ev işi
Liste uzayıp gidiyor
Sen nasılsın
Takım artık günlük rutinim olduTakımı yazmayı unuttun
Iyiyim canım bende buralarda vakit geçiriyorum :)
Hoşgeldin. Hareketlendirelim burayı yahu:)Sohbet varmıs dediler geldim
Hangi parka gidiyorsun ben de geleyim bi tanışamadıkIyiyim kuzum
Malum 2 bebe
bi koca
bi ev
bi park
Bi ev işi
Liste uzayıp gidiyor
Sen nasılsın
Cafe ye gidelim dedin deHoşgeldin. Hareketlendirelim burayı yahu:)
Ya my gross var ya kaptanım o tarafta torku ile ikisi arasında yol var ordan girince solda kuaför dükkanı sağ çaprazda park var oraya giderim hepHangi parka gidiyorsun ben de geleyim bi tanışamadık
Tamam buluşalım inşallah bi gün.Cafe ye gidelim dedin de
Gelemem mi dedik
Ya my gross var ya kaptanım o tarafta torku ile ikisi arasında yol var ordan girince solda kuaför dükkanı sağ çaprazda park var oraya giderim hep
Tamam kaptanımTamam buluşalım inşallah bi gün.
Hosbuldum :))Hoşgeldin. Hareketlendirelim burayı yahu:)
Bende bir bakayım dedim bulamadım simdi bir baktım buraya gelmis :)Ohh iyi olmuş. Geri gidiyordum alışkanlıkla nereye geldim diye bi yabancılık çekiyordum
Senin kilolar ne alemde koruyabiliyor musun?Bende bir bakayım dedim bulamadım simdi bir baktım buraya gelmis :)
O zaman bol bol sohbet ederiz burda :))
52-53 arası kilomu koruyorum canım :))Senin kilolar ne alemde koruyabiliyor musun?