- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
Şartlar neA Anka
@askrhpozitif
Kaçamaksız 1 ay için şeker orucuna başlıyoruz
Günlük raporları burdan veririz kızlar
Katılmak isteyenleri bekleriz
Kaç gün
Nasıl bır şeker orucu
Bılgılendırırseniz sevınırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şartlar neA Anka
@askrhpozitif
Oh oh hadi bakalımKamber siz düğün olmaz
Meyve, kuru meyve hariç hertürlü tatlı, bisküvi, beyaz ekmek, makarna p.pilavı, hamurişleri yasakŞartlar ne
Kaç gün
Nasıl bır şeker orucu
Bılgılendırırseniz sevınırım
Ben zaten yemiyomda cnm1. Gün 2. Gun 3. Gün şeklinde bildirim yapacağız.... Cıss yediğimiz zaman zincir kırılır 1 den başlarsın. Sadece detox amaçlı pirinç veya patates günü yapılırsa kırılmaz. Devam edersin.
Evet evet yasak canımBen zaten yemiyomda cnm
Patatesde detoks hariç yasak listesinde değilmi
Ona bi açıklık getirelim
Fruchtoz ve lapa patateste şekerMeyve, kuru meyve hariç hertürlü tatlı, bisküvi, beyaz ekmek, makarna p.pilavı, hamurişleri yasak
Sadece patates günü yada pirinç lapası yapınca bozulmuyor
Meyve, kuru meyve hariç hertürlü tatlı, bisküvi, beyaz ekmek, makarna p.pilavı, hamurişleri yasak
Bende katilmak istiyorum kizlar. Icinde seker olan hersey yasak dimiA Anka
@askrhpozitif
Meyve ve beyaz ekmek dışındaki ekmekler selbestBende katilmak istiyorum kizlar. Icinde seker olan hersey yasak dimi
Meyve, kuru meyve hariç hertürlü tatlı, bisküvi, beyaz ekmek, makarna p.pilavı, hamurişleri yasak
Bayrama kadar işlenmiş gıdadan ve gi yüksek şekerden uzak duruyoruz bı neviBen bunları yemiyorum zaten canım şartlar ne yarış mı yapıcaz ne yapıcaz
Ben arada bulgur yiyorum çok az. Bulgurda sorun yok değil miBayrama kadar işlenmiş gıdadan ve gi yüksek şekerden uzak duruyoruz bı nevi
Laktoz ve fruktoz gibi meyve süt yoğurt sekeri selbest sıkıntı yok
Tamamdır teşekkür ederim
Oooo sende mi karataycısın...
Eski karatayci diyelim hamilelik öncesi ve hamilelikte Karatay yaptım ama emzirmeye geçince dolabı yuttum doğurduğunu gün ki kiloya yeni indim sen düşünOooo sende mi karataycısın...
Eski karatayci diyelim hamilelik öncesi ve hamilelikte Karatay yaptım ama emzirmeye geçince dolabı yuttum doğurduğunu gün ki kiloya yeni indim sen düşün