- 23 Ağustos 2012
- 14.229
- 37.406
Jet değil füze hızıyla başla güzellik
Kendini çok daha hafif hissedeceksin kendine güvenin artacak
Bu arada 2.günden selamlarrrr
hadi bakalım darısı 20'li günlerimize olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jet değil füze hızıyla başla güzellik
Kendini çok daha hafif hissedeceksin kendine güvenin artacak
Bu arada 2.günden selamlarrrr
21 gün boyunca yenmeyecekler:
Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
- Beyaz un
- Şeker
- Bal-reçel-pekmez (doğal bal/pekmez yenebilir diyor siz ne diyosunuz?)
- Pirinç
- Patates
- Fast food
- Cips
- Kızartmalar
- Çikolata-Dondurma
- Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
- Hazır gıdalar
- Ketçap vs soslar
- Aşırı yağlı yiyecekler
- Asitli içecekler
- Alkol
- Tatlandırıcılar
- %100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, tam buğday makarna, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
- Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
- Meyve günde maksimum 2 porsiyon (sabah/öğle olması iyi sanırım?)
- Et-tavuk-balık-yumurta
- Peynir-zeytin
- Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
- Çiğ ve pişmiş sebzeler
- Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)
Yok cnm aynı yukardaki listedeki gibikızlar bi lapa ya da patates detoksuna izin var demişsiniz, onun dışında sıkıntı yok dimi?
Yok cnm aynı yukardaki listedeki gibi
Sadece tb olsa bile makarna olmasa iyi olur heralde (çünkü yüzde yüz olmuyor)
Baklagil bulgur kuruyemişi de abartmadıkmı 1 ay sonra güzel bi sonuç alırız
Tb unu kullanmadıklarına göre bozar heralde cnmKızlar bir şey soracağım. İşyerinde ya da dışarıda içilen çobalarda hep un oluyor içinde. O da bozuyor değil mi?
TamamdırTb unu kullanmadıklarına göre bozar heralde cnm
ben de evde kendim fıstık ezmesi yaptım şekersiz ama içinde 1 er kaşık bal pekmez var ondan yemiyorum artık bozulacak diyeBende normalde kahvaltıda bal reçel falan yemem çok sevdiğim için, bana 1tk kş.falan yetmez o yüzden hiç bulaşmıyorum :)
Ama bikaç gündür zencefilli limonlu küre başladım onun içine 1 çk.bal koyulması gerekiyor
Günlük 1 tk.bozmaz cnmben de evde kendim fıstık ezmesi yaptım şekersiz ama içinde 1 er kaşık bal pekmez var ondan yemiyorum artık bozulacak diye
Olsun hiçbirimizin geçmişi çok parlak değil önümüze bakalım yarınlarımız fit olsunBasarili yapiyodum bi tatile gittim orda cozuttum yapmadigim kacamaklarin acisini cikardim artiyla geri geldim
Nasıl yaptın canım tarif eder misin?ben de evde kendim fıstık ezmesi yaptım şekersiz ama içinde 1 er kaşık bal pekmez var ondan yemiyorum artık bozulacak diye
Allaaaaaahhhhhhhhhhh nasıl sevindim şuanGünlük 1 tk.bozmaz cnm
Tünaydın Şekersiz Dostlar,
Umarım herkes için başarılı bir gün olur
Olsun hiçbirimizin geçmişi çok parlak değil önümüze bakalım yarınlarımız fit olsun
Nasıl yaptın canım tarif eder misin?
BravooooooSekersiz 2. Gunum bitmistir. Mutfak kapandi
Mecbur yememem lazim kilo vermk icin :) senin fazla bi kilon yok ki bende senin gibi olsam keskeBravoooooo
Ben hiç böyle kesin konuşamıyorum gece falan bi çılgınlık yapar yersem diye. Kendime güvenim aofır
Olsun zaman azcık sonra olcaksın zaten. Az sabırMecbur yememem lazim kilo vermk icin :) senin fazla bi kilon yok ki bende senin gibi olsam keske
Bu sefer cok kararliyim acayip dikkat ediyorum onceden olsa oglum cikolata falan yerken ucundan aliyodum iki gundur oruclu varsayiyorum kendimi canim istemyo bileOlsun zaman azcık sonra olcaksın zaten. Az sabır
Bugün dondurma ile çok sınandım ben de ama yemedim şükür. Ama yoldan çıktı çıkacaktım az daha
Kız ben de kararlıyım bozmıycam. Şekerli bişey yemesem ölmem heralde diyorum benim motivem de buBu sefer cok kararliyim acayip dikkat ediyorum onceden olsa oglum cikolata falan yerken ucundan aliyodum iki gundur oruclu varsayiyorum kendimi canim istemyo bile
Eylule kadar 7 leri gorsem yeter.
Aman diyim sende bozma sunun surasinda bayrama kaldi