Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh eline sağlık tatlım ne iyi geldi kahve
Çok güzel bir paylaşım olmuş yüreğinize sağlıkBir Haftada Dört Kilo Vermek İçin..
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir.Detaylar videomuzda hanımlar!
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/
süpersin canım maşallah sanadaSen söyle nasılım canım. 74-75 arasiyim.
Ben senin güzel haberlerini Banudan alıyorum. Maşallah ikinizede
Bende istiyorum hatta eşimde duyurdu biraz daha ver istersen diye ama hiç hevesim yok. Ömrüm boyunca yoruldum. Diyetten korkuyorumsüpersin canım maşallah sanada
bence az daha gayretle 6 lı rakamlarıda görürsün
Bende istiyorum hatta eşimde duyurdu biraz daha ver istersen diye ama hiç hevesim yok. Ömrüm boyunca yoruldum. Diyetten korkuyorum
canımcım bak sende diyorsun ameliyat oldun en büyük riske girip şurda ne kalmışki çok az o mu seni korkutacakBir aklımda o kadar bıçak altına yattın değsin diyor ama korkuyorum
Ablam sağol aslında hedefim 10 kilo aşağısı ama bilmiyorum. Aslında bazı günler çok hevesliyim ama devam edemiyorumcanımcım bak sende diyorsun ameliyat oldun en büyük riske girip şurda ne kalmışki çok az o mu seni korkutacak
kendine inan ve az bi gayretle hayaline ulaş sen yaparsın bitanem
bahsettiğimizde 5 6 kilocuk neki senin için
Oy balıö geldim bile ekleyeyim kendimi. Yapıcaz ulen@MiuLego cuğum da gelsin... Yarın başlıyoruz... Böyle daha istikrarlı olacağım kesin.
anlaştık ablam gazamiz mübarek olsunA Anka
askrhpozitif
Kaçamaksız 1 ay için şeker orucuna başlıyoruz
Günlük raporları burdan veririz kızlar
Katılmak isteyenleri bekleriz
1. Gün 2. Gun 3. Gün şeklinde bildirim yapacağız.... Cıss yediğimiz zaman zincir kırılır 1 den başlarsın. Sadece detox amaçlı pirinç veya patates günü yapılırsa kırılmaz. Devam edersin.Bugün uydum uymadım şeklinde mi rapor vereceğiz kızlar?