- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Aynen öyle oldu süt olsun piskolojisi başka birşey vallaben de hep emzirirken alırım. 40 ım çıkmadan hamile kaldığım kiloya düşerim sonra baştan alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle oldu süt olsun piskolojisi başka birşey vallaben de hep emzirirken alırım. 40 ım çıkmadan hamile kaldığım kiloya düşerim sonra baştan alırım
Evet kendi kuralımız
Mantıklı ben yarından itibaren başlıyorum o haldeBuraya menü yazılmasına gerek yok kızlar
Sadece katılmak isteyenlerin listesini yaparız
Hergünde o listeye hangi günü tamamlamadığımıza dair not düşeriz
Sanada basarilar canim. Simdi biz buraya menu yazcaz mi yazmicaz mi nasil bildirim yapcaz.1. Günümüz hayırlı olsun arkadaşlar herkese başarılar
hadi bakalım bismillah diyelim şekersiz ilk gunumuze1. Günümüz hayırlı olsun arkadaşlar herkese başarılar
canım bi yere eklemiyoruz. yasakları yemiyoruz. başarılı olursak akşam liste olacak oraya gelip ismimizi yazıp 1. gün 2. gün diye bildirim yapıyoruz bu kadar.
Sanada basarilar canim. Simdi biz buraya menu yazcaz mi yazmicaz mi nasil bildirim yapcaz.
Bide meyve yasak mi degil mi tam anlayamadim ben
Tmm cnm anladim sagol ❤meyve serbest canım. menu yazmaya gerek yok ne yediğimiz önemli değil ne yemediğimizle ilgileniyoruz. :)) şeker, beyaz ekmek, pirinç, patates, hamur işi, paketli hazır gıda, aburcubur yasak. bunları yemediysek gelip kaç gün yemediysek onu yazacağız bitti :))
GunaydinGünaydın şekersiz hatunlar
Bence girer sonucda pirinc yiceksin. Bulgur koyabilirsin yanlis anlamadiysam haftada 3 yk bulgur serbestMerhaba arkadaşlar, ilk defa bu şekersiz diyeti uygulayacağım için çok heyecanlıyım. Şekerli hamurişli besinlere normalde çok düşkünüm, bu diyet derdimin dermanı olur diye umuyorum. Beyaz pirinç ile ilgili bir sorum olacak. Etli yaprak sarması yapsam, içinde biraz beyaz pirinç olsa bu da yasak kategorisine girer mi?
Giriyor bebeğim ilk günden elenme kızzMerhaba arkadaşlar, ilk defa bu şekersiz diyeti uygulayacağım için çok heyecanlıyım. Şekerli hamurişli besinlere normalde çok düşkünüm, bu diyet derdimin dermanı olur diye umuyorum. Beyaz pirinç ile ilgili bir sorum olacak. Etli yaprak sarması yapsam, içinde biraz beyaz pirinç olsa bu da yasak kategorisine girer mi?